Penger

Hvordan denne fyren startet en bedrift for mindre enn $ 1K - mens han fortsatt er i college

Hvordan denne fyren startet en bedrift for mindre enn $ 1K - mens han fortsatt er i college

Du har hørt at det kunstige lyset slår opp søvnsyklusen din. Men "blått" kunstig lys er overalt, fra skjermen og smarttelefonen til din vanlige gamle leselampe.

Så hvordan skal du få en god natts søvn med all denne moderne teknologien i veien?

Jeremy Malufs nye selskap, Carbonshade, har planer om å hjelpe. Maluf utviklet briller som blokkerer dette Circadian rytme-gyngelyset - uten at du ser ut som en gammeldags revisor, en sveiser eller en supernerd.

En stigende sophomore ved California Polytechnic State University i San Luis Obispo, vendte denne datavitenskapsstudenten vanlige briller til et lavteknologisk søvnhjelpemiddel.

Produsert med rødfarvede linser, brillene er laget for å brukes uansett hvor du er utsatt for kunstig lys om natten. Ja, selv ute i offentligheten.

Her er den unge oppfinnerens historie om crowdfunding suksess.

Hvor det hele begynte: Entrepreneur Club

Maluf begynte å jobbe på Carbonshade i den siste uken i oktober 2015. I den første uken i februar 2016 hadde han lansert produktets Kickstarter-kampanje.

Han grunnla Carbonshade etter å ha snakket med et annet medlem av Cal Poly Entrepreneurs, en studentorganisasjon som møter ukentlig for å diskutere forretningsidéer. Maluf reiste faktisk ikke med ideen om briller som kunne hjelpe folk til å sove bedre, men han skjønte at hans medlemedlems ide hadde mye potensial.

"Det var ingenting i markedet unntatt sikkerhetsbriller," sier Maluf.

Men hans kollega hadde ikke energi eller ferdigheter til å ta på seg produktutvikling og lansering. Maluf bestemte seg for å gi det et skudd.

Faren for Crowdfunding

Som elev var Maluf ikke akkurat flush med kapital. Så han brukte litt tid på å vurdere den beste plattformen for crowdfunding Carbonshades første produktlinje.

Til slutt bestemte Maluf seg for å gå med Kickstarter, og citerte sin rekord for å lykkes med å støtte innovative produkter. Maluf hadde også støttet flere kampanjer på Kickstarter selv, så han visste hva som gikk inn i en god crowdfunding-kampanje før han startet sin egen. Han ville trenge et produkt, en side og en video som viste sine nyanser.

Maluf var i stand til å ta Carbonshade fra idé til levedyktig Kickstarter-kampanje for mindre enn $ 1000, som dekket utvikler prototyper, fullførte produktfotografier og lagde en video som brakte Carbonshades Kickstarter-kampanje til livs.

Men det betyr ikke at Maluf ikke møtte utfordringer da han var klar til å starte sin crowdfunding-kampanje.

"Vi var virkelig etter planen å få prototyper for videoen, fordi vi hadde gitt dem alle til beta-testere," melder Maluf. "Vi hadde ikke det vi trengte til dagen før vi ønsket å sende inn kampanjen for gjennomgang. Vi lagde videoen om 24 timer; det er ikke noe jeg vil anbefale deg å gjøre. "

Venner og noen få villige studenter trakk en all-night-college-stil - for å filme videoen. Maluf elsket ikke sluttresultatet, men tror styrken på kampanjesiden generelt hjalp Carbonshades Kickstarter så bra.

Carbonshade har overskredet sitt crowdfunding mål på $ 12.000, og samlet totalt $ 15.523 fra tilhengerne.

Prototypeprosessen

Prototypene Maluf nevnt ovenfor ble ikke gjort for hånd ved sitt eget skrivebord. Prosessen med å finne en produsent som var villig til å lage testkjøringer av nyanser, hjalp ham med å bestemme hvilket firma som ville gjøre hele produktlinjen.

"Etter at vi hadde funnet ut at vi ville gjøre det, var det første å finne en produsent i Kina, som vi gjorde gjennom Alibaba," forklarer Maluf. Han bestilte prototyper i november for beta-testing, og sendte e-post til sin valgte produsent i Kina for å gjennomgå nødvendige justeringer.

"Du mister mange ting til kommunikasjon via e-post. Det kan være et problem, sier Maluf av språkbarrierer, som kan være vanskelig å overvinne når hun jobber med utenlandske produsenter. "Men å bruke Kina til produksjon er enormt - mye enklere enn USA."

Ikke anta Maluf har hauger med farget glass over soverommet hans - enda.

"Målet var å oppfylle backorders (fra kampanjen) og få også litt ekstra inventar," forklarer Maluf. "Vi passerte det målet og var i stand til å bestille dobbelt så mange (par) som først ble bestilt gjennom Kickstarter."

Hva det er å være en student oppfinner

Maluf har ikke betalt seg selv ennå, men planlegger å kunne når Carbonshade nettbutikk begynner å motta ordinære bestillinger.

"Som høyskole student uten mye kapital er det eneste alternativet som kan bli utviklet og utviklet raskt, sier Maluf. "Hva kan jeg gjøre uten for mye penger, crowdfund på Kickstarter, og få forbrukerne til å kjøpe derfra?"

Forbedring på et felles eller mye elsket element er et godt sted å starte - å gjøre justeringer i form eller funksjon kan være kraftige. "Etter mange iterasjoner har du det beste mulig," sier Maluf.

Han likte sin crowdfunding prosess så mye han har fem mer Kickstarter kampanjer planlagt for 2016.

Neste? Solbriller som fungerer som en USB-lader for telefonen.

"De har USB på den ene enden av rammen, og Lightning [kontakt] på den andre," forklarer Maluf."Og de er kompakte [ladere], så du kan ikke fortelle. Virkelig minimalistisk. "

Malufs 20-minutters prototype-eksperiment resulterte i et slank alternativ til å stanse en telefonladerledning i koblingen eller lommen for en Instagram-pakket dag ute. Han planlegger å starte en crowdfunding kampanje for det produktet senere i sommer.

Hvis han kan gjenskape sin tidligere suksess, må vi kanskje Maluf skrive boken om bruk av Kickstarter for produktutvikling.

Din sving: Har du startet en bedrift fordi du hadde en ide for en oppfinnelse eller en produktforbedring?

Lisa Rowan er forfatter, redaktør og podcaster som bor i Washington, D.C. Hun har det vanskelig å holde kveldene sine uten skjerm. (Du kan gjette hvor godt hun sover.)


Skrive Inn Din Kommentar