Tilbud

7 Pet Rewards Programmer som vil hente deg store besparelser

7 Pet Rewards Programmer som vil hente deg store besparelser

Helt siden jeg reddet poochet mitt i mars, har jeg blitt en av de obsessive, overbærende hundemødrene som dusjer pelsjenta med godbidder og leker.

Jeg kan ikke hjelpe det - noe om det krøllete ansiktet og svingende halen gjør meg sånn! Jeg ville bruke alle pengene mine på Wrigley hvis jeg kunne.

Alle godbiter begynner å legge opp, skjønt. Heldigvis har jeg oppdaget en fin måte å få litt lettelse på: pet lojalitetsbelønninger programmer.

Hvis du er som meg og ville ødelegge kjæledyret ditt med hver gave som er tenkelig hvis du kunne, vil disse programmene gjøre pet foreldre litt lettere på lommeboken din.

Hvordan Pet Loyalty Belønninger programmer jobber

Noen av disse programmene ligner på matbutikk- og detaljhandelsprogrammer: Tilbring litt penger, og få noe i retur, for eksempel poeng. Andre gir deg forhåndsvarsel om salg eller sender kuponger til eksklusivt eksklusivt salg.

Programmene med punktsystemer sporer hva du kjøper over tid, og belønner deg for utgifter. Når du samler nok poeng, vil du motta freebies eller en rabatt på et fremtidig kjøp. De andre er litt enklere og leverer kuponger rett til innboksen din.

(Advarsel: De fleste av disse programmene krever at du oppgir e-postadressen din for å registrere deg. Hvis du er bekymret for at innboksen din blir rotete med salgsfremmende e-postmeldinger, sjekk disse tipsene på hvordan du rydder opp!)

Og disse programmene er ikke bare for hunder. Det er belønninger programmer tilgjengelig for alle typer kjæledyr - alt fra reptiler til kattunge katter.

Belønner programmer som er Paws-itively Purrfect

Pet Supermarked: V.I.P

Pet Supermarket er V.I.P kjæledyr lojalitetsbelønning programmet er et godt alternativ hvis din hund eller katt har et favorittmerke av mat.

Hvis du kjøper 10 poser eller bokser av samme type hund eller kattemad innen 12 måneder, får du en kupong for en gratis bag eller et tilfelle av det merket.

Hvis du eier både en hund og en katt, kan du kjøpe flere poser samtidig for å nå 10 kjøp raskere. Eller du kan beholde kjøp av hundemat og kattemad separat. Det samme gjelder for våt mat og kjøp av tørr mat. Husk at kupongen din vil være for det minste vektproduktet du har kjøpt.

Petco: Pals Belønninger

I Pals Rewards-programmet får du fem belønninger for hver $ 100 du bruker. Dette gjør at du kvalifiserer for $ 5 av ditt neste kjøp.

Jeg bruker dette lojalitetsprogrammet for kjæledyr fordi det også gir deg 20% ​​rabatt på gjentatte bestillinger og gratis frakt. Jeg registrerte meg først for å få 20% av en stor pose valpemad. Fordi Wrigley var en voksende gutt og ikke kunne leve av valpen mat for alltid, avbrød jeg den gjentatte ordren, men jeg fikk fortsatt rabatten.

Belønningene belastes automatisk på kortet ditt, noe som er perfekt med tanke på at jeg ikke har en skriver for å skrive ut kuponger.

Pals Rewards sender også kjæledyret ditt gratis behandler på hans eller hennes bursdag. Noen ganger tilbyr den dobbelte belønninger på fullservicebad, treningspakker, kosttilskudd og mer.

En viktig ting å merke seg: Pals Reward Dollars utløper 45 dager etter at de er utstedt. Men hvis du er en hyppig shopper, er det et godt valg.

PetSmart: PetPerks

PetPerks fungerer ikke på grunnlag av belønninger, men det er fortsatt et nyttig alternativ når det gjelder å spare på kjæledyrkjøpene dine.

Ved å registrere deg for en gratis konto - bare skriv inn din e-postadresse og annen grunnleggende info - du kan registrere deg for avtalevarsler som er spesifikke for det du ønsker å kjøpe: hundesenger, godbiter, groomingprodukter, leker og mer.

I tillegg er det eksklusive butikkkuponger for PetPerks-medlemmer som du kan få tilgang til fra nettsiden.

Publix: Publix Paws

Her er en annen grunn til å elske Publix: Den sørlige dagligvarekjeden har sitt eget kjæledyr lojalitetsprogram!

Publix Paws klubben er for hund og katt eiere. For å melde deg på er alt du trenger å gjøre, gi din e-postadresse. Medlemmer mottar månedlige kuponger for kjæledyrmat, tilbehør, leker og godbiter!

På toppen av å tilby innsidevarsling når butikkene har salg av kjæledyr, vil Publix Paws også sende deg ekspertråd om hvordan du kan holde din furry sunn og glad.

PetFoodDirect: PFD Belønninger

Jeg vil være ærlig: Jeg har nettopp oppdaget PetFoodDirect. Dens belønningsprogram ligner Petcos - men det er så mye mer å oppfylle at jeg definitivt går med.

PFD Belønninger fungerer på et punktsystem hvor hver dollar du bruker tjener poeng. Medlemmer som deltar i Auto Ship-programmet for tilbakevendende ordrer, tjener dobbeltpoeng. Hvis du henviser en venn til belønningsprogrammet, får du 300 poeng. Heck, du får til og med 15 poeng bare for å registrere deg!

Så hva gjør du med alle disse punktene? Vel, du kan bruke den mot kjøp ...

... Eller du kan mate dyr i nød hos sertifiserte redningsorganisasjoner og husly. * Vær stille, mitt hjerte. *

Løs 150 poeng til å donere ett måltid; 400 poeng for tre måltider; eller 600 poeng for fem måltider. Jeg elsker det.

Hvis du rack opp poengene big time, kan du behandle deg selv - jeg mener, kjæledyret ditt. Når du når 1000 poeng, kan du innløse dem for en rabatt på en enkelt bestilling.

Jeg reddet hunden min, Wrigley, så jeg vet hvor viktig det er å støtte programmer som tar vare på dyr i nød. Hvis du vil gjøre noe bra mens du handler, melde deg på dette belønningsprogrammet.

Kaytee: E-post Nyhetsbrev

Hvis du elsker unike dyr - tenk lovebirds, gerbils, kaniner og chinchillaer - du kan være kjent med Kaytee, en butikk som selger produkter til små dyr, kjæledyrfugler og villfugler.

Kaytee har et nyhetsbrev du kan registrere deg her, som inneholder kuponger og tilbud.

Når du registrerer deg, kan du spesifisere hva slags dyr du har, så du får bare tilbud som er relevante for kjæledyrene dine.

Tetra Rewards Program

Dette selskapet er ikke for katt eller hundeeiere - Tetra selger mat og rekvisita til fisk og marine reptiler!

Ifølge Kiplinger, gjennomsnittlig kostnaden for omsorg for en fisk for levetiden varierer fra $ 270 til $ 410, og tank oppsett er den største utgiften.

Den gode nyheten er imidlertid at du velger å delta i Tetras belønningsprogram, du vil motta kuponger og informasjon om salg og spesialtilbud for å hjelpe deg med disse kostnadene. Hvis du vil ha et personlig akvarium, bør du vurdere å bli med Tetras belønningsprogram!

For å registrere deg, gå til Tetras nettside, bla til bunnen av hjemmesiden, og skriv inn din epost i registreringsboksen "Nyhetsbrev". Du er klar!

Din sving: Vil du velge blant noen av disse lojalitetsbelønningsprogrammene? Gi oss beskjed i Facebook-kommentarene!

Kelly Smith er en junior forfatter og engasjementspesialist ved The Penny Hoarder og en senior ved University of Tampa. Hun elsker hennes doggo.


Skrive Inn Din Kommentar