Mat

Vi har fått fantastiske nyheter for alle som savner McDonalds Dollar-meny

Vi har fått fantastiske nyheter for alle som savner McDonalds Dollar-meny

Innrøm det: Du blir litt svimmel når du ser de gyldne buene.

Og om de vil innrømme det, vet McDonalds execs hvorfor du elsker merkevaren: Den er velsmakende og rimelig.

McDonalds salg har økt de siste månedene, takket være sin daglige frokost og utvalg av kreative burgere, som Signature Sriracha Artisan Chicken Sandwich og Pico Guacamole Burger, men det er hurtigmatskjøttens $ 1 brus og kaffetilbud som virkelig er en hit .

Mens selskapets ledere har sagt at McDonald's ikke fokuserer på å ha de laveste fastfood prisene, har kjeden angivelig en ny verdismeny i verkene, ifølge Buzzfeed.

Hva vil den nye McDonalds verdien-menyen inneholde?

McPick-avtaler har vært der ute for en stund, men hurtigmatkjeden har ikke hatt en standardverdig meny over noen få år.

Vi vet ikke akkurat hva som vil bli inkludert på denne ryktede nye menyen, men for de av oss som tenker tilbake på dollarmenyen i flere dager, er det optimisme at vi får se noen gode burger- og matavtaler som " Jeg får oss til å fnise som Hamburglaren.

Buzzfeed skriver at en rapport forutser at nyverdismenyens lansering vil skje sent i år eller tidlig i 2018. Den nye menyen vil nullstille på mattilbud i prispoengene på $ 1, $ 2 og $ 3. Ah ... tilbake til gode kjøp!

Mens du kanskje ikke elsker de store Macene dine så mye som Wisconsin-innfødte Dan Gorske, vet du at du av og til krever hva Ronald McDonald er på matlaging. Den nye verdismenyen vil gi millioner av McDonalds fans en ny grunn til å svinge og gripe sine favoritter.

Hvis du tilfeldigvis støter på Grimace, takk ham for å endre hans veier. (Han pleide å være Evil Grimace. True story!)

Tyler Omoth er en senior forfatter på The Penny Hoarder som elsker å sole seg og finne kreative måter å hjelpe andre. Fang ham på Twitter på @Tyomoth.

Skrive Inn Din Kommentar