Penger

Er du klar for svart fredag? 10 Overlevelsestips fra eksperthandlere

Er du klar for svart fredag? 10 Overlevelsestips fra eksperthandlere


Svart fredag ​​er en shoppers høye ferie. Men sparer du virkelig så mye du kan på denne dagen av alle kjøpjaktdagene?

Vi undersøkte en rekke personer, fra hverdagslige kyndige kunder til profesjonelle shoppingguruer, for å lære deres beste Black Friday-tips og triks. Her er 10 tips du kan ta hele veien til kassen i år.

1. Gjør Recon foran tiden

Når det gjelder å snagge de beste Black Friday tilbudene, er det best å tenk som en Boy Scout (dvs. være forberedt).

Dette betyr ikke bare å gå gjennom rundskrivelser natten før, men å komme opp med en bestemt spillplan og til og med gjøre litt avansert forskning.

"Bruk lekkede sirkularer til" showroom "-produkter før du kjøper dem, sier Benjamin K. Glaser av DealNews. "Når du vet hva som skal til salgs, kan du besøke butikker tidligere i oktober og november for å se og håndtere produktene fysisk og bestemme hva du vil."

2. Start på torsdag (eller tidligere)

Som alle som har hatt deres Thanksgiving-middag, kan du fortelle deg at Black "Friday" har krypt tidligere og tidligere inn i uken hvert år. Rabatterne anerkjenner dette og blir til handling før massene.

"Butikkene" big-box "vil ha mesteparten av deres Black Friday-salg online på torsdag," sier Michelle Madhok, shoppingekspert og grunnlegger av SheFinds.com.

"Faktisk, i år tidligere, har vi sett noen avtaler selge ut før Svart fredag. Pass på at du er registrert for din favorittforhandlers epost nyhetsbrev, så du vet når salget starter. "

Det er også verdt å se utenfor feriesesongen for å finne årlige trender.

"Jeg gjorde et par historier da jeg var i TV sammenligne annonser fra midten av oktober til Black Friday-annonser, og midten av oktober var billigere hver gang," sier Christina Nicholson, eier av Media Maven.

3. Bruk rabattkort

Butikksalg er bare en del av ligningen; Hvis du kombinerer disse salgene med rabatterte gavekort, går du videre til neste nivå av besparelser.

"For eksempel, med Macy's gavekort opptil 12% avslag, kan du kjøpe et gavekort på $ 100 for $ 88, lommeboken $ 12 for å bruke på andre Black Friday-avtaler, sier Meghan Fox, markedsføringsleder for gavekortutvekslingsstedet Raise.

"Forestill deg nå å bruke disse gavekortene med besparelser og kuponger i butikken. det er en vinn-vinn! "

4. Dra nytte av teknologi

Din smarttelefon er bra for mer enn bare venting om lange linjer på Facebook. Gjør det til et shoppingverktøy for å øke besparelsene enda høyere.

"Targets nyeste app peker deg på bestemte ganger der du kan finne varene på listen din, mens Coupon Sherpa gir ekstra besparelser fra hundrevis av forhandlere," sier Andrea Woroch, en forbruksbesparende ekspert som har vært omtalt i segmenter på "Good Morning America, "MSNBC, CNN og Fox News.

"For å unngå overbetaling, følg prisdråper ved hjelp av TrackIf.com, og be om prisjustering hvis du finner at kjøpet ble solgt for mindre senere på dagen," sier hun.

5. Forskning mens du handler

Gjør en rask skanning av nettpriser mens du venter på de sprø lange linjene.

Glaser sier, "Du kan finne ut at en nettbutikk som Amazon har prissammenlignet det du vil, så du kan bare gå hjem!"

6. Arbeid som et lag

Hvis dine venner og familie også er i svart fredag, bør du vurdere en splittelse og overvinne strategi.

"Koordinere med venner," forklarer Megan Hewitt, foreldringsblogger og eier av reker og grisebarnsbutikk i Charleston, South Carolina.

"Hvis du trenger å gå til Target, tilbyr du å plukke opp produkter vennene dine vil ha, i motsetning til at de plukker opp produkter du vil ha i andre butikker. Den veien, du kan hver enkelt dra nytte av flere butikk avtaler uten å måtte haste fra sted til sted. "

Aimee Brittain of Pretty Frugal Diva anbefaler en alternativ tilnærming: "Gå med et lag og angrep separate deler av samme butikk. Koordinere natten før og få besetningen din på kortnummer. "

Og ikke glem den tiden det tar å navigere de overfylte parkeringsplassene.

"Har en utpekt sjåfør," foreslår Erin Taylor, fotograf på Sweet Inspirations Children's Boutique & Photography. "Noen kjører sparer tid på å prøve å finne parkering, som kan legge opp raskt! De kan ha snacks og noe å underholde dem i bilen mens de venter så tålmodig. "

7. Hold deg selv brennstoffet

Shopping kan ta mye ut av deg fysisk, og marathon shopping av Black Friday kaliber kan lett gjøre deg sliten og testig, spesielt hvis du startet i de fine morgentidene.

Pass på at du ikke overdriver det på Thanksgiving natten før, og ta med forsyninger for å holde deg drivstilt hele dagen.

"Ikke shoppe ubehagelig eller i tom mage," forklarer april Masini fra AskApril.com.

"Du vil være fokusert på din buzz eller din sultige sult - ikke de gode tilbudene foran deg. Ta med noe å knuse og gå på cappuccino eller espresso når du kjøper Black Friday, ikke den skitne martini! "

8. Gjør det morsomt

Å håndtere lange linjer, harret folkemengder og stressede cashiers kan være et mareritt hvis du ikke går inn med riktig tankegang. Så, gjør det du kan for å gjøre dagen hyggelig.

Handle med en venn du ikke har sett på en stund, og bruk de lange ventene som en sjanse til å fange opp. Unn deg selv din favoritt pisket-krem-toppet kaffe skapelse for å holde din ånd opp.

Eller, hvis du virkelig vil prøve noe annerledes, bør du vurdere dette forslaget utenfor Masini:

"Gjør det en dato. Shopping er en fin måte å bli kjent med noen, og du lærer mye om en persons impulsivitet, generøsitet og tankeprosesser når du handler med dem. Mange av disse handlekvaliteter overfører til romantiske relasjoner, så spis og en kjøpsdato! "

9. Unngå butikkene og handle online

Hvorfor vente på Cyber ​​Monday når flere og flere Black Friday-avtaler går online?

"I løpet av de siste årene, sier Glaser," vi har sett et økende flertall av Black Friday-tilbudene som kommer fra de samme forhandlerne online også. Selv doorbusters - en av de store incentivene til å modige butikkene i butikken - migrerer nå på nettet. "

Teri Gault, administrerende direktør for TheGroceryGame.com, er enig. "For år siden tok jeg meg til å gjøre hele min Black Friday shopping online," sier hun. "Antall tilbud på nettet har økt hvert år ... Etter hvert som flere forhandlere utvider seg for å nå det markedet, forventer vi enda flere online tilbud for 2015."

10. Hopp over det helt

J. Budsjettering Er Sexy har en super enkel tilnærming når det gjelder svart fredag: "Hold deg hjemme og sett $ 200 i din sparingskonto i stedet."

Mens Black Friday er en av de mest hypediske shoppingdager i året, betyr det ikke nødvendigvis at du må delta for å få det største banget for pengene dine. Faktisk fant vi 12 andre måter å gjøre god bruk av tiden din i stedet for å trykke på butikkene.

Din sving: Hva er dine beste Black Friday tips? Del dem med dine medforhandlere i kommentarene!

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Kelly Gurnett er freelanceblogger, forfatter og redaktør som kjører bloggen Cordelia Calls It Quits, hvor hun dokumenterer hennes forsøk på å kvitte seg med livet av ting som ikke har betydning og fokusere mer på ting som gjør. Følg henne på Twitter @ CordeliaCallsIt.


Skrive Inn Din Kommentar