Pensjonering

GF ¢ 035: Hvordan investere en million dollar (uten å blåse den som en rockstar)

GF ¢ 035: Hvordan investere en million dollar (uten å blåse den som en rockstar)
http://traffic.libsyn.com/goodfinancialcents/GFC035_.mp3

De sier at du har en 1 i 10.000.000 sjanse til å vinne lotteriet.

Vel, i dag er min heldag, fordi jeg nettopp vant - ja baby!

Okay. Måtte jeg ikke faktisk vinne.

Vi skal bare late som jeg gjorde for dette innleggets skyld. 🙂

Jeg hadde en gang en klient spør meg, "Jeff, hvis du hadde en million dollar, hvordan ville du investere det?"

Jeg er ikke en som vanligvis spiller inn i disse spillene.

Sikkert, som barn, elsket jeg å late som jeg var He-Man, og at den store pappkassen i kjelleren vår var Castle Grayskull. "Jeg har makt!" <<Fellas, ikke late som om du ikke husker det! Ha ha….

Men de dagene som "late" er langt borte. Det vil si til i dag. Dagens innlegg er bare for moro skyld. Jeg late som jeg slo jackpotten og gikk bort med en kul mil.

For denne late øvelsen, sier vi at jeg netting en million dollar, og jeg har alt for å investere.

Bare så er vi klare, Dette er ikke investeringsråd, så ikke ta det som sådan. Og bare hvis det ikke er klart nok, les her. Du har blitt advart.

Hvordan ville jeg investere en million dollar?

Når jeg går gjennom denne late øvelsen, vil jeg også prøve å gå gjennom det som om du vant pengene også. I hvert fall i begynnelsen. Etter de første par trinnene, så er det hele meg. La oss begynne….

Hei, mr. Sjekk!

Den store dagen kommer, og du mottar endelig sjekken din: en stor, fet $ 1.000.000. Du drømmer over nullene og kommaene. Du har aldri sett en større innsjekk i hele livet ditt.

Du tar et sekund for å puste det inn. Du vil hviske fine ting til sjekken, som "Åh, sjekk, du er så fantastisk". Ikke bekymre deg, ingen ser det. Jeg vil nok også gjøre det. 🙂

Visste du at du kanskje faktisk kunne pensjonere med $ 1 million? Mens det er bedre hvis du har litt tid til å investere pengene i stedet for å bruke den til pensjon, er det faktisk mulig å pensjonere med $ 1 million. Ta noen få minutter å lese casestudien min her på GoodFinancialCents.com: [Case Study] Kan du pensjonere tidlig med bare 1 million dollar?

Selv etter at du har lest det skjønt, kan du lure på om 1 million dollar egentlig er nok til å pensjonere seg på. Tross alt hadde folket i det aktuelle tilfellet faktisk andre eiendeler i deres favør. Du lurer kanskje på om du faktisk kan pensjonere med 2 millioner dollar! Vel, jeg skrev også denne casestudien. Sjekk det ut på Forbes: Kan du gå på pension med $ 2 millioner?

Etter å ha lest gjennom disse case-studiene, vil du forstå hvorfor det er så viktig å sikre at du investerer pengene for å holde tritt med inflasjonen - spesielt hvis du er langt fra pensjonisttilværelse. Du vil også lære om noen strategier for å redusere risikoen. . . mer på det i en liten stund.

Så hva er det første skrittet?

Trinn 1: Ingenting

Ok, så her er det første du gjør hvis du skulle skaffe $ 1.000.000 (eller noe stort beløp for den saks skyld).Ingenting.

Hva mener du ingenting?

Jeg mener ingenting.

Du sitter på den.

Du sitter på den i minst tre, helst seks måneder, dette er det beste rådet jeg kan gi for noen store klump penger, selv om du spør hva skal du gjøre med 500000 dollar! Sitt på den, og lagre pengene!

Folk har en tendens til å ta utslagsbeslutninger når de blir rammet av uventede penger. De fleste skattesummer tilbys før de har fått det. Vi vil ikke at dette skal skje med $ 1.000.000.

Trenger du et sted å parkere alle kontanter, så vil du ikke gjøre noe med det?

Det første stedet jeg vil se på er en gruppe innskuddsertifikater (CDer) eller en online sparekonto. Å gå med CDer bidrar til å legge en ekstra barriere mellom deg og gjøre en dårlig beslutning, fordi du straffes for eventuelle uttak fra CDen før den modnes. En online sparingskonto gir deg mer fleksibilitet, med risiko for at du trekker pengene tilbake for å gå på en spenning.

Du kan få de høyeste rentene for innskuddssertifikater og online sparekontoer på nettbanker, som våre favoritter Capital One 360 og Everbank. (Og siden de er online, bør du være i stand til å bankere med dem uansett hva du bor i. Eller bestem deg for å kjøpe ditt herregård i. Uansett.)

Jeg ble en gang henvist til et par som mottok en $ 1,5 millioner dollar oppgjør. Jeg fortalte dem det nøyaktige rådet ovenfor. Lyttet de? Nei!

Innen de første 3 månedene av å få pengene kjøpte de et helt nytt hjem, 2 nye biler, ga sin kirke $ 50k (jeg er kult med denne og du vil snart se nedenfor), ga flere forskjellige slektninger $ 10ka stykke , Og de sluttet jobbene sine. Jeg var gulvet. Vi skal ikke gjøre hva dette paret gjorde. Selv investere i mindre mengder, like små som investere med 1000 dollar eller hva skal jeg gjøre med $ 20000, trenger mer tanke lagt inn i det enn dette!

Trinn 2. La oss snakke gjeld

Du har gjeld; Vi skal betale det. Skal vi betale alle gjeldene? Ikke nødvendigvis.

Du har vært heldig å låse i et 30-årig boliglån på mindre enn 4% de siste par årene, det er ingen mening å betale det av. Det er billige penger.

Vi kunne snakke om å foreta dobbelttidsbetaling på et senere tidspunkt, men for det rene å betale av hovedstolen, tror jeg ikke det er nødvendig.

Kredittkort gjeld gått, ville det ikke vært fint å ikke ha de irriterende $ 100 kredittkort regninger ruller i hver måned, heller du kunne begynn å investere med 100 dollar i stedet for å sette det mot det kredittkortet som fortsetter å skaffe seg interesse! Varehus kort borte. Studentlånsgjeld ... .. Det er også en tøff. Jeg leter mer mot å betale den av. Jeg lar deg bestemme. Enhver annen gjeld som har tosifret rente, borte. Betal den av og gjør det med det.

Bare fordi du betalte av gjelden gir du ikke rett eller tillatelse til å gå ut og kreve mer gjeld. Du har nettopp vunnet en million dollar for pete's skyld; hvorfor ville du trenge flere kredittkort ?!

Trenger du hjelp til å utvikle en gjeldsutbetalingsplan? Sjekk ut vårt innlegg på topp 11 personlig økonomi programvare. Et gratis produkt å se på fra listen: Personlig kapital Du burde virkelig ikke trenger et program for å hjelpe deg med å betale din gjeld når du nettopp har blitt levert en kontroll på $ 1.000.000 ... men bare i tilfelle det ikke gjør vondt for å ta en titt. Personlig kapital vil hjelpe deg å sette alle dine kontoer (gjeld og eiendeler) på ett sted. På denne måten kan du lage en reell plan for alle pengene dine.

Trinn 3: Øk nødfonden din.

Siden du har en stor tilstrømning av kontanter, hvorfor ikke holde minst 18 til 24 måneders månedlige utgifter i en høy avkastning Money Market-konto? Tenk på det som det Ultimate Emergency Fund. Beste steder å holde den store summen? Online banker som Capital One 360ogEverbank. Eller du kan kaste den inn i et depositum med Oppdag Bank.

Det er sannsynligvis mer penger enn du har hatt i hele livet sitt og gjør ingenting, men det er greit. Du har nå slått et nytt blad. Det er en ny deg, så nyt det.

Trinn 4: Gi det bort

Du vil merke at jeg ikke refererte til meg selv i noen av de ovennevnte. Det er fordi annet enn et boliglån og et bil notat, vi har ingen gjeld. Hvis jeg hadde $ 1.000.000 å investere, ville jeg ikke ha noen gjeld å bekymre meg for å bli betalt, pluss vårt boliglån er en 15-årig 3,375% og vi gjør ekstra utbetalinger. Jeg har ikke travelt med å betale det av.

Vårt beredskapsfond er for tiden mellom 12 og 18 måneder for husholdningsutgifter. Igjen, jeg er ok der. Så hva gjør du? Nå er dette mer for meg og min bakgrunn, så føler ikke at du må forplikte, men det første jeg vil bruke ut av millioner er å gi 10% rett til vår kirke, ellers kjent som en tiende.

Ja, jeg ville skrive en sjekk for $ 100.000 til vår kirke rett utenfor toppen. Du kan ringe "BS" på dette. Du tror kanskje jeg bare sier det å høres ut som en god kristen. Hvis jeg skrev dette innlegget for et år siden, ville det være vanskelig for meg å prøve å argumentere for det. Du kan til og med se på denne videoen, hvor jeg for et par år siden trodde at en klient av meg var nøtter for å ønske å beholde tiende mens du prøver å betale av gjeld.

I det siste året har min kone og jeg endelig, og jeg mener endelig, startet tiende hvor vi gir 10% av vår bruttoinntekt til vår kirke. Det tok oss en stund å endelig forstå konseptet, men vi har endelig fått det.

Ville det være vanskelig å skrive? Uhhhh, JA !!! Men jeg tror at vår kirke og Guds vilje kan gjøre mye mer med det enn jeg kunne.

Trinn 5: Peer to peer utlån.

Dette kan komme som et sjokk for mange lesere, særlig fordi jeg er en "finansiell planlegger." Kanskje du tror jeg vil kjøpe aksjer, kanskje du tror jeg vil kjøpe fond. Jeg ville, men jeg ville faktisk starte med peer to peer utlån.

Hvor mye? En veldig god del. Jeg ville sette $ 250 000 i begge deler Utlånsklubb og Prosper, splitter dem i halvparten, så $ 125.000 en pop. Jeg startet opprinnelig en utlånsklubbkonto i 2008, og til i dag er jeg i gjennomsnitt ca 9%. Ikke så loslitt, og med reinvestering, en enkel måte å tjene penger på uten å måtte klare det hele tiden.

For diversifikasjonens skyld, ville jeg prøve begge deler. Sitter på 8% til 9% utbytte med svært lite volatilitet, eller som noen planleggere refererer til det, standardavvik, er ganske vanskelig å slå. Hvis du er interessert i en mer teknisk sammenbrudd, gå over til min gjennomgang av utlånsklubben og Prosper gjennomgang for å se hvordan du kan utnytte deres tilbud til din fordel.

Trinn 6: Obligasjoner, obligasjoner og flere obligasjoner.

Å si at dette rentemiljøet har vært en interessant en de siste par årene, er en underdrivelse. Forsøk på å få høy avkastning på obligasjoner i disse dager er omtrent like realistisk som å prøve å få en inn-og ut-burger i Midtvesten. Det kommer ikke til å skje!

I stedet for å anta at renten er noe å skryte om, trodde jeg at jeg ville takle dette investeringsområdet som om rentene var noe vanlige. Hvis du er nysgjerrig, definerer jeg "normal" som du kan gå ut og få et års CD som betaler deg noe nord for 3%.

I så fall ville jeg definitivt ha en større prosentandel av kommunale obligasjoner, den skattefrie typen, i min portefølje. I tillegg vil jeg også legge til noen korte til mellomliggende bedriftsobligasjoner, noen pantsikrede verdipapirer, og kanskje også noen banklån og konvertible obligasjoner, men jeg vil tildele rundt $ 250 000 til dette stykket av kaken.

Hva slags obligasjoner ville jeg kjøpe? Helt ærlig er jeg lat, så jeg ville ikke gjøre tid eller forskning for å velge individuelle obligasjoner. Det ville være for mye av hodepine. Jeg lene mer mot fondets side av ting. Det er mange gode fond for fondskasseobligasjoner som har gjort det veldig bra de siste årene. Bare for å diversifisere, ville jeg også vurdere å kjøpe noen obligasjons ETFs.

Denne delen av porteføljen min er ment å være den kjedelige delen som får meg til å gjespe når jeg tenker på det. I tillegg gjør dette fruen lykkelig fordi hun ikke trenger å bekymre seg for at jeg gjør noen dumme aksjeplukkere. Vært der, gjort det, for mange ganger.

Trinn 7: Aktivt Managed Mutual Funds.

La det være kjent at jeg ikke er en passiv investor. Indeksering er personlig noe jeg er ikke stor fan av. Være uenig? Det er kult. Vi kan ha en debatt en gang til. Så med $ 100k, ville jeg fordele det til 10-12 forskjellige fond. Jeg forventer at tildelingen vil være et sted i 60% til 70% aksjeklasse, med resten i obligasjoner. Legg merke til hvor tung jeg er i mine obligasjoner? Hvor ironisk for en fyr i midten av 30-tallet for å være så konservativ?

Å se tidligere yngre klienter får store arver, og hvordan de er mer interessert i å beskytte mot å vokse, er en bidragsyter til meg, slik at jeg føler meg slik. Jeg er nesten positiv Jeg ville være akkurat det samme med de fleste fondene.

Et annet alternativ jeg vil vurdere er better. Selv om de bruker passivt forvaltet ETF, gjør de aktive endringer i porteføljen. Du kan få mer informasjon om dem på vår Betterment.com Review side!

AssetLock ™

Når du kombinerer aktivt forvaltede verdipapirer med kraften i AssetLock ™, vil du også ha ro i tankene om at porteføljen din blir overvåket, ikke bare av din rådgiver, men også av programvare.

AssetLock ™ er nyskapende aktivitetsbeskyttelsesprogramvare som lar deg oppleve markedets øvre sider uten å ta mye av risikoen forbundet med aktiv ledelse.

Å, og nevnte jeg at dette ikke er en stopp-tap strategi? Stopp-tap strategier innebærer kjøp og salg på forhåndsbestemte beløp. I stedet bruker AssetLock ™ det de kaller en AssetLock ™ -verdi. AssetLock ™ verdien bestemmes av flere faktorer og bruker programvare for å varsle din finansrådgiver om å kontakte deg i tilfelle uønskede markedsforhold.

Jeg er en AssetLock ™ godkjent rådgiver. Som AssetLock ™ godkjent rådgiver kan mine klienter være trygg på at jeg ikke bare er i teamet deres, men jeg har kraftig programvare som støtter tjenestene mine og beskytter dem mot unødvendig risiko.

Ta en titt på en rask video for å lære mer om hvordan AssetLock ™ fungerer.

The Financial Success Blueprint ™

For øvrig, hvis du investerer i pensjon, vil du kanskje sjekke ut The Financial Success Blueprint ™ - min egen omfattende pensjonsplan gjennomgang som vil hjelpe deg med å finne ut om du er på sporet eller hvis du må gjøre endringer.

Her er hva du får:

  • En bestemt strategi for pensjonering når du vil og hvordan du vil - selv om du ikke tror det er mulig.
  • Den spesielle teknikken jeg bruker for å hjelpe kundene å visualisere hva deres ideelle pensjon egentlig ser ut.
  • En enkel måte å organisere alle dine investeringer på i et logisk rammeverk, slik at du virkelig kan se hva som skjer.
  • Pluss mye mer!

Ta en titt på alt Financial Success Blueprint ™ har å tilby, og se om det passer deg!

Trinn 8. Aksjer

Jeg ville kjøpe enkelte individuelle aksjer med en del av pengene, men jeg ville ikke tillate meg å være for gal. Dette ville bli vurdert min "slush fond" der jeg ikke ville bli påvirket hvis jeg mistet rumpa på noen fryktelige aksjer. Stol på meg. Det ville skje.

Hvis du trenger et sted å handle aksjer, ville jeg se på Ally Invest eller E * HANDEL. Begge er solide, anerkjente firmaer som har gode handelsplattformer.

Trinn 9: Min virksomhet

Annet enn peer-to-peer-utlån, underholder jeg egentlig ikke noen ikke-tradisjonelle investeringer som private eiendomspartnerskap eller noen av den typen private equity-saker. Bor i Midtvesten, er jeg ikke så utsatt for dette som noen som bor i storbyen, derfor ser du mye mer tradisjonelle investeringer i porteføljen.

Den andre ikke-tradisjonelle aktiva som jeg ville investere i, er min virksomhet. Enten det er nye teknologier for å hjelpe meg med å strømline min økonomiske planleggingspraksis, eller investere i måter å utvide min online virksomhet på. Hvis lagerbeholdningen min blir en hund, vil jeg definitivt skifte noe av pengene her.

Det er hvordan jeg ville investere. Hva med deg?

Fra nå av, så er det slik jeg ville investere $ 1.000.000. Sjansene er at hvis du snakker med meg om tre uker, ville det bli noe forandret. Det er klokt, ikke sant? Her er et større spørsmål:

"Hvis du hadde $ 1.000.000 å investere, hvordan ville du gjøre det?" Elsker å høre tankene dine.

Sørg for å sjekke ut noen av våre gode investeringsvurderinger vi har for din referanse for å sikre at du vet mest mulig før du starter investeringsreisen!

  • TradeKing gjennomgang
  • OptionsHouse Review
  • E * Trade Review

Skrive Inn Din Kommentar