Penger

4 enkle trinn for å hjelpe deg å spare mer penger - og tid

4 enkle trinn for å hjelpe deg å spare mer penger - og tid

Har du tilbringer en hel søndag ettermiddag klipping kuponger?

Eller kanskje, som jeg, du har whiled bort tre timer på jakt etter aller beste avtale på noen ganske lite kjøp.

Vi er Penny Hoarders, så vi beundrer din utholdenhet. Men som det gamle ordtaket sier, tid er penger - og det kommer ikke til å gjøre deg så godt å spare på bekostning av den andre.

Faktisk, hvis noe, din tid er mer verdifulle enn pengene dine: Du får bare 24 timer hver dag. Du kan ikke gjøre mer av det.

Selv om vi absolutt ikke foreslår at du roper "YOLO!" Og slipper budsjett- og spareplanen helt, er det en måte å sikre at besparelsestaktikken er så tidsbesparende som mulig:

Finn ut de største utgiftene dine og fokus på store bilder på hvordan du kan kutte dem ned.

Hoppe lattes er flott - avhengig av alvorlighetsgraden av koffeinavhengigheten, kan du spare noe som $ 100 i måneden.

Men det kommer ikke engang i nærheten av den slags besparelser du får ved å si, kutte dagligvarehandelen din i halvparten.

Eller finne ut hvordan du gjør unna den månedlige boliglånsbetalingen.

Klar til å ta besparelsesspillet ditt til neste nivå? Her er hva du skal gjøre.

1. Finn ut hvor du bruker mest penger

Første ting først: Du må vite hvor pengene dine går. Det er den eneste måten du vil kunne identifisere hvilke områder du bruker mest penger på.

En ganske enkel måte å gjøre dette på raskt, er å bruke en budsjetteringsapp, som Mint, som legger ut de totale utgiftene dine i et lettlest, mest sannsynlig fryktinduserende kakediagram.

For eksempel, se TPHs seniorforfatter Susan's Mint-budsjett under - hun er vår bosatt reisesektor, slik at kategorien er overrepresentert i hennes tilfelle!

Hvis du er som de fleste amerikanere, vil dine største utgiftskategorier være bolig, mat og transport - Selv om din individuelle sak vil variere basert på alder, inntekt og beliggenhet.

For eksempel, hvis du bor i New York City eller San Francisco, er det ganske lite sannsynlig at du holder fast ved den berømte 30% -regelen når det gjelder hvor mye du budsjett for bolig hver måned - selv om eksperter spekulerer på at tallet kan være ute av -date uansett.

Men når du ser utgiftene dine lagt ut, vet du nøyaktig hvor flertallet av lønnsslippet ditt går.

Og du vil også kunne legge merke til om du har noen outlier-kategorier - si en dyr hobby eller, som Susan, en forkjærlighet for reise.

2. Finn ut hva du er villig til å kutte

Her kommer den harde delen.

Hvis du trenger å spare penger, være det for pensjonering, å betale for gjeld eller for noen store utgifter som å kjøpe et hus, må du kutte utgiftene dine.

Fokusering på de største stykkene av kake i budsjettkartet betyr at dine ofre vil gjøre mer av en innflytelse ... så finne ut de tre til fem kategoriene dine der du er villig til å ta seriøse skråstreker.

Dette rådet kommer med en advarsel: Hvis noe er legitimt viktig for deg og gjør deg glad, for all del, bruke penger på den... så lenge det ikke setter deg i gjeld eller sperrer dine langsiktige pengemål.

Men hvis en stor del av lønnsslippet ditt går mot en forbruksløs, unødvendig god - som ny klær - du burde i det minste ta i betraktning hvor mye du kan spare ved å lage et kutt, selv om det bare er midlertidig.

For eksempel, da jeg analyserte min økonomi, oppdaget jeg at jeg var å kaste bort en sjokkerende mengde penger på hva som føltes som bare en drink eller to i uka med venner. Det var lett nok å invitere dem til huset mitt for en drink i stedet - og dessuten gjør jeg en ganske gjennomsnittlig gammeldags.

Men det er opp til deg å veie alternativene dine og ringe. Selv noe som virker lunefullt, som å holde tråder trendy, kan være en verdig investering hvis du for eksempel er en fashion blogger.

3. Gjør kutt så effektivt som mulig

Greit. Vet hvor du er villig til å gjøre noen endringer?

Her er tidsbesparende del: Pass på å velge kutt som gjør en betydelig forskjell, eller de som ikke krever at du tenker på dem mer enn en gang. Ideelt sett bør de møte begge disse kriteriene.

La oss starte med bolig, som inkluderer verktøy.

Visst, du sparer et beskjedent beløp på dine utgifter ved å trekke ut apparatene dine før du forlater huset hver dag. Men det er en ekstra fem minutter hver morgen, som går rundt og trekker disse leddene.

Vil du virkelig spare penger?

Prøve forhandle leien din, eller flytte et sted der leien er betydelig billigere. Heck, det er enda byer som betaler deg for å bo i dem.

Flyttet selv trenger ikke å være dyrt, spesielt hvis du er villig til å dele med noen av dine ting - og de langsiktige besparelsene kan langt oppveie hodepinen for å pakke alt opp.

Du kan også kompensere prisen på boligen din ved å leie ut ekstra rom med Homestay eller AirBnB, eller prøv noen av disse 10 ideene.

De fleste av disse alternativene tar bare opp tid, energi og innsats en gang: Sett det og glem det.

Neste, la oss se på dagligvareregningen.

Tross alt er det en av de mest variable linjepostene i budsjettet ditt - en familie på fire kunne bruke så mye som $ 1,287 per måned eller så lite som halvparten av dette beløpet, ifølge den nyeste rapporten fra USDA.

I stedet for å stalkulere sirkulærene for kuponger - eller kanskje i tillegg til det - kan du spare mye penger på dagligvarer, bare ved å komme inn i visse vaner.

For eksempel, Velg den billigste matbutikken i ditt område i stedet for det fancy supermarkedet. Hvis du bor i nærheten av en Aldi eller en Trader Joe, kan det være et bra sted å starte.

Selvfølgelig, hvilken butikk er billigst vil avhenge av hva du personlig kjøper. Jeg handlet for stifter på listen min på tre forskjellige butikker og kjørte en sammenligning for å se hvilken som hadde de beste tilbudene samlet, og jeg vil anbefale at du gjør det samme.

Det er lett. Bare gjør en liste over elementene du kjøper regelmessig, og ta det til i henhold til hvilke butikker som er nær nok til at du vil være villig til å handle hos dem hver uke.

Skriv ned prisen på hvert element for å se hvor det er billigst, og finn ut hvilken butikk som vinner de fleste sammenligninger. Deretter handler du der.

Det er mange andre måter å hacke på, slik at du bruker mindre uten å tenke på det.

F.eks. Finne ut hvilken dag i uken din valgte butikk har salg - og handle på den dagen.

Eller prøv å handle med en kurv i stedet for en vogn - du vil være mindre sannsynlig å få tak i impuls kjøper hvis du ikke kan bære dem enkelt. Her er fem mer no-brainer ideer.

Oh - og selv om det er en mindre besparelse, en annen rask, enkel, engangsparti spare hack? Få Netflix gratis.

Boom. Ferdig.

4. Skyll og gjenta

Utgifter endres regelmessig. Leien din kan gå opp eller din favorittrabattbutikk kan lukke dørene sine.

Vurder evalueringsutgiftene regelmessig regelmessig, og kontroller at budsjetteringsarbeidet ditt fortsatt er optimalisert for å hjelpe deg med å nå dine mål.

Når du får alt satt opp, trenger det ikke å vare veldig lenge i det hele tatt. Slik forstår en av våre medarbeidere sin økonomi bare 15 minutter hver måned.

Ved å gjøre store besparelser så effektive som mulig, kan du spare penger samtidig som du sparer tiden for noe bedre ...

Liker å tjene mer penger.

Din sving: Hva sparer du for?

Jamie Cattanach (@jamiecattanach) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hennes kreative skriving har blitt omtalt i "DMQ Review," "Sweet: A Literary Confection" og andre steder.

Skrive Inn Din Kommentar