Penger

Denne fyren ble betalt for å være en ekstra i "The Avengers." Her er hva det var

Denne fyren ble betalt for å være en ekstra i "The Avengers." Her er hva det var

Å være en film ekstra høres ut som en anstendig måte å tjene rundt $ 100 per dag.

Med tanke på virkningen våre favorittfilmer har på våre liv og kultur - spesielt gigantiske blockbusters - ville det ikke være spennende å være den minste delen av en?

Eller ... ville det ødelegge magien?

Vi ønsket å vite hva det egentlig er å lande en konsert som en film ekstra. Hvordan blir du kastet? Hva er det som å være på sett? Og, ahem... kommer du til å møte stjernene?

Vi kom i kontakt med TPH-leseren Jared Zajac som nevnte hans erfaring på vår Facebook-side. Zajac var en ekstra i to store blockbusters filmet i Cleveland, Ohio.

Zajac lever som en bevegelsesgrafikkdesigner, både som freelancer og som ansatt for et Live Events-selskap.

I 2011, etter å ha sett en annonse på Cleveland.com for et åpent casting-anrop, tilbrakte han en uke som en ekstra på "Marvel's The Avengers." I 2013 tilbrakte han en dag på settet "Captain America: The Winter Soldier. ”

En leser forteller oss hvordan det er å være en film ekstra

Vi ba ham om å beskrive opplevelsen for oss. Svarene er lett redigert for lengde og klarhet.

The Penny Hoarder: Hva var støpeopplevelsen som?

Zajac: Støpeanropet fant sted på et lokalt hotell. Jeg kom tidlig, men linjen var allerede langt inn i bakgården til hotellet. Den lokale nyhetsbesetningen var der, og det var veldig varmt. Da de fleste kom til støpeområdet, var de litt røde fra solen.

Jeg ventet på sannsynligvis to til tre timer. Da jeg kom til støpeområdet, tillot de en viss mengde folk inn i et klasserom-område, hvor de ville forklare hva dette er for, og hva vi ville være ansvarlige for hvis vi ble kastet.

De ga ut en pamflet med en forklaring og en liste over reglene. Vi måtte fylle ut et kort spørreskjema; så tok de et headshotbilde av hver person.

TPH: Hva var det som å være på settet av "The Avengers"?

Zajac: Scenene våre var scenene i Tyskland nær begynnelsen av filmen (de ble faktisk filmet i Cleveland Public Square).

På en typisk dag kom vi fram til klokka ca 5 pm og ville ikke vikle inntil klokka 7.00. Vi ble betalt overtid for noe over åtte timer om dagen. (Redaktørens notat: Zajac bemerket på Facebook at minimumslønnen er standard for ikke-faglige tillegg. Unionarbeidere mottar skala lønn.)

De gikk over tomten med oss, og hva skjedde i scenen. De understreket også at denne informasjonen var konfidensiell, og vi ville bli utslettet hvis vi avslørte scenene. Vi dro til garderobe og sminke der vi endret seg - og de sørget for at mitt barberte hode ikke var for skinnende.

Den første scenen vi filmet på den første dagen var skuddet av oss alle som løp ut av teatret, redd da Loki angrep. Jeg koblet sammen med en "filmkone", og vi løp ut sammen, og vekk fra en flippende politibil. "Teatret" var faktisk et kjøpesenter, og innsiden var vårt on-set holdingsområde.

De neste dagene filmet vi scenene hvor Loki får alle til å knelte for ham. Jorden var veldig vanskelig og ubehagelig, så vi fikk kneputer.

Joss Whedon var der, men han ledet ikke oss. Det var en lokal Cleveland-direktør for oss.

Tom Hiddleston var på sett, og hans våpen så veldig billig ut personlig, som en Halloween kostyme prop! Han var en jokester og veldig snakkesalig, selv til statister. To versjoner av Captain America's skjold var også på sett, en var tre og en var metall.

Vi var der i de fine timene om natten, rundt 3:00, filming scenene der kaptein America kommer til å konfrontere Loki. Vi var alle rettet til å komme inn i våre kneeling posisjoner og en stand-in ville stå der Captain America ville være.

Når vi var alle på våre steder, ville Chris Evans erstatte stand-in og opptre scenene som Captain America. Han var veldig uten frills, ikke veldig snakkesalig og veldig fokusert på sitt arbeid.

Det var en bestemt dag tidlig hvor jeg satt i å holde i over fem timer. De dagene var de groveste fordi det ikke var mye å gjøre i tillegg til å spise og sosialisere. Det ville være veldig omfattende måltider for lunsj og middag (lunsj var rundt 8 pm, middag var rundt 2 a.m.).

På den siste dagen flyttet vi over til museet, hvor vi filmet en scene av Loki som drepte en fyr. For den dagen var vårt arealområde under en haug med telt ute. Det var også en kortere natt, og vi var ute av det med to eller tre om morgenen.

I denne filmen var min rolle "fyr i en tux" som deltok på et spill. Til slutt, til tross for at jeg var i mange skudd, så jeg bare ansiktet mitt i ett skudd av hele filmen, en av knelende scenene.

Jeg gjorde noen venner på settet, og det er kult å se dem i scenene og husk den uken jeg tilbrakte med dem alle.

Vi holdt faktisk en "extrascreening" på premiere dagen på et lokalt teater. Vi kledde opp, og alle møtte igjen en gang til å se filmen sammen for første gang ved midnatt, da de åpnet i mai 2012.

En av tilleggene laget "Avengers" t-skjorter til alle med vår garderobenummer på baksiden, som vi alle hadde på hendelsen. En ekstra selv dukket opp i en limousine som Tony Stark.

En annen viste sin nye "Avengers" tatovering. Ja, noen statister gikk ut. Men det var en flott begivenhet.

TPH: Hvordan sammenlignet din erfaring med Captain America?

Zajac: To år senere dro jeg til en annen lokal gjengivelse for filmen "Captain America: The Winter Soldier." Jeg nevnte at jeg var i "Avengers", noe som kan være en grunn at de ringte meg tilbake til jobb igjen.

For den filmen var vi i en lokal hall. Jeg ble kastet som SHIELD Agent denne gangen, og vi skutt opp på morgenen på SHIELD Headquarters, som vises et par ganger i filmen.

På satt var Chris Evans og Emily VanCamp. Vi filmet ikke scener med dem, men de skutt noen scener mens vi var i holdingsområdet. Det var igjen mat for oss, og det var mye som den siste opplevelsen, bortsett fra at denne var mye kortere. Jeg så meg igjen i trailer og deretter filmen, men denne gangen var jeg langt borte, og du kunne ikke se ansiktet mitt. Bare jeg visste at det var meg.

Men å se deg selv i filmen er bare en ekstra bonus. Opplevelsen er en som jeg alltid vil huske.

Hvordan finne jobb som en film Ekstra

Er du fascinert? Zajacs beskrivelse av opplevelsen bestemte seg sikkert for filmen nerd i meg!

Hvis du vil finne ekstra arbeid, sjekk disse tipsene fra andre Penny Hoarders:

  • Oppfyll din Hollywood-drøm: Hvordan finne arbeid som film- og TV-ekstra
  • Hvordan bli en film ekstra og få $ 100 / dag

Hold øye med åpne casting-anrop for ekstramateriale fra disse kildene:

  • Bak scenen
  • Auditions Free
  • Utforsk Talent

Din sving: Har du jobbet som en film ekstra? Hvordan sammenligner din erfaring?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).


Skrive Inn Din Kommentar