Penger

Cell Service for $ 20 / måned? Vi har noen spørsmål til denne rabattbæreren

Cell Service for $ 20 / måned? Vi har noen spørsmål til denne rabattbæreren


Som alle andre, er jeg koblet til telefonen min.

Så du tror jeg ville være ganske knyttet til leverandøren min. Du vet: Enheten som tillater meg å rulle Instagram, høre på sanne kriminalitetspodcaster og irritere kjæresten min via tekst 24/7.

Men jeg er ikke. Faktisk hater jeg det.

Selvfølgelig skal jeg fortelle deg hvorfor ...

 1. Det er dyrt - godt over $ 200 for tre linjer. (Det inkluderer min mor, min bror og meg.)
 1. Forhandlingen er umulig og honorarene er tvetydige.
 1. Hver gang jeg forlater murstein og murbruk, er jeg enten frustrert ut av tankene mine eller i nærheten av tårer. Eller begge.
 1. Nesten hver måned får jeg en av disse "Du har brukt alle dataene dine! Vi vil fortsette og legge til $ 15 flere "tekster. (Moren min spurte om opping vår dataplan. Ikke verdt det, en selger ga henne råd. Hvorfor?!)
 1. Jeg sitter nå inne i leiligheten min med to mishandlede servicebjelker. Kul.

Og ja, jeg har sett på andre tjenesteleverandører, men denne prosessen har ført til frustrasjoner og spørsmål. Som: Er dette virkelig å bli bedre og billigere enn hva jeg har tenkt på nå?

I dag skal jeg sette min skeptisisme (og noen ganger kynisme) til nytte for å undersøke en plan for mobiltelefoner jeg har hørt snakk om i det siste: Pure TalkUSA.

Tilsynelatende begynner planene på $ 20 per måned, og inkluderer ubegrenset snakk og tekst. Og det er null overage avgifter. I tillegg kan du bruke koden "PENNY" for å få 50% av den første måneden din.

For godt til å være sant, tror jeg. Så begynte jeg å spørre alle Spørsmålene å sette sammen en omfattende Pure TalkUSA-gjennomgang ...

1. Tjenesten blir skummel, ikke sant?

Dekning er min første bekymring.

Husker de AT & T og Verizon reklame med kartene? "Se! Alt er rødt betyr at du er dekket! "De ville si, kartet av USA malet rødt. Med mindre rabattbærere, viser jeg en rød prikk i alle større byer. Det er alt.

Jeg begynner å stikke rundt for å lære om Pure TalkUSA-dekning.

Nettstedet sier at den opererer på det største 4G LTE GSM-nettverket. Jeg Google "GSM", fordi hva betyr det? Det er en transportør. Tilsynelatende bruker Sprint og Verizon på CDMA-operatøren mens AT & T, T-Mobile og de fleste av resten av verden bruker GSM.

Pure TalkUSA gir også et kart. Jeg er stoked for den visuelle. De fleste av USA er dekket i oransje, bortsett fra noen større steder utenfor vest.

Jeg ruller ned for å lese "definisjoner" av fargene. Oransje representerer "dekningsområder som bør være tilstrekkelige for gaten, åpen og noen byggdekning." Det er også verdt å merke seg den fine utskriften som leser: "Kartet garanterer ikke tilgjengeligheten til tjenesten."

Det gjør meg litt skeptisk, men jeg forstår det: Du må dekke din rumpe.

Jeg går videre og lurer på ...

2. Vil jeg bli sittende fast med ett lavt dataplanalternativ?

Pure TalkUSA annonserer planer som begynner på $ 20 per måned.

Disse inkluderer ubegrenset snakk og teksting. Dataene er det som får deg, skjønt.

Det høres for rimelig ut til å være sant. Hvor mye data får jeg for det? Vel, du har muligheter:

 • $ 20 per måned får deg ubegrenset snakk og tekst pluss 500 MB høyhastighetsdata. Til referanse svarer dette til 13,5 timer med surfing på internett, 3,5 timer med streaming musikk eller 20 minutters streaming video.
 • $ 25 får deg ubegrenset snakk og tekst, pluss 1 GB høyhastighetsdata. Dette tilsvarer 27 timer med surfing på internett.
 • $ 30 får deg ubegrenset snakk og tekst pluss 3 GB høyhastighetsdata. Dette tilsvarer 81 timer med surfing på internett (ca.
 • $ 35 får deg ubegrenset snakk og tekst pluss 5 GB høyhastighetsdata. Dette tilsvarer 135 timer med surfing på internett.
 • $ 45 får deg ubegrenset snakk og tekst pluss 10 GB høyhastighetsdata. Dette tilsvarer 270 timer med surfing på internett.

Jeg har ærlig talt ingen ide om hvor mye jeg bruker internett på telefonen min, så jeg sjekker inn med min nåværende plan. For tre linjer har vi 20 GB data. Basert på det antar jeg at 10 GB ville være nok for meg.

Dette fører til mitt neste, kanskje mest presserende spørsmål ...

3. Hva om jeg bruker alle mine data?

Dette er kanskje det viktigste spørsmålet om dem alle. Jeg vil ikke bli belastet $ 15 hver gang jeg går over datatillatelsen min. Det skjer allerede. Og jeg hater det.

Så vi har etablert Pure TalkUSA-planer kommer med ubegrenset snakk og tekst (inkludert bildetekster). Men hva med dataene?

Transportøren forsikrer brukerne, det vil ikke bare slå av dataene dine når du er ute. Eller til og med belaste deg overageavgifter. I stedet, når du slår kapasitet på en måneds tid, blir du smurt til 128 kbps (som er en kilobitt per sekund).

Jeg så dette opp. Tilsynelatende er 128 kbps ikke det verste. Du kan se denne fyren bruke telefonen på 128 kbps for noen kontekst. (Spoiler: YouTube er ikke veldig funksjonelt i denne hastigheten.)

Når måneden er tilbakestilt, får du alle dataene dine igjen!

4. Kan jeg holde Fam i min plan?

Dette er et stort ja! Faktisk, jo mer familie du legger til i planen din, jo større rabatt kan du hakke på.

For eksempel når du legger til en andre linje, får du 10% av hele regningen.Legg til en tredje linje og få 15% avslag. Legg til en fjerde linje - eller mer - og du vil se 20% barbert av regningen din.

For eksempel, hvis tre av dere har $ 30-planen, ville det være omtrent 90 dollar i måneden. Men du får 15% avslag nå, som gir deg 25,50 kroner per linje.

Hei, en liten bit hjelper.

5. Vil jeg trenge å kjøpe en ny telefon og få et nytt nummer?

Nei! Dette er en BYOP-plan. (Ta med din egen telefon ... Jeg har nettopp gjort det opp.) Dette betyr at du også kan beholde ditt eksisterende telefonnummer.

Selvfølgelig kan du handle telefoner gjennom Pure TalkUSA. Men hvis du har en perfekt iPhone eller Android, sjekk for å se om den er kompatibel (eller ulåst).

Gjør oppmerksom på deg kan ikke bytt fra disse bærerne hvis telefonen er låst til nettverket:

 • Verizon / Alltel
 • Øke
 • Sprint / Nextel
 • MetroPCS
 • Virgin Mobile
 • Side Plus

Dette, jeg skjønner, vil luke mange folk ut. Du kan, Men overfør til Pure TalkUSA fra planer med disse transportørene:

 • AT & T
 • T-Mobile
 • Cingular
 • Tracfone
 • Net10
 • Eventuelle andre GSM-leverandører

Med alle nettverk må du sørge for at telefonen er låst opp. (Her er en veiledning for å låse opp telefonen din med digitale trender.)

6. Hvordan lager jeg bryteren?

Kanskje den vakreste delen av Pure TalkUSA er at du ikke engang må gå til en butikk for å bytte; Alt skjer online.

Pure TalkUSA snakker deg gjennom registreringsprosessen:

 1. Velg din plan. (Ta en titt på alle de nevnte ovenfor.)
 1. Velg en telefon - eller ta med din egen så lenge den er kompatibel og ulåst. Hvis du velger dette, vil SIM-kortet ditt koste $ 3. Dette er en engangsavgift.
 1. Velg å legge til en annen linje. Eller ikke. Så betal.
 1. Pure TalkUSA sender deg et SIM-kort (og telefon, hvis bestilt). Ordrer plassert før 10:00 EST vil bli sendt ut samme dag. Standard, gratis frakt varierer fra fire til seks virkedager.
 1. Når du har fått ditt nye SIM-kort, sett det inn i telefonen, og aktiver telefonen på Internett (eller ring kundeservice).

Nå er du alle registrert!

7. Men hva om jeg hater ren TalkUSA?

Ikke bli panikk. Fordi du ikke er bundet til en kontrakt, kan du avbryte tjenesten din når som helst. Selskapet har en 14-dagers returretningslinje. Vær oppmerksom på gjenopprettingsavgiftene for enheten, skjønt.

Hvis du fortsatt er imponert over denne rabatten mobiltelefon planen etter min forhør (jeg slags), kan du lese litt mer og registrere deg på nettet.

Og hei, ikke glem å gå inn på "PENNY" for det spesielle 50% rabattilbudet!

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Dette er nærmest hun har vært å hoppe på skipets skip. Hun kan bare ta sjansen.

Skrive Inn Din Kommentar