Liv

Vår familie reiser verden 12 uker i året takket være disse tipsene

Vår familie reiser verden 12 uker i året takket være disse tipsene

Frem til 2011 jobbet mannen min og jeg med lange, vanskelige timer i tradisjonelle kontorjobber. Vi hadde to barn, et hus og alt vi kunne ønske - det er alt unntatt tid.

Mens vi likte en behagelig livsstil, følte våre liv skyndte seg. Hvis vi ikke var på jobb, ble vi klare på jobb, gjorde jobber eller tok vare på barna våre. Vi hadde bare 15 ferie dager å brenne hvert år - ikke nesten nok til å ta hensyn til syke dager og å reise slik vi ønsket.

Rask frem til 2017 - Vi reiser nå verden rundt 12 uker av året. Vi tar med barna våre rundt halvparten av tiden, og la dem være hjemme resten slik at de kan bli i skolen. Bare i år har vi reist til Jamaica, Irland, Tyskland, Italia, Sveits, Aruba, Bora Bora, Den dominikanske republikk, Spania og Frankrike.

Hvordan kom vi hit? Vi startet vår egen Internett-bedrift - ClubThrifty.com - i 2011 og jobbet utrettelig til vi kunne jobbe for oss selv og reise i fritiden.

10 reisetips vi bruker til å se verden

Selvfølgelig er det ikke billig å reise med barn i slep, heller ikke å utforske langt avvikende hjørner av verden. Vi har lært å lene på besparelsesstrategier som gjør reisen rimeligere og mer realistisk for budsjettet.

1. ITA Matrix

Hvis du leter etter en smart måte å spare penger på flybilletter, er det ikke noe større verktøy enn Googles ITA Matrix-programvare. Denne siden gjør det enkelt å søke etter de billigste flyreisene på ethvert flyselskap og fra hvilken som helst flyplass.

Sjekk etter avtaler etter dato, avgang flyplass og destinasjon for å finne billige ruter du ikke alltid kan finne på nettet. Når du har funnet en avtale på ITA Matrix, kan du gå direkte til flyselskapets nettside for å bestille direkte.

2. Bypass

For å spare penger når vi reiser til store byer i utlandet, stole vi på bypass for sightseeing. Med et bypass på destinasjoner som Roma, New York City eller Paris, kan du se de fleste av de beste attraksjonene for en enkelt lav pris.

Sightseeingpass hjelper ikke bare med å spare penger, de er også praktiske. Mange lar deg også "hoppe over linjen" på toppattraksjoner, slik at du sparer både penger og tid.

3. Kredittkortbelønninger

Reiser kredittkort hjelper deg med å tjene gratis flybillett, gratis hotelllopphold og andre reisepenger. Vi har hatt hvor som helst fra 12 til 40 kort i mange år, for det meste slik at vi kunne utnytte deres belønninger og fordeler til å score gratis og rabatt reise over hele verden.

Mens vi betaler for mye reise utenom lommen, bruker vi kredittkortbelønninger til å strekke våre reisebudsjetter og reise videre enn vi kanskje ikke kan. Tidligere i sommer brukte vi for eksempel flyselskapsmiljøer til å ta barna våre til Italia og Sveits i to uker. I stedet for å betale $ 1800 per fly, brukte vi 50 000 Air France / Flying Blue miles og betalte $ 90 per person.

For å tjene mer belønninger over tid har vi også lært å bli ganske kreative. Vi registrerer ikke bare nye kort for å maksimere tilmeldingsbonusene, men også strategisere utgifter basert på bonuskategorier og dra nytte av smutthull (som å betale vårt boliglån med et kredittkort) for å øke vår belønningsbalanse.

4. Flight Deal og Secret Flying

Nettsteder som TheFlightDeal.com og SecretFlying.com bringer kortsiktige reisetilbud til lys hver dag. Hvis du legger merke til - og hvis du kan streik mens strykejernet er varmt - kan du score fantastiske tilbud på destinasjoner over hele verden.

Nylig oppdaget vi et salg på TheFlightDeal.com og booket tur-returbilletter til Madrid fra Indianapolis og hjem fra Paris for mindre enn $ 400 per person - det er hvor mye vi normalt betaler for en innenriks rundtur billett.

Tilbud som dette er tilgjengelige hele tiden, men du må passe på og være oppmerksom - de fleste toppreisetilbud er bare tilgjengelige for en dag eller noen timer, og belønner de som alltid er på utkikk.

5. Off-Peak Travel

Enten du bruker poeng og mil eller kontanter til å bestille hotell eller flybillett, har du et høyt nivå av fordeler. Hvis du kan reise til Karibien i løpet av høsten eller Europa fra mai til oktober, kan du for eksempel bestille flybillett og hotell for opptil 40% rabatt.

6. "Avtaleplanlegging"

I stedet for å bestemme hvor vi vil gå og finne ut hvordan vi skal spare, velger vi en "avtaleplanlegging" tilnærming til å reise i stedet.

Med denne strategien bestemmer vi hvor du skal dra basert på de fantastiske reisetilbudene vi finner - ikke omvendt. Ved å planlegge avtaler kan du spare mer penger og se nye steder hele tiden.

7. Inkluderende ferier

Noen av våre familie reiser er "all-inclusive" slag hvor hotellet, mat, drikke og underholdning er inkludert. Mens disse turene ikke er store læringsopplevelser, tilbyr de den perfekte muligheten til å slappe av og slappe av.

Mens vi elsker altomfattende feriesteder, elsker vi også cruising. Ikke bare er cruise en fin måte å spare penger på, men de gjør det enkelt å se flere forskjellige destinasjoner i en enkelt tur. I vinter, for eksempel, krysser vi med MSC Cruises ut av Miami med stopp i Puerto Rico, Barbados, Bahamas, Antigua, Tortola, Grenada og Jamaica. Cruiseprisen inkluderer mat og underholdning, og barn 11 og under cruise gratis på utvalgte reiseruter.

8. Fly tidlig (eller sent)

En måte vi konsekvent sparer penger på, er å bestille de minst ønskelige flyene - vanligvis tidlig morgen - for våre turer.Hvis du er villig til å fly første ting klokken 05:00 eller 18:00, kan du spare 20% av flybilletten. Som en ekstra bonus kan du unngå store linjer på flyplassen.

9. Book Vacation Condos

Mens hotell tilbyr en rimelig måte å bo omtrent hvor som helst, er de ikke alltid bidrar til familieferie. Gjennomsnittlige hotellrom er små, og de har ikke fellesarealer hvor du kan slappe av og slappe av.

Så, vi reserverer nesten alltid ferie condos eller AirBNB.com rentals når vi reiser med barna. Vi får mer plass til å spre seg, og prisene er vanligvis billigere. Vi har også plass til å gjøre noen av våre måltider for enda flere besparelser.

10. Bruk rabatterte mobilbatterier for internasjonal dekning

Når vi begynte å reise internasjonalt mer enn et par ganger per år, innså vi at vi kunne spare penger ved å bytte mobiloperatører.

I fjor byttet vi til T-Mobile One-tjenesten, som gir gratis data i over 140 land over hele verden. Dette tillot oss å spare penger siden våre nye ubegrensede planer var bare $ 50 hver, og vi måtte ikke kjøpe dyre SIM-kort til bruk i utlandet.

Mens vi fremdeles bruker mye penger på reiser hvert år, har disse ti tipsene hjulpet til å spotte utgifter ned til en figur vi er komfortable med. Og med nok besparelsesstrategier på vår side har vi vært i stand til å reise videre og bli lenger på hvert sted.

Hvis du leter etter en måte å se verden uten å bruke en formue, kan disse tipsene gjøre dine reisedrømmer til virkelighet. Med litt planlegging og utendørs tanke kan du se verdens mest kjente - og mest fantastiske steder i løpet av kort tid.

Holly Johnson er en finansiell ekspert og prisbelønte forfatter for kjente publikasjoner som US News og World Report Travel, Personal Capital, Lending Tree og Frugal Travel Guy. Holly eier to nettsteder, Club Thrifty og Reise Blue Book. Hun er medforfatter av Null ned din gjeld: Gjenvinn inntektene dine og bygg et liv du vil elske. Du kan følge henne på Twitter eller pinte~~POS=TRUNC @ClubThrifty.

Skrive Inn Din Kommentar