Penger

Har du en Android-telefon? Dette firmaet betaler deg for å gjøre noe du allerede gjør hver dag

Har du en Android-telefon? Dette firmaet betaler deg for å gjøre noe du allerede gjør hver dag


Hvor mange ganger bruker du telefonen hver dag? 10? 15? 20?

Hvis du er noe som resten av oss, er det sannsynligvis mye mer.

Som et land sjekker vi kollektivt våre telefoner mer enn 8 milliarder ganger hver dag. Det er 74 ganger om dagen for den gjennomsnittlige 18-24 åringen.

Gal, va?

Tenk nå om du opptjente pennies hele dagen for å bruke telefonen - enten logge på Facebook eller sjekke for å se om den fyren eller gal tekstet deg.

Det ville ikke være en måte å bli rik raskt, men det ville være en måte å tjene penger uten ekstra innsats. Og et firma som heter Adme, gjør det til å skje.

Det er riktig: Din smartphoneavhengighet kan til slutt lønne seg.

Interessert? Har du en Android-telefon? Slik fungerer det - pluss detaljer om en kul bonus du kan få bare for å prøve den ut.

Du tjener penger bare for å bruke telefonen

Heltidsstudent Heath Vasquez lastet ned Adme-appen for et og et halvt år siden, og har siden tjent mer enn $ 60. Han har brukt den til å kjøpe mat og husholdningsartikler.

"Jeg liker hvordan det er enkelt og krever ingen innsats," sier han. "Du låser opp skjermen, og du tjener penger."

Hver gang du våkner telefonen, viser Adme deg annonser i en plattform for nyhetsmat. Du kan klikke på annonsene, eller bare sveipe gjennom dem for å komme til startskjermbildet.

Annonsører betaler Adme for å vise deg annonsene sine, og Adme overfører en del av inntektene til deg.

I motsetning til andre låseskjermapps er Adme "ikke-incentivized", noe som betyr at du ikke tjener flere penger for å klikke på annonser.

I stedet har Adme utviklet en algoritme som betaler deg basert på hvor mye du bruker telefonen. Så hvis du vil klikke på annonsen, kan du - men du vil ikke gå glipp av penger hvis det ikke interesserer deg.

Stephanie Viera, en oppholdsmor til to unge gutter, klikker ofte på annonsene uansett. Hun bruker appen for å holde seg informert.

"Jeg liker å lese nyhetene," sier hun. "Jeg klikker ikke alltid på nyhetsfeeden, men det meste jeg gjør - og hvis jeg har det travelt, vil jeg bare sveipe den over, så jeg kan gjøre det jeg må gjøre."

"Du kan [bruke Adme] når som helst," legger hun til. "Enkel. Jeg liker det virkelig."

Få betalt for å prøve det ut - og se dine venner

Selv om Adme holder innviklingen i sin algoritme under wraps, sier det at folk flest tjener $ 3 til $ 6 per måned, og opptil $ 8 per måned hvis de er tunge telefonbrukere.

Når inntektene dine nåer $ 10, kan du utbetale via PayPal - Adme dekker gebyrene.

Nå gjennom 15. januar 2016 kjører Adme også en spesiell kampanje for å hjelpe deg med å treffe $ 10-terskelen enda raskere. Du får $ 3 bare for å registrere deg på appen, pluss $ 1 for hver ny bruker du refererer til.

Hvis du har et stort nettverk eller en sosial media-tilstedeværelse, kan henvisninger til vennene dine hjelpe deg med å tjene mye raskere.

Ta for eksempel Alicia Jones. Hun jobber på TV og har mer enn 70.000 tilhengere på Instagram. Ved å legge inn Adme-henvisningslinken til hennes profil, tjente hun mer enn $ 140 på bare to måneder.

Selvfølgelig har de fleste av oss ikke nettverk hvor som helst like store, men det er fortsatt potensial til raskt å tjene penger til å markedsføre appen til familie og venner.

Kan du virkelig tjene penger ved å bruke telefonen?

Ja.

Som vi oppdaget mens du bruker appen og snakket med brukere, er Adme en legitim måte for Android-eiere å tjene penger bare ved å bruke telefonene sine.

"Det betaler virkelig," sier Jones. "Det er enkle penger, og du trenger ikke å jobbe for det. Gjør det jeg gjør hele dagen uansett: Åpne telefonen min og bare bla, bla, bla. "

Husk, selv om det er ikke en måte å bli rik raskt. Du vil ikke tjene store penger med Adme.

Men en sann Penny Hoarder vet at hver krone hjelper - spesielt når de begynner å bli til dollar.

"Noen ganger når du trenger noe, går det litt langt," forklarer Vasquez. "Selv en krone er mye."

Hvis du vil prøve appen, klikker du her. Ikke glem at du får $ 3 bare for å registrere deg før 15. januar 2016!

Din sving: Har du prøvd en lås skjermbilde? Vil du prøve Adme?

Sponsoropplysning: En stor takk til Adme for å jobbe med oss ​​for å bringe deg dette innholdet. Det er sjelden at vi har muligheten til å dele noe så fantastisk og få betalt for det!

Skrive Inn Din Kommentar