Liv

Slik kan du tjene ekstra $ 180 i år ... Gjøre ganske mye ingenting

Slik kan du tjene ekstra $ 180 i år ... Gjøre ganske mye ingenting

Hvordan ville du føle deg hvis du hadde en ekstra $ 180 akkurat nå?

Du vil nok føle deg preeettttty bra - jeg vet jeg ville.

Og nylig fant jeg ut en enkel måte å tjene på det i løpet av det neste året. Alt du trenger er hjelpen til dine favorittteknologiske enheter.

Her er hva du må gjøre ...

Slik kommer du i gang med SavvyConnect

Nøkkelen er å bruke en plattform kalt SavvyConnect.

Installer programvaren på enhetene dine - telefon, nettbrett, datamaskin - og la den fungere i bakgrunnen. Mens du surfer på internett, inkluderer den "diskret i adferdsmessig markedsundersøkelse."

Til gjengjeld for dine bidrag, SavvyConnect vil betale deg $ 5 per enhet, per måned. Hvis du installerer tre enheter, legger det opp til $ 180 i løpet av et år!

Og når du installerer programvaren, krever det null innsats fra din side.

Programvaren er kompatibel med iPhone og iPads som kjører iOS 8.0 eller høyere, men du kan ikke laste den ned på en Macbook (jeg prøvde). Jeg antar at to av tre er ikke dårlige. Du kan også laste den ned på Android-enheter som kjører OS 4.1 og nyere, samt på datamaskiner som kjører Windows XP SP3 eller høyere.

Hvis du ikke er komfortabel med å dele informasjonen din, er det fortsatt andre måter å tjene på med SavvyConnect.

Det letteste? Henvis venner og familie til plattformen.

For hvert prosjekt din henvisninger fullfører, vil du tjene $ 5- $ 15. Og for hvert prosjekt fullført av noen de refer (indirekte henvisninger), du vil tjene en annen $ 2- $ 6.

Ikke glem at de tjener penger også.

"For at du skal kunne kvalifisere for disse insentiver, må henvisninger (direkte eller indirekte) installere og holde aktiv SavvyConnect-programvaren," forklarer nettstedet.

Alternativt, Du kan fullføre undersøkelser med morselskapet SurveySavvy - Når du fyller ut en elektronisk profil, sender den relevante undersøkelser på din måte.

Og, som medlem av SavvyConnect, kan du være kvalifisert for "eksklusive høyt betalende" undersøkelser, ifølge nettsiden.

Det er en bemerkelsesverdig ulempe for selskapet: Det betaler via sjekk. I posten. Jeg vet ikke om deg, men det virker ganske gammelt for meg.

Likevel, hvis du (nesten) enkelt tjener penger, kan det være verdt å tolerere den gammeldags betalingsmåten!

Opplysning: Her er en skål til de tilknyttede koblingene i dette innlegget. Må vi alle være bare litt rikere i dag.

Skrive Inn Din Kommentar