Penger

Vinteren er her - og denne appen vil hjelpe deg med å tjene penger på å skyve snø

Vinteren er her - og denne appen vil hjelpe deg med å tjene penger på å skyve snø

Jeg skulle ønske jeg kunne starte denne artikkelen med, "Vi har alle måttet gjøre det ..."

Men heldigvis er jeg en floridian, og jeg har aldri måttet skovle snø. Fra det jeg har hørt, finner noen folk det virkelige smerte - en jobb lykkelig bundet av til et villig vesen.

På den annen side, hva hvis du er det er villig å være? Du kan kanskje gjøre noen gode penger fra en solid støv.

Til og med 50 cent har skovlet snø.

Jeg går ut for å spole snø og se om jeg kan få meg noen ekstra dollar i dag. Jeg lader mer hvis de vil ta bilder

- 50 prosent (@ 50 prosent) 27. desember 2010

Og så har Daniel Miller, administrerende direktør for en app som heter Shovler.

Det er som Uber - men for snøscooter - og siden utgivelsen i desember 2016 har over 15 000 mennesker registrert seg for å bli snøfresere, ifølge Miller.

Hvordan kom Shovler-appen i gang?

Miller spratt snø som tenåring og trodde alltid at det var det perfekte konsertet: Folk er takknemlige, du får en god trening, og det er faktisk morsomt.

Pluss: Betalingen er ikke så loslitt.

Han kom opp med ideen om Shovler om vinteren i 2015, da foreldrene hans hengte seg i Florida og ønsket en klar innkjørsel når de kom hjem til New Jersey. En full-plyndrift var ikke nødvendig, og andre enn det hadde de vanskelig å finne noen.

"Det skjedde bare på meg at det er mange mennesker i lignende situasjoner, spesielt de eldre, som bare ønsker å leie en snøfreser på etterspørsel etter dagene de trenger, eller ønsker å ta en pause fra å skyte seg selv," skriver Miller i en e-post.

Han hadde alltid sett disse appene om å løse det han kaller "mindre problemer" - som å levere mat noen kvartaler unna. "Men ingen har løst dette store logistiske marerittet som folk har hvert år," sier han.

For ham syntes appen åpenbar. Hvorfor hadde det ikke blitt oppfunnet for mange år siden?

Hvor mye penger kan du skape sne?

Skriv inn: Shovler.

Appen gikk live for iOS og Android i begynnelsen av desember 2016, og omtrent 15 000 snøfresere har registrert seg med det over USA og deler av Canada, ifølge Miller.

De som har behov for å skyve tjenester, legger inn sine forespørsler i appen. Registrerte skovlere blir pinget når en jobb er tilgjengelig i nærheten.

Betale beregnes med en algoritme som tar hensyn til snødybden og størrelsen på eiendommen, samt andre faktorer. Generelt gjelder imidlertid typiske priser fra:

  • $ 20 til $ 35 for en bil parkert på en by gate
  • $ 30 til $ 75 for opptil en to-bilkjøring som passer til tre biler i lengde, en gjennomsnittlig gangvei og en gjennomsnittlig fortau foran et hus
  • 50 cent til $ 2 per kvadratmeter for en byspor eller små parkeringsplasser (for bedrifter)

Shovler-appen tar 20% av hver jobb (selv om det er promokoder der ute for 10% avslag), og den menneskelige skyveren får resten.

Miller sier shovelers har gjort opp til $ 200 per konsert dette siste året. Han sier at appen også er vert for kunder som spiser sjenerøst, noen takker på en 50% tips.

"Shovelers elsker appen fordi de blir betalt av jobben, ikke timen," sier Miller. "Det gir dem virkelig muligheten til å tjene $ 50 i en time hvis de er raske."

Shovelers blir betalt etter at brukeren har satset jobben eller innen 24 timer - avhengig av hvilket som er raskere.

Hvordan kan du registrere deg for shovler

Appen er tilgjengelig over hele USA og deler av Canada, men de mest populære byene er Boston, Chicago, Denver, Detroit, Milwaukee, Minneapolis og New York.

Registrering er enkelt - og mye enklere enn å plukke på naboens dører eller gi dem en ring.

Så hvorfor ikke tjene penger på den siste dumping av djevelens flass?

Carson Kohler ([email protected]) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er for øyeblikket chillin 'i 70-graders temps på The Penny Hoarder HQ i solfylte St. Petersburg, Florida.


Skrive Inn Din Kommentar