Liv

Aldri betale for et treningsmedlemskap igjen: Hvordan bygge en hjemmeklubb for $ 100

Aldri betale for et treningsmedlemskap igjen: Hvordan bygge en hjemmeklubb for $ 100

Hvis du er en fitness-buff, vet du sikkert at det kan være en dyr hobby.

Vanlige gamle gym medlemskap er bare starten. Du kan også bløde penger på dumme dyre trenings klær eller fancy kosttilskudd.

Og hvis du blir sugd inn i boutique fitness vortex (vært der!), Hjelper himmelen deg. Noen av disse klassene koster mer enn $ 20 ... i en enkelt time.

Selv om det ville være en strekk å kalle treningen din "hobby" i seg selv, Du må ikke svekke lommeboken din for å holde deg fysisk sterk.

TPH-redaktør og fitnessblogger Caitlin Constantine er ikke fremmed for treningsrelaterte utgifter. Som triatlete går en stor del av hennes disponible penger mot racingavgifter og ernæring.

Men hun vet at det å være i form kan forlenge og forbedre liv på alle måter fra å forhindre skade på å motvirke psykiske problemer, så hun er lidenskapelig med å dekonstruere myten at treningen må være komplisert og dyr.

"Det er vår første rettighet som mennesker for å kunne bruke kroppene våre og få mest mulig ut av dem," sier hun.

Så var hun begeistret for å dele detaljene på det billige hjemmekinoanlegget hun bygde for å hjelpe henne med å kutte toget billig og praktisk - alt for mindre enn $ 100.

En Fitness Transformation

Constantine begynte å jobbe for nesten et tiår siden, da hun møtte maratonløperen som senere skulle bli hennes ektemann. Hun ønsket å bli sunnere og bygge den mentale styrken som kommer med en fysisk sterk kropp.

Det handlet om reisen, og det var en lang en.

Hun hadde ikke vært atletisk voksen opp. Faktisk, da hun begynte å komme seg i fitness i slutten av 20-årene, var hun en røyker som ble viklet etter å ha kjørt bare ett kvartal.

"Det var veldig hardt," sier hun. "Det tok som tre år før jeg begynte å endelig føle meg som, Jeg kan gjøre dette uten å dø.”

Men snart nok, kjørte fanget hennes hjerte - og katapulerte henne til en helse-drevet livsstil.

Fordi hun visste at det var den eneste måten å bli en bedre løper, var hun endelig i stand til å slutte å røyke.

"Det var ... en veldig visceral umiddelbar ting:" Vær god på å løpe, "sier Constantine," i motsetning til den store risikoen for å utvikle lungekreft eller hva som helst. "

Nå er hun en Jern mann triatleten. Hun har også konkurrert (og plassert!) I massevis av andre løp, inkludert en 50 kilometer ultramarathon i Florida Keys.

Jeg tror det er trygt å si at hun har en ny avhengighet.

Men disse løypengene legger til, for ikke å si noe om hele tiden og energi hun bruker på sin omfattende trening. Hvorfor legge til ekstra timer slog frem og tilbake til et treningsstudio?

Hvordan bygge en hjemmeklubb for mindre enn en Benjamin

For å kutte ut bekostning av treningsmedlemskapet, bygde Constantine et hjem gym for under $ 100.

Hvis det fortsatt virker pricy for deg, husk: Du kan bruke det for bare fem Pure Barre-klasser eller noen få måneder med et treningsmedlemskap. Det teller ikke aktiveringsavgift eller gassen du vil bruke til å komme dit og tilbake.

Når du lager din hjemme gym, er det din å beholde - ingen endring av medlemskap er nødvendig.

Her er det som er i Constantines treningsrom, og hvordan hun bruker den.

Motstandsbånd

Koste: $10+

Øvelser: Clamshells, benløfter, nesten enhver kroppsvektstrening

Du kan forstørre nesten alle klassiske øvelser du kan tenke på ved å legge til ekstra motstand.

Den billigste måten å gjøre det på? Motstandsbånd.

Konstantin fant henne på en sportsbutikk for $ 12, men du kan finne dem på nettet med mindre enn $ 10. De kommer vanligvis i et sett med tre forskjellige strekkstyrker, slik at du kan tilpasse treningen.

Konstantin bemerker at de er et flott tillegg til enhver løperes treningsregime.

"Som løper prøver jeg hele tiden å styrke hofter," sier hun. Å gjøre motstandsassisterte clamshells og benløfter hjelper henne med å oppnå dette målet, og hjelper også med hennes løpende knærproblemer.

Balanseboll

Koste: $10-$30

Øvelser: Jackknife, plank (ikke egentlig bare for menn, til tross for videoen!), Bro, tilbake forlengelse

Ah, stabilitetskulen. Vises det er bra for mer enn å bare bytte kontorstol og få kollegaene dine til å bli lat!

"Jeg liker treningsballen fordi det er bra å gjøre mye kjernearbeid," sier Constantine.

Og like fantastisk som stabilitetskulen er for kjernearbeid, finner du at du kan bruke den til alt fra glutes til armene. Massevis av treningsøkter krever ingenting, men en stabil balanse med stabil størrelse.

I tillegg er de skitt billige - starter på $ 10 og går opp til rundt $ 30, avhengig av størrelse og merke.

manualer

Koste: Omtrent $ 20 stykke, avhengig av vekt

Øvelser: Bicep krøller, skulderpress, overhead triceps forlengelse, alle slags rader, fly, deadlifts, verkene!

Full avsløring: Dette er den dyreste varen på listen. Dumbbells kan gå for $ 20 eller mer hver - og ja, det betyr en enkelt dumbbell, ikke et sett med to.

Med det sagt, dumbbells er kjempebra. De er et av de mest allsidige og langlivede stykkene utstyr du kan legge til i ditt treningsstudio.

Konstantin sprang for to par - en 10- og 20-pounds sett, som hun bruker for alt fra brystpressen, som ligger på stabilitetskulen til dødløfter.

Hers koster ca $ 20 hver, men de lettere er litt billigere hvis du ikke er på Konstantins superkrevende nivå ganske enkelt ennå.

Hvis du bare har startet og ikke er sikker på hvor du står - eller knep etter hvert som det kan være - kan du vurdere å slå opp et sett med flere håndlister eller en justerbar versjon. På den måten har du noen muligheter å velge mellom, og du kan skalere i begge retninger hvis tingene viser seg å være for tunge (eller for lyse!).

Du kan også finne dem (og alt annet på listen!) Pre-owned på Craigslist å redusere kostnadene ytterligere.

Dette gjelder selv for større utstyr hvis du har spesiell interesse for vektopplæring.

Konstantin sier at du kan finne mange online fra hopefuls som kjøpte, og deretter aldri brukt, deres vektstativ. ("De endte med å bli en dyr klærhenger" i stedet, sier hun.)

Andre Home Gym Odds og slutter

Selv om du kan lage en effektiv trening med noen eller alle hjemme treningsapparater som er nevnt ovenfor, tok Constantine også flere odds og ender.

Siden hun praktiserer yoga (psst - her er noen flotte gratis yoga videoer på YouTube!) For å avslutte sin intense opplæring, hun har en Joga matte. Du kan få en så billig som $ 20 eller få fancy - Manduka matter er ganske dyrt, men de tilbyr en livstidsgaranti!

Og hennes neste kjøp? EN døråpning chin-up bar, så lenge hun kan finne et godt sted i hennes hjem for å installere det. De koster mellom $ 20 og $ 40, og jobber med flere kroppsdeler enn bare armene dine: Kjerne, rygg, skuldre, navnet ditt.

Å holde seg i form kan være vanskelig, men det må ikke være komplisert

Siden Constantine er en hovedstad-en idrettsutøver, kompletterer hun sine hjemme-treningsøkter med et anstrengende treningsprogram med lange løp, svømming og sykkelturer.

("Hvor lenge er det lenge?" Spurte jeg. "Vel, det lange løp jeg gjorde på lørdag var som 12 miles," svarte hun. Så, ja.)

Men du trenger ikke å være i en konkurransedyktig sport for å være skikkelig og sunn - eller å høste de livsforandrende fordelene av en forpliktelse til fitness.

"Alle triathlon ting som jeg gjør, det er litt ekstra," sier Constantine. Hun anser det som hobbyen hennes.

"Hvis jeg bare prøvde å være frisk, ville jeg bare gjøre noen planker, gjøre litt push-ups, kanskje gå en time rundt nabolaget mitt hver natt."

"Jeg føler at det er denne tendensen til å gjøre treningen mer komplisert enn den faktisk trenger å være," sier hun, delvis fordi fitness er en stor og lønnsom industri.

Men du trenger ikke å betale en trener eller kjøpe et treningsmedlemskap for å være sunn.

Uansett hva, bare gjør noe Det sitter ikke i minst en time hver dag. Det trenger ikke å være intens eller ubehagelig - det burde faktisk være morsomt!

"Det er ingen bestemt måte å få plass på," sier Constantine. "For det meste vil kroppen bare flytte."

Så velg en aktivitet - hvilken som helst aktivitet - du nyter og beveger deg. Ja, danser i undertøy eller leker jakt på barnet ditt rundt bakgården, begge teller.

Ideelt sett vil du få din hjertefrekvens opp, gjør noen vektbærende øvelser for å holde musklene sterke og strekke seg nok til å opprettholde fleksibiliteten. Men det trenger ikke å være komplisert.

Konstantin favoritt full body trening? Den ydmyke push-up.

"Push-up er den mest fantastiske treningen," sier hun. "Du gjør en push-up, du gjør det med god form, hele kroppen din kommer til å føle det."

Det handler ikke om å miste vekt eller passe inn i favorittklærne dine; de er bare glasur på kaken. (Ja, du kan, og bør, fortsatt spise kake.)

Det handler om hvor bra det føles å leve livet ditt i en sterk, dyktig, ikke-syk kropp.

"Kroppen din er det eneste du virkelig får som du er garantert å ha for hele livet ditt," sier Constantine. "Alt annet kan bli tatt bort fra deg."

Så du bør gjøre det du kan for å ta vare på det - spesielt hvis det ikke trenger å koste veldig mye.

Opplysning: Du ville ikke tro hvor mye kaffe Penny Hoarder-teamet går gjennom. Dette innlegget inneholder tilknyttede linker, slik at vi kan holde kornet lager!

Jamie Cattanach er en bidragsyter til The Penny Hoarder. Hennes skriving har også blitt omtalt på Word Riot, DMQ Review, Hinchas de Poesia og andre steder. Finn @JamieCattanach på Twitter for å bølge hei.


Skrive Inn Din Kommentar