Liv

Ikke la våren bryte til våren Broke: 21 Apps som vil hjelpe deg med å lagre

Ikke la våren bryte til våren Broke: 21 Apps som vil hjelpe deg med å lagre

Hvis du er en høyskole student, nærmer deg den beste delen av året: spring break, baby!

Ditt mål? Å ha så mye moro som mulig.

Men du vet hva som raskt kan sette en demper på det morsomme? Bekymre seg for penger.

21 Apps som hjelper deg å spare penger på våren

Mens du alltid kan finne ut en måte å tjene penger på våren, er en annen strategi å bare holde kostnadene så lave som mulig.

Sett dine penger bekymringer til side, og spar penger på våren pause med disse appene.

For transport, sjekk ut ...

1. Hopper

Kjøpe flyet nå? Eller vent? Denne gamle favoritten tar gjetningsspillet ut av når du skal kjøpe billetter ved å analysere milliarder av flyreiser og fortelle om prisen sannsynligvis vil gå opp eller ned.

2. GasBuddy

Kjører til reisemålet ditt? Ikke forlat hjem uten denne appen. Den viser prisen på gass på nærliggende stasjoner, slik at du lett kan finne den beste avtalen.

(Ønsker du andre alternativer? Sjekk ut denne listen med programmer som hjelper deg med å finne billig gass.)

3. Uber / 4. Lyft

I stedet for å betale for en taxi, få en trygg (og billigere) tur hjem med en av disse tjenestene.

5. What3Words

Ikke bli skilt fra vennene dine igjen.

Når du er i en ny by med ukjente landemerker, kan det være vanskelig å beskrive hvor du er med dine følgesvenner - spesielt hvis du har hatt noen drinker. Denne appen har til hensikt å forandre det ved å dele verden inn i 57 billioner 10-fots firkanter.

6. Parkmobile

I en storby eller en strandby som er full av parkeringsmåler? Snarere enn å grave opp kvartaler reservert for klesvask, betal for stedet gjennom denne appen.

7. Citymapper

Du kan spare store ved å ta offentlig transport. Men det kan bli vanskelig - spesielt hvis du ikke er vant til det. Citymapper hjelper deg med å planlegge turer fra punkt A til punkt B den billigste og mest effektive måten.

For overnattingssteder, sjekk ut ...

8. Airbnb

Hvis du reiser med en vennegruppe, er det å leie et hus med Airbnb både økonomisk og morsomt. Sjekk ut disse fantastiske stedene under $ 100 per natt over USA

Og hvis ditt eget sted vil være tomt mens du er borte, hvorfor ikke vurdere å notere det på Airbnb og tjene penger mens du fester?

9. Roomer

Vil du bestille et hotell, men ikke ønsker å betale hotellpriser? Prøv Roomer. Denne nyskapende appen lar deg bestille dypt nedsatte hotellrom fra folk som måtte avbryte sine turer.

10. HotelTonight

Hvis du er virkelig dårlig til å planlegge fremover eller finne deg selv i en pickle, bestill et hotell gjennom HotelTonight. Det lover siste øyeblikk avtaler for topp-rated hoteller.

11. Couchsurfing

Hvis du er nede med å bo på fremmede 's sofaer, kan du fange noen kjempebra, gratis soveplasser. Det er en fin måte å møte andre reisende og få et lokals synspunkt.

For mat og drikke, sjekk ut ...

11. Glade timer

En av de beste måtene å spare penger på mat og drikke? Slår opp happy hour. Men i en ukjent by er det vanskelig å finne ut hvor du skal dra. Skriv inn denne appen, som viser tidene og tilbudene til glade timer på nærliggende barer og restauranter.

12. Drikkeprat

Fordi baren kan bli dyr, vil du sannsynligvis tilbringe noen få netter å drikke hjemme hos vennene dine. Bruk denne appen til å finne de billigste alkoholprisene i nærheten av deg - enten de er i en matbutikk, butikk eller bensinstasjon. (Ja, budsjettøl og billig vin kan være deilig!)

13. Drinkin 'Buddy

Ikke la deg lure av denne appens lignende navn: Den har en helt annen (og viktig) funksjon. Det lar deg spore ditt alkoholnivå i blodet, slik at du ikke overbærer - og regningen din, slik at du ikke overskrider.

14. Åpne tabell / 15. Yelp

Disse to stifter hjelper deg med å finne nærliggende restauranter, lese anmeldelser fra kunder og undersøkelser menyer og priser.

For aktiviteter, sjekk ut ...

15. TUN Studentrabatter

Ta imot din studentstatus. Bruk denne appen til å hjelpe deg med å finne alle studentrabatter som er tilgjengelige i ditt reisemål.

16. Groupon

Du abonnerer sannsynligvis på Groupon-oppdateringer i hjembyen din - men hva med når du reiser? Selv om noen av rabatter kun er tilgjengelige for lokale innbyggere, er du nødt til å finne gode tilbud på billetter eller aktiviteter i ditt reisemål.

17. GetMyBoat

Vil du komme ut på vannet, men ikke ha en båt? Prøv GetMyBoat, hvor eiere viser båter du kan leie for dagen. (Tenk Airbnb for watercraft.)

18. Trip.com

Tur Advisor er flott, men Trip.com-appen lar deg kategorisere bysøk med "budsjett". Når du klikker på budsjettikonet, finner du mange budsjettvennlige alternativer - fra gratis strender til besøk til rimelige bryggerier.

For alt annet, sjekk ut ...

19. Whatsapp

Hvis du reiser internasjonalt, er denne appen et must. Ikke bli smurt av ublu internasjonale dataavgifter og hold styr på dine venner ved å bruke denne appen til tekst via Wi-Fi.

19. Wifi Finder

Du bruker mye data når du reiser.Unngå å gå over grensen din ved å koble til Wi-Fi når det er mulig; bruk denne appen for å finne hotspots i nærheten av deg. Du kan også finne passord, så du trenger ikke å spørre din neste barista passord.

20. Kostnadsdeling

Hvis du reiser i en gruppe, finne ut hvem som skylder hva som kan være en kongelig smerte. Denne praktiske appen gjør det for deg, slik at ingen ender opp med å betale ut mer enn deres andel. På slutten av turen vil det til og med sende ut en detaljert rapport.

Deretter kan du sjekke ut disse fem pengedelingsappene.

21. SafeTrek

Du kan ikke sette pris på din sikkerhet. Denne appen har flere funksjoner for å gi deg (og din mor) trygghet. Hold nede sikkerhetsknappen til du er trygg der du trenger å være. Når du kommer dit, slipper du knappen og skriver inn tappen din. Hvis du er i fare, slipp ut - ikke skriv inn din pin - og den kommer til å kontakte 911.

Din sving: Hvilken av disse er din favoritt? Som savnet vi?

Juniorforfatter Carson Kohler og intern Haley Gonzalez bidro til denne artikkelen.

Skrive Inn Din Kommentar