Investere

6 hemmeligheter med vellykket investering for å bygge rikdom

6 hemmeligheter med vellykket investering for å bygge rikdom

Dette er et gjesteinnlegg av Gary Dek fra Gajizmo.com.

Alle drømmer om å være rik, men sjansene for å vinne lotteriet eller arve rikdom fra en fjern slektning er ganske slanke.

Bygge rikdom er ikke et resultat av idiot dagdrømmer om suksess eller penger; høyinntektsinntektene har arbeidet og ofret for å oppnå sine drømmer.

Mens noen flaks kan være involvert, er de fleste vellykkede forretningsmenn og kvinner enige om at flaks er en liten del av hemmeligheten til vellykket investering.

Tross alt er kapital nødvendig hvis du planlegger å tjene penger med investeringer, og den eneste måten å øke eller bygge din egen kapitalbas er å gjøre smarte økonomiske beslutninger og spare penger for å bruke investeringer.

Her er seks hemmeligheter du trenger å vite for å se suksess når du investerer for å bygge rikdom:

Bor under dine midler

De fleste som har bygget ekte rikdom, startet ved å leve under inntektene sine og spare eller investere ekstra penger.

I dag bor Warren Buffet, en av de rikeste mennene i Amerika, fortsatt i huset han kjøpte i 1958 for $ 31 500. Faktisk er de fleste dagligdags millionærer ikke Wall Street-hedgefondforvaltere eller administrerende direktører i Fortune 500-selskaper, men enkeltpersoner med godt betalt jobb som har lært å administrere sitt budsjett, maksimere sine bidrag til pensjonskontoer, investerer kontinuerlig i indeksfond, og bare fortsett å spare.

Å spare penger på ikke-essensielle betyr at du har mer penger å investere. Det ideelle er å få pengene dine til å jobbe for deg i stedet for at du jobber for pengene dine, og den enkle filosofien utelukker de fleste familier i dag. Det bidrar til å forklare hvorfor gjennomsnittlig pensjonsbesparelse etter alder er så lav.

Det perfekte eksempelet for meg er at jeg har utsatt å kjøpe en ny bil i et par år nå. Jeg elsker biler, og som en 20-noe, ville det være kjempebra for meg å ha en 300 + hestekrefter luksus sportsbil. Betalingene ville rimelige og jeg kunne kjøpe en hvis jeg ville, så hva stopper meg?

En enkel back-of-the-envelope beregning forteller meg at å bruke $ 50 000 pluss rentebetalinger i løpet av 5 år kan hindre meg i å tjene titusenvis i investeringsinntekter.

Så tidlig i mitt liv, vil jeg heller lage et hekseegg for å buffere eventuelle fremtidige kontantbehov - noe jeg lærte fra foreldrene mine, som brukte besparelsene sine til å kjøpe en bedrift. Jeg vil helst investere i 20-årene mine enn å bruke.

Dessverre bruker gjennomsnittlig amerikanere nesten hver krone de tjener hvert år, og gir ingenting for besparelser og investeringer. I stedet for å kjøpe det dyreste huset eller bilen du har råd til, spare penger på boliglån og billån betalinger ved å kjøpe et billigere hjem.

Historisk sett er de langsiktige avkastningene på primærboligen din mindre enn 5%. I stedet kan pengene du sparer på boliglånet investeres i høyere avkastningsmuligheter, som aksjemarkedet, en liten bedrift eller investeringseiendom. Mange av de rikeste menneskene i verden startet med svært lite og bygde sine formuer ved å ta gode beslutninger. Det er ingen grunn til at du ikke kan bli med i sine ranger.

Utdanning og kunnskap

Den engelske filosofen, Francis Bacon sa "Kunnskap er makt". Formell utdanning er ikke sentral for kunnskap, men å studere og forske på potensielle investeringer og investorer bygger erfaring. Ved å undersøke de gode og dårlige valgene som gjøres av andre investorer, kan du unngå minst noen vanlige feil, og ved å ha en grundig forståelse av alle tilgjengelige muligheter i markedet, kan du trekke informasjon fra forskjellige kilder for å finne ut hvilken mulighet som uunngåelig vil være høyeste utøver.

Når du har kapital, er det mange typer investeringer med varierende grad av risiko. Som regel er den mer risikable investeringen, desto større er avkastningen. Lære å blande ulike typer investeringer for å maksimere og diversifisere gevinster og minimere tap er en av de beste måtene å tjene penger over tid. Dette innebærer å kombinere sikre investeringsalternativer, som Treasuries og high yield-pengemarkeder, med risikofylte enheter, for eksempel vekstbeholdninger, eiendomsmegling eller et næringslivsoppkjøp.

Bestemmelse og risikotoleranse

Vellykkede investorer er forberedt på tilbakeslag og blir ikke motet når de tar tap eller kjøper en investering med lavere avkastning enn de hadde forventet. Husk, ingen investering mulighet med potensial for en stor avkastning er noensinne garantert. Hvis det var, ville alle dra nytte av det. Alle som ønsker å bli økonomisk selvstendige må ha evne til å tolerere risiko. Nøkkelen er å aldri gjøre den samme feilen to ganger, og å innlemme de tingene du har lært av den fiaskoen i ditt neste venture.

For omtrent en måned siden hadde jeg muligheten til å kjøpe en veldig autoritativ nettside i selvhjelp / produktivitetsnisje. Nettstedet hadde mottatt om lag 500 000 besøk per måned konsekvent de siste 3 årene, og det var enormt potensial for å øke inntekter på grunn av under-monetisering. Prisen var rimelig og selgeren troverdig, så hvorfor overgikk jeg avtalen?

Vanlig og enkel: frykt.

Jeg har blitt brent før i transaksjoner. Etter å ha kjøpt et nettsted med tusenvis av besøk per måned og en solid inntektsstrøm, ble Googles algoritme straffet nettstedet til glemsel, og den totale investeringen gikk tapt. Til tross for at risikoen var svært usannsynlig i dette tilfellet, gikk jeg opp på en god mulighet fordi jeg var redd. Jeg vil ikke gjøre den feilen igjen.

Forskjellen mellom de som blir vellykkede og de som ikke ofte kommer ned til besluttsomhet, utholdenhet og overvinne din frykt for risiko. Investoren som fortsetter å ta sjanser og ta informerte beslutninger om å kjøpe investeringer han / hun virkelig tror på, ender med langt større formue enn den enkelte som stashes all sin kontanter i en sparekonto, for redd for å gjøre en rasjonell beslutning og diversifisere pengene sine . Når en disiplinert investor er fast bestemt på å prioritere sine langsiktige pensjonsbehov over forbruket, investerer han igjen avkastningen i stedet for å bruke dem.

Du må være i den for å vinne den

Mange utsetter økonomisk planlegging, og tror at de ikke har midler til å starte nå. Dette følger vanligvis med selvløftet om at de skal starte neste uke, neste lønnssjekk eller neste år. Så intervenerer livet og de bestemmer seg for å utsette lagring og investering igjen.

Familier som tjener sin økonomiske uavhengighet begynner med å investere pengene sine tidlig og bygge porteføljen over tid. Som du vil lese i hver personlig finans blogg - undervurder ikke kraften og betydningen av sammensatte interesser. Unnlatelse av å handle er den største barrieren mellom den gjennomsnittlige personen og rikdommen.

Investeringstid

Mens hver investor, som enhver gambler, noen ganger har en lykke, er få vellykkede investorer avhengige av flaks over det lange løp. De fleste tar seg tid til å undersøke ulike bransjer, forretningsmodeller og selskaper.

Vurder å investere din andre jobb. Jo mer informasjon du absorberer og jo bedre du forstår et felt, jo mer sannsynlig er du å finne perler andre overser.

Et av de beste eksemplene på dette er eiendomsmegling. Jeg har min eiendomsmegleres lisens, og som en vane sjekker jeg ut MLS-oppføringer hver søndag kveld. Jo flere egenskaper jeg vurderer, jo mer innsikt har jeg i det som er tilgjengelig i hvert nabolag eller by, kostnaden per kvadratmeter, hvordan boligens indre og utvendige tilstand påvirker sluttprisen osv. Over tid begynner du å få en følelse for markedet, og når du ser en undervurdert eiendom, har du tillit til å hoppe inn og gripe den.

Tro på suksess

Noen velstående investorer, som Sam Walton (Walmart) og Bill Gates (Microsoft), velger å investere i egne virksomheter, mens andre, som Warren Buffet, investert ved å kjøpe aksjer og obligasjoner for å finansiere andres virksomheter.

En ting som alle vellykkede forretningsmenn har til felles er en absolutt tro på at de vil møte eller overgå målene de har satt for seg selv. Det er denne fullstendige troen på sin egen evne som gjør at disse personene fortsetter å streve, selv etter tilbakeslag og skuffelser. Vurder å tjene penger hjemmefra - start en hjemmebasert virksomhet ved å slå en lidenskap eller hobby inn i et kommersielt venture.

Det er ingen ekte hemmeligheter å bygge rikdom og muligheten er tilgjengelig for alle som er villige til å gjøre de nødvendige ofrene og sette i den nødvendige innsatsen. Akkurat som det ikke er noen hemmeligheter, er det ingen snarveier til økonomisk suksess. Kunnskap, tid og hardt arbeid kan gjøre noen til den neste amerikanske suksesshistorien. Vanlige mennesker kan gjøre ekstraordinære ting, bare spør de rike og de berømte som også var engang vanlig.

Gary Dek er en forfatter for Gajizmo.com som alltid leter etter måter å lage og investere penger på. Sjekk ut hans nettsted til finn mer av Garys skriving.

Skrive Inn Din Kommentar