Investere

5 tips for bedre å administrere 401k

5 tips for bedre å administrere 401k

Administrere en 401k er ikke på toppen av folks liste over ting å gjøre. Likevel bør det være. En 401k vil trolig være den største delen av fremtidens økonomiske sikkerhet. De fleste vil være enige med det utsagnet, men problemet er: Hvordan klarer du en 401k?

Mens det er mye informasjon tilgjengelig om hvordan man styrer en 401k, er sannheten mest vil bare ikke lese den. Hvorfor? Tid og mangel på tillit. Folk er opptatt og tinkering med en 401k virker verre enn bare å forlate det alene. Etter at du har konfigurert 401k, sjanser du aldri ser på det. Ved å bruke tid til å lære å håndtere 401k, kan du komme deg på veien for å få mest mulig ut av det og din pensjon.

Denne artikkelen vil gi deg et jukseark med fem tips for å vurdere å forbedre din 401k. Forhåpentligvis med denne veiledningen kan du investere med selvtillit og begynne å bygge rikdom for fremtiden.

1. Generelle retningslinjer

Ifølge 2016 pensjonsforsikringsundersøkelsen sa ca 26% av respondentene at de hadde mindre enn $ 1000 lagret for pensjonering (ikke pensjon eller hjemverdier). En hel del 64% hadde spart mindre enn $ 50.000, som det fremgår av The Motley Fool.

Konsekvent å bidra til 401k er et must, spesielt hvis det er en bedriftskamp. Et selskapsmatch er i utgangspunktet gratis penger. Grip den! Når du har bidratt, prøv å maksimere bedriftens kamp. Når du har gjort det, gå for det maksimale årlige bidraget.

Generelt, jo yngre du er, desto mer skal porteføljens tildeling skje til aksjer. Med 30 pluss år til pensjonering, kan du vær uendelig. Når du begynner å nærme seg pensjon, vil porteføljeallokeringen din konsekvent flytte inn i mer konservative investeringer.

Husk at mange faktorer påvirker porteføljens tildeling. Tidshorisonten er bare en. Å snakke med en finansiell rådgiver kan hjelpe deg med å finne ut detaljer og velge en tildeling som passer for deg.

Sjekk ut vår guide til å investere i 20-årene for mer info om en god allokering.

2. Forbedre investeringskunnskapen

Forbedre pensjonen din investerer kunnskap er alltid et godt valg. Vi har noen fantastiske ressurser her for å komme i gang, inkludert vårt gratis Investing 101 kurs.

Hvis du leter etter litt mer info, er det noen gode bøker for å komme i gang:

  • Bogleheads 'Guide til pensjonsplanlegging
  • Hvor mye penger trenger jeg å pensjonere?
  • Pensjonsredningsplanen: Pensjonsplanleggingsløsninger for millioner av amerikanere som ikke har lagret "nok"

3. Target Date Funds

Måltidsfond er en type sett-det-og-glemt investering. Nesten alle 401k-planene som tilbys av arbeidsgivere, inkluderer måldatofond. Noen selskaper angir selv dem som standard slik at ansatte begynner å bidra så snart kontoen er åpen.

Et mål-datofond er oppkalt med er målår. Dette er året du forventer å pensjonere. Fondet justerer automatisk tildelingen når du kommer nærmere pensjonen. Måltidsfond kan være et lavt vedlikeholdsvalg for å investere i pensjonen.

Det kan være vanskelig å velge et nøyaktig år, da disse midlene vanligvis er navngitt i 5 års mellomrom. Du kan velge mellom å velge et år litt før du regner med å pensjonere - dette er litt mer konservativt i dine investeringer, eller litt etter at du regner med å gå på pensjon, og være litt mer aggressiv.

Måltidsmidler er løsningen for alle, og det er problemer med måldatafond du bør være oppmerksom på.

4. Finn en finansiell rådgiver

Finansielle rådgivere kan gi noen av de beste og mest omfattende alternativene når det gjelder pensjonsalder. Mens du bruker en finansiell rådgiver, er det kostbart, det er en sjanse at avgiften vil gi seg opp i porteføljeveksten.

Finansrådgivere kan dra nytte av investorer på alle nivåer. Nybegynnere som er usikre på hva de skal gjøre og ikke ønsker å bruke tid på å lære om pensjonisttilværelse, vil ha fordel ved å besøke en finansiell rådgiver og kanskje bli satt inn i en langsiktig investeringsplan.

En finansiell rådgiver vil forstå hele ditt økonomiske bilde, noe som kanskje ikke er tilfellet med robo-rådgivere. De kan også svare på eventuelle spørsmål du måtte ha og ta hensyn til nye livshendelser. For eksempel, en nyfødt, et nytt hjem, flytting eller hva det måtte være. Alle livshendelser kan potensielt påvirke pensjonsplanen din.

5. Blooom

Selv om det ikke er mange verktøy tilgjengelig for å hjelpe med 401k-ledelsen, finner Blooom seg i en unik situasjon som en av de eneste verktøyene som er tilgjengelige i rommet.

Bloom analyserer din 401k-konto og gir forslag til hvordan du best kan optimalisere det. Blooom er som en robo rådgiver, men det er ekte finansielle rådgivere som kan hjelpe også. For å bruke Blooom, stiller du først noen få grunnleggende parametere som risikotoleranse og tid til pensjonering. Gjennom bruk av en blomst som vokser eller tørker ut, kan du se hvordan optimaliserte investeringsparametrene dine er.

I tillegg til å hjelpe porteføljeoptimalisering, ser Blooom ut til skjulte investeringsavgifter. Noen av forslagene som det kan muligens gjøre basert på funnene hans, er:

  • Du har feil blanding av aksjer og obligasjoner basert på antall år til du går på pensjon.
  • Du kan få bedre diversifisering (det er fancy schmancy financial talk som i utgangspunktet betyr at du kan redusere risiko / volatilitet).
  • Yikes! Du betaler rundt 298 dollar i året i skjulte investeringsavgifter (hypotetisk forslag / finne)

Blooom kan også svare stort sett på noe økonomisk spørsmål du har - fra å betale studentlån til andre alternativer for å spare for pensjonering utenfor din 401k.

Blooom gjør ikke noen form for automatisert handel i dine 401k eller andre kontoer. I stedet gir det forslag og lar deg da utføre noen handler. Tjenesten koster $ 10 / måned. Du kan lese mer om Bloom på https://www.blooom.com. Sjekk ut vår Blooom anmeldelse her.

Du kan få en gratis måned med Blooom ved å bruke vår kode CINVESTOR når du registrerer deg!

Siste tanker

Lagring for pensjon er kritisk viktig, og å få investeringene riktig er det neste trinnet. Du trenger ikke å være en Wall Street Pro for å få pensjonisttilværelse investere riktig. Ved å øke din kunnskap og handle, kan du sikre at du er foran de fleste for å få mest mulig ut av pensjonsalderen din.

Skrive Inn Din Kommentar