Pensjonering

Raske tips når du nærmer deg pensjonering

Raske tips når du nærmer deg pensjonering

Jeg vil ta et kort minutt for å ta opp en forekomst som faktisk har skjedd oftere de siste ukene. Jeg har noen klienter som nærmer seg pensjonering. De blir klar til å vende den bryteren der de ikke lenger har den lønnsslipp de har vært så vant til hele sitt liv, til nå er lønnsslippene deres til å bli deres pensjonskonto. Deres IRA vil nå bli deponert direkte på bankkontiene, og det kommer til å bli lønnsslipp, så det er det de må leve av. Feilen som jeg ser mange av dem vil gjøre er at de vil betale hele sin gjeld. De tror de fortsatt trenger nøyaktig samme beløp de fikk mens de jobbet, så de vil fortsette å tegne samme beløpet av lønnsslipp.

Hvor viktig er å betale av gjeld?

Den eneste tingen jeg må gå over med dem igjen er dette: Ok, jeg er enig, å betale av gjeld er en veldig god ting. Jeg vil at folk skal gjøre det, men ikke fra standpunktet for å måtte betale ekstra skatt ved å gjøre det. Hva jeg mener er at disse klientene ønsker å ta utdelinger fra deres IRA eller pensjoner og betale de riktige 20, i noen tilfeller snakker vi 25%, skatt til å betale av gjelden. Hvis gjelden er en bil notat, som ofte er det til hvor noteringsrenten er hvor som helst 4-6%, ser jeg ikke poenget med å betale 25% inntektsskatt for å betale et notat som bare har å gi deg 6% interesse.

En ting jeg bare ville ha deg, er når du går på pensjon, og du vil betale av disse gjeldene, sørg for at du gjør det på en skatteeffektiv måte som betyr at det kanskje ikke er i år. Kanskje du pensjonerte halvveis gjennom året til hvor du fortsatt har seks måneders lønn du må kreve, og nå hvis du skal ta utdelinger fra din IRA som også skal behandles som vanlig inntekt. Dessuten skal du ta fordelinger fra din pensjon eller din 401K. Alt plutselig nå, hvor vi kunne ha vært i den 10-15% braketten, er vi i 25% bare fordi du vil betale av gjeld. For meg er det bare ikke verdt det. Jeg beundrer det faktum at du vil bli kvitt gjelden, men til hvilken pris. Hvis det faktisk kommer til å koste deg mer for å betale den gjelden, er det virkelig fornuftig?

Hvor mye trenger du virkelig?

Den andre tingen er, tenker du virkelig at du trenger nøyaktig samme beløp per måned for å leve av? Hvis du har gjort en fantastisk jobb til hvor du har flere millioner lagret og som kan gi deg samme inntekt som du er vant til uten å skade prinsippet ditt, er det greit. En konsultasjon jeg hadde med en klient, de ønsket å begynne å tegne nøyaktig samme beløp de tjente fra lønnene sine. I utgangspunktet var tanken min hvorfor begynne på den høyere siden. Hvorfor starter vi ikke mindre, et mer konservativt tall, og la oss få det over en 90-dagers periode til hvor etter 90 dager, hadde du nok? Var du i stand til å gjøre budsjettet ditt, betaler du fortsatt alle husholdningsutgifter, og har også nok igjen til å gjøre de tingene du vil gjøre? Spis ute, reise, etc., gjør alle de tingene?

Det er de to tingene som nettopp kom opp her nylig, og jeg ville bare adressere det. Hvis du nærmer deg pensjonisttilværelse: 1) Ikke bli så villig til å betale av gjeld, spesielt hvis det kommer til å koste deg mer på skatt og 2) Virkelig begynne å tenke eller bare være forberedt på å leve mindre. Tror ikke at du trenger å tegne det samme beløpet inntektsvis bare for å opprettholde levestandarden din. De er bare noen raske pensjons tips og ting å vurdere om pensjon er nærmer deg.

Meningene som ble uttrykt i dette materialet er kun for generell informasjon og er ikke ment å gi spesifikke råd eller anbefalinger til noen. For å finne ut hvilken investering (er) kan være hensiktsmessig for deg, ta kontakt med din finansrådgiver før du investerer.

Skrive Inn Din Kommentar