Penger

Denne rapporten sier at du jobber hjemmefra, kan bokstavelig talt få deg til å miste søvn

Denne rapporten sier at du jobber hjemmefra, kan bokstavelig talt få deg til å miste søvn

Det er ikke nektet at arbeid fra hjemmet har fordeler.

Hvem liker ikke ideen om å bli betalt til salong på sofaen i PJ, sprengning av goth-metall og å spise igjen Pizza Rolls?

Det skjer ingen dommer her.

Hvis du leser dette på kontoret og føler deg sjalu av dine hjemmebaserte jevnaldrende, har jeg noen nyheter som kan få deg til å føle deg bedre om livet ditt.

Folk som jobbe hjemmefra er generelt mer stresset, jobber lengre timer og kan ikke sove.

Men ikke ta mitt ord for det.

En felles rapport fra FNs internasjonale arbeidsorganisasjon (ILO) og Eurofund sier at telearbeid er knyttet til "risikofaktorer knyttet til arbeidsintensitet, tilleggstidsarbeid og lengre arbeidstid totalt sett, som synes å ha en negativ innvirkning på stress, søvnproblemer og den oppfattede effekten av arbeidet på helse. "

Yikes.

Jeg forlot mitt arbeidssaldo på kontoret

Forskere sier en av hovedgrunnene til at eksternt arbeid øker stress og søvnløshet er fordi Det er veldig vanskelig å skille deg fra jobben din når kontoret er i ditt hjem.

Selv om du bare bruker en bærbar bærbar på salongbordet, er det vanskelig å ikke tenke på arbeid når du må passere "skrivebordet" for å komme deg på badet, kjøkkenet eller soverommet.

Som et resultat har arbeidstimer en tendens til å bløde inn i personlig tid, selv om arbeid utenfor normale eller kontraktsomme arbeidstid vanligvis ikke er betalt, sier forskere.

Arbeide gratis er bundet til stress noen ut.

For å være tydelig, tyder undersøkelsen ikke på at selskapets pressearbeidere fra hjemmet skal legge til ekstra timer på dagen. Faktisk anerkjenner forskere mange organisasjoner aktivt oppfordre eksternt arbeidstaker til å finne en god balanse mellom arbeid og liv.

Med andre ord gjør vi dette for oss selv.

Meld meg, kanskje

Hva er svaret? Vel, du trenger ikke å legge deg til kontoret hver dag for å være alle zen i løpet av dine off-timer.

Jon Messenger, medforfatter av rapporten, sier, "bruk av moderne kommunikasjonsteknologi letter en bedre samlet balanse mellom arbeid og liv."

Her på The Penny Hoarder, bruker våre lag et internt meldingssystem på våre datamaskiner og telefoner som gjør at vi kan holde kontakten i løpet av hverdagen, uansett hvor vi er.

Siden de fleste av oss jobber hjemmefra minst en gang i uken, er det en fin måte å være involvert med teamene våre og fortsatt være komfortabel nok til å slå seg ned på slutten av dagen, akkurat som om vi hadde vært på kontoret.

(Vil du vite en hemmelighet? Penny Hoarder-personalet liker vårt kommunikasjonssystem, så vi sender beskjed om hverandre selv når vi faktisk er på kontoret. Jeg har ikke brukt stemmene i to dager.)

Finn ditt arbeidssaldo

Hvis din bedrift ikke bruker meldingsplattformer for å holde arbeidstakeren tilkoblet, kan du fremdeles skille ut din egen måte å holde søvnløshet og stress i sjakk.

Enten du har et dedikert hjemmekontor eller bare jobber fra et hjørne av sofaen, sett dine timer (med sjefens godkjenning) og hold deg til dem.

Når arbeidsdagen din er over, logg ut og avslutt. Støv din bærbare datamaskin eller arbeidsstasjon et sted, det vil ikke stille stille til deg til sengetid.

Hvis du har et hjemmekontor i et ekstra rom, lukk døren - hele veien.

Det beste du kan gjøre for deg selv og din arbeidsgiver er å ta vare på ditt eget trivsel. Det betyr å redusere stress, få nok søvn, og ignorere siren-kallet om å gjøre "bare en ting" i arbeidstimer.

Din tur: Hva er ditt favoritt helse-trick hjemmefra?

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun fylte en gang med en utgivelsesbar bærbar datamaskin i lintøyskapet for å unngå å takle "bare en ting" før sengetid. Det fungerte ikke.


Skrive Inn Din Kommentar