Tilbud

Hvis du ikke vet dette trikset, sparer du penger hver gang du handler på nettet

Hvis du ikke vet dette trikset, sparer du penger hver gang du handler på nettet

Jeg var på Western Unions nettside og prøvde å sende $ 350 til en venn. Jeg visste at "penger i minutter" på Internett ville være dyrt, men jeg var fortsatt sjokkert av $ 35-avgiften.

Like før jeg klikket på knappen for å betale så jeg den lille boksen som sa "Promo Code." Det var da jeg husket at du kan spare mye penger med online kupongkoder.

Jeg åpnet et annet vindu, søkte etter "Western Union rabattkoder", og prøvde kodene fra flere nettsteder. De første fem fungerte ikke - ingen overraskelse der.

Da fant jeg en fire-bokstavs, firesifret kode fra RetailMeNot. Jeg skrev inn det og oppdaterte betalingssiden.

Bingo! Avtalen var enda bedre enn en rabatt - det eliminert avgiften helt! Jeg trodde egentlig ikke at jeg kunne sende pengene gratis før jeg fullførte transaksjonen, men det var sant.

Hvilke typer rabatter kan du få med kupongkoder på nettet?

Hva ser du etter? Hvis du er shopping online med en stor forhandler er sjansene gode, det er en kupongkode tilgjengelig.

Bare noen få jeg har sett ...

Leie en bil? Noen online kupongkoder kan spare deg for 20% eller mer.

Kjøper plen møbler? Spar 10% på flere forskjellige butikker, og hvis du vil, kan du betale online og hente dine varer lokalt.

Fornyelse av et domenenavn? Jeg sparte nylig 20% ​​ved å finne rabattkoder.

Bestiller mat fra en restaurant? Jeg så en gang en 25% rabattkode for online leveringsordre fra Papa John's Pizza.

Hvor finner du kupongkoder på nettet

Du kan finne kuponger for det meste av det du kjøper - og du trenger ikke å klippe og bære dem. Bare få kodene på nettet.

Her er noen få populære nettsteder for å sjekke:

  • RetailMeNot
  • Coupons.com
  • Valpak
  • Groupon

Dette høres for enkelt. Hva er fangst?

Problemet med alle disse nettstedene er, ofte, kodes bare ikke fungerer.

Min erfaring er rundt en kupongkode i 10 gir deg faktisk den lovede rabatten.

Noen ganger vil forhandleren ikke ære kupongkoden for salgsposter, eller visse produkter er utelukket. Ofte er koden bare utløpt og har ikke blitt fjernet fra kupongwebsiden.

Dette er ikke så mye av et problem som du kanskje tror, ​​skjønt. Løsningen er enkel: Bare fortsett å prøve nye koder til du finner de som jobber.

Noen kupongsteder viser en suksessrate for koder, basert på tilbakemeldinger fra brukerne. Jeg ser ofte en suksessrate på 40% eller 50%.

Merk at disse prisene ikke nødvendigvis er nøyaktige eller vitenskapelige. De er basert på tilbakemeldinger fra brukerne, slik at resultatene kan skje som et hvilket som helst gjennomgangsside. Men de er sannsynligvis bedre enn ingenting, så se etter kupongkoder med høy suksessrate.

Hvordan få mest mulig ut av online kupongkoder

Så mye som kupong nettsteder vil gjerne ha lojalitet som bruker, ikke bry deg om å gå direkte til dem når du vil ha rabatt. De er ikke alltid enkle å bruke, og hver har forskjellige tilbud.

I stedet handle først. Når du er klar til å sjekke ut, åpner du et nytt nettleservindu for å søke etter online kupongkoder.

Søk navnet på firmaet og "kuponger", "kupongkoder" eller "rabattkoder." Jeg brukte sistnevnte når jeg så etter den Western Union-koden.

I søkeresultatene finner du ofte nettsteder som har et dusin eller flere koder for å prøve. Prøv de som tilbyr de største rabatter og med de høyeste suksessratene.

Ja, du finner mange koder som ikke fungerer. Men du kan teste en haug med dem raskt, og du kan spare noen få dollar - eller til og med $ 35 som jeg gjorde. Det er ikke dårlig for noen få minutter med innsats.

For å gjøre livet ditt enda enklere kan du automatisere besparelsene dine ved å legge til disse nettleserutvidelsene for å finne rabatter for deg mens du handler.

Steve Gillman er forfatteren av "101 rare ting å tjene penger" og skaperen av EveryWayToMakeMoney.com. Han har vært repo-man, stavkarpe, søkemotorevaluator, husflipper, trikkdriver, prosessserver, mock juror og roulette croupier, men på mer enn 100 måter han har tjent penger, er skriving hans favoritt (så langt).

Skrive Inn Din Kommentar