Tilbud

Nå Alle AT & T Ubegrensede Planer Inkluderer Gratis HBO. Slik scorer du din

Nå Alle AT & T Ubegrensede Planer Inkluderer Gratis HBO. Slik scorer du din

I søket etter en ubegrenset datatelefonplan kan du ha sammenlignet priser, aktiveringsavgifter, avbestillingsgebyr og mer. Det er vanligvis nok til å få hodet til å snurre.

Å trekke i flere kunder er trådløse bedrifter tilbyr seriøse fordeler med sine ubegrensede dataplaner.

Denne uken annonserte AT & T at den vil utvide sin gratis HBO-insentiv til både av sine ubegrensede dataplaner, får deg denne flotte fordelen til en lavere pris.

Både AT & T Ubegrenset Dataplaner kommer nå med HBO

Den 12. september annonserte AT & T at det vil tilby kunder med ubegrenset valg gratis streaming HBO på deres AT & T-enheter. Avtalen starter 15. september, og er bra for alle nye og eksisterende AT & T-kunder.

Tidligere tilbød AT & T denne perk bare med sin Unlimited Plus-plan, som løper så lite som $ 90 per måned for en linje og øker med hver linje du legger til.

Den ubegrensede valgplanen, koster så lite som $ 60 per måned for en linje. Som Ubegrenset Plus-planen, øker prisen når du legger til flere linjer.

Hva er de viktigste forskjellene mellom planene? Ubegrenset Plus-planen inkluderer AT & Ts raskeste datahastighet og høydefinisjons videostreaming, og det tillater opptil 10 GB mobil hotspot-bruk per linje. Når det gjelder Ubegrenset valgplan, AT & T begrenser datahastigheter til 3 MB per sekund, tillater ikke mobil hotspot bruk og kapsler video-streaming kvalitet på rundt 480p.

Tatt i betraktning HBO NOW koster $ 14,99 i måneden, kan bundling av denne nye fordelingen med den billigere planen være et smart pengebevegelse. Som alltid, må du lese utskriftene før du registrerer deg, slik at du vet nøyaktig hvor mye det vil koste hver måned.

Nå, hvis bare AT & T kunne ha tilbudt dette mens "Game of Thrones" fortsatt var på.

Kelly Smith er en junior forfatter og engasjementspesialist på The Penny Hoarder. Fang henne på Twitter på @keywordkelly.

Skrive Inn Din Kommentar