Penger

Hunt and Peck No More: Disse 6 gratis verktøyene lærer deg å skrive som en proff

Hunt and Peck No More: Disse 6 gratis verktøyene lærer deg å skrive som en proff

Som en 90-årig lærte jeg å skrive med AIM.

Etter skolen, vil jeg logge på AOL Instant Messenger, oppdatere vennekrofilen min med den nyeste innsiden spøk og chatte med min forelskelse - som jeg sannsynligvis ville ignorert på skolen hele dagen.

Mine fingre ble raskt på tastaturet da jeg holdt opp med det heteste sladderet underveis.

Jeg brukte også Mavis Beacon, et typeprogram, i min middelskoleteknologi klasse. Hun var fantastisk. (Husk Iguanaspillet?) Jeg spurte selv Santa om å gi meg CD-programmet til jul. Han gjorde. Jeg var begeistret.

Men hva om du ikke hadde tillitsfull AIM eller Mavis?

Vi alle elsker dem jobb-hjemme-jobber, og det er så mange av dem jeg kommer over som krever at du skriver inn et bestemt antall ord per minutt (WPM).

Her kan du begynne å lære (og ikke peke) - gratis.

6 gratis programmer for å hjelpe deg med å forbedre dine skriveferdigheter

Jeg fant noen gratis skrive leksjoner på disse nettstedene som vil hjelpe * nøkkel * i dine talenter.

Og ikke bekymre deg: Jeg prøvde dem alle fordi jeg fortsatt er besatt av å skrive.

Jeg luktet ut alle de glitchyene, så vel som de som trenger nedlasting.

1. 10 raske fingre

Dette nettstedet ser litt spammy ut, men det er egentlig ikke det.

Begynn med å ta en skriveprøve, som innebærer å skrive tilfeldige ord. Du kan se hvordan du går før du dykker inn i avansert typingstest eller til og med bli med på å skrive konkurranse og kjempe mot andre rundt om i verden.

Hvis du blir lei av å faktisk ikke skrive ekte setninger, kan du skrive inn en teksttekst og jobbe med det. Kanskje det ikke er Mavis Beacon-leguaner, men det er toppunktet og vil bidra til å utjevne dine ferdigheter.

2. BBC Dance Mat Typing

Denne ressursen er flott for barn - og kan til og med underholde deg. (Spillene inkluderer noen purr-fect-puns.)

Første nivå starter fra nøkkel 1: Du lærer hjemme raden og hvor fingrene burde plasseres. En funky geit hjelper deg.

Bli mer avansert, og møt en parisisk katt og spill "spill." De er jo ikke en eksplosjon, men vil hjelpe deg med å forbedre ferdighetsnivået ditt.

Hvis du savner en nøkkel, vil den vise deg hvor fingeren skal plasseres, slik at du ikke trenger å se på tastaturet.

3. God skriving

Jeg nevner bare dette nettstedet for ikke-engelsktalende eller noen som lærer et annet språk.

Hvis du snakker - eller prøver å snakke - fransk, tysk, italiensk, portugisisk eller spansk, bruk dette til å teste dine skriveferdigheter (aksent merkede bokstaver følger med).

Annet enn det, fortsett.

4. Sense-Lang

OK, jeg sa ingen glitches. Dette nettstedet har noen, men det gjør det opp med sine skrivespill (Typing Adventure anbefales) og typingstester.

Min favoritt del?

Du kan bli testet med faktiske, aktuelt innhold med BBC News-alternativet. Du kan velge ønsket seksjon (teknologi, sport, underholdning, helse, næringsliv eller vitenskapsnyheter). Deretter ser du hvor raskt og nøyaktig du kan skrive det opp - mens du kanskje til og med lærer noe.

Du kan også teste deg selv mot mål. For eksempel må du kanskje skrive minst 35 WPM for å være kvalifisert for en jobb du har ønsket. Dette vil holde deg ansvarlig.

Hvis du vil komme tilbake til det grunnleggende, er det også mange opplæringsprogrammer og leksjoner.

5. Skriving

Kreativt tittelen typing.com, pakker dette programmet mye - og jeg er forelsket i det.

Du kan starte fra kvadrat (eller nøkkel) en og arbeide med bestemte taster, det vil si "j" og "f." Et lite tastatur vises under skriveteksten din, og fingrene som skal skrives, er uthevet i blått.

Hvis du velger "praksis", kan du identifisere dine sterke og svake sider. For eksempel, jeg trenger å jobbe med tall, så jeg kan velge å øve på 10-talls numeriske pute.

Når du føler deg komfortabel, dykk inn i de tidsbestemte testene, noe som gir deg hastighet og nøyaktighet.

Min favoritt del? SPILLENE! Men du må se en kort annonse (grunnen til at du får tilgang til alt dette gratis, tross alt) før du kommer inn i en.

Jeg liker Keyboard Ninja spillet. Den etterligner fruktninja (husk hvor populær det var for noen år siden?) Du skriver bokstavene som svinger over frukten mens du unngår bomber. Merk: Du kan også dempe den ulige stamme-musikken.

Opprett en konto for å logge all fremgang.

6. Skriving av karaoke

Etter å ha erobret alle tidligere opplæringsprogrammer, har du det kanskje vær opp for denne utfordringen. Det er alvorlig vanskelig, men det er morsomt.

I stedet for å lære å skrive noen tilfeldige bokstaver eller kjedelige avsnitt, vil du lytte til en sang (tenk: "Ring meg kanskje" eller "Sexy og jeg vet det") og skriv inn tekster.

Og nei, ikke sangene sakte ned. De er raske, noe som gjør det vanskelig, men hvis du er i stand til å fullføre en linje (ikke føler deg dårlig hvis du ikke gjør det), så får du en "Rad!"

Totalt sett er det ganske underholdende - minst en annen stemning fra de andre nettstedene.

Føler du deg selvsikker? Finn noen åpne jobb-hjemme-jobber på vår Facebook-jobbside.

Din sving: Skal jobben din dreie seg om å skrive?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder.Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.


Skrive Inn Din Kommentar