Tilbud

13 Black Friday Insider Tips: Når, Hvor og Hvordan finne de beste tilbudene

13 Black Friday Insider Tips: Når, Hvor og Hvordan finne de beste tilbudene

Det er vanskelig å tro, men ferie shopping sesongen vil snart være her. Det er på tide å gjøre seg klar, fordi - elsker det eller hater det - dagen det offisielt starter, er dagen du kanskje finner de beste tilbudene.

Yup, vi snakker om Black Friday. Selv om alle har hørt om det, vet få hvordan de skal få mest mulig ut av det.

For å hjelpe deg med å dominere dette ekstraordinære tilbudet, Vi hjalp hjelp av åtte Black Friday eksperter som har mange års erfaring med å navigere dagens vanvidd.

Vi har allerede delt sine hemmeligheter for å forberede seg på Black Friday - men hva med den faktiske dagen?

Hvor finner du de beste tilbudene? Når skal du handle? Hvordan holder du deg på budsjett?

For å lære svarene på disse spørsmålene (og mange flere!), Fortsett å lese. Her er 13 insider tips for scoring stor denne Black Friday.

Når skal du handle på svart fredag

Timing din Black Friday shopping er avgjørende. Her er når du skal planlegge å handle.

1. Handle på Thanksgiving i stedet

De dårlige nyhetene? Svart fredag ​​er ikke lenger bare en enkelt dag; den har krypt inn i ukene rundt.

De gode nyhetene? Hvis du vil ta de beste tilbudene, trenger du kanskje ikke å vente til selve dagen.

Vi ser faktisk ikke bare de mest tilbudene - men de beste tilbudene - på Thanksgiving, Sier Benjamin K. Glaser, redaktør for DealNews.

Selv om det kan høres deprimerende, ta trøst i det faktum at du ikke trenger å forlate huset ditt for å score stort.

"Nesten alle disse avtalene har fullstendig migrert på nettet ... [Så] å bruke Thanksgiving som en shoppingdag for å få de beste tilbudene er definitivt en verdig strategi, "forklarer han.

2. Opprett et tidsplan

Savvy Black Friday shopper planlegger sine ekskursjoner ned til timen; de vet ikke bare hvor de går, de vet når de går.

Det er fordi butikker tilbyr doorbusters (rabatter for ekstremt begrenset tid) på forskjellige tidspunkter i løpet av dagen.

Så når du har opprettet din Black Friday-handleliste, undersøke dørmennene på nærliggende butikker for å se om noen matcher opp.

Collin Morgan, grunnlegger av tilbudssiden Hip2Save, sier dette er også en grunn til å bringe en kompis med deg.

"The doorbusters går så fort," advarer hun. "Spalt av: Kanskje bryte listen i halvparten ... Det gjør også hele opplevelsen litt morsommere."

Hvor å handle på svart fredag

Vil du finne gode tilbud? Du vil kanskje bli kreativ og se utenfor den store boksen.

3. Handle på nettet

Nesten alle våre eksperter understreket at du ikke trenger å kjempe folkemengden for å få gode priser på Black Friday.

De fleste tilbudene som er tilgjengelige på murstein og murbruk, er nå tilgjengelige også på nettet. Ikke bare er det hyggelig å handle fra hjemmet ditt, men det kan også spare penger (mer på det nedenfor).

"Ikke gå i butikker med mindre du vet at du virkelig vil og vite hva du kan forvente," sier Glaser av DealNews. "Nesten alle Black Friday avtaler er tilgjengelig online på dette tidspunktet ... som vil bli mye mer praktisk og gjør det lettere å sammenligne priser."

Selvfølgelig, hvis du handler på Black Friday for opplevelsen, så for all del, fortsett å gjøre det - men føl deg ikke presset til å gå bare for tilbudene.

4. Sjekk alltid for prissammenstillinger

Spot mye i det lokale rundskrivet? Ikke skyn deg for å ta det; Du kan finne den online til samme pris.

"Hvis du finner en avtale i en lokal butikk på topp merkenavn, finner du mange ganger at nettsider vil samsvare med priser," sier Jenny Martin om kupong og budsjettering av blogger Southern Savers.

"Jeg åpner Lowe's Black Friday flyer ... og så drar jeg opp Amazon og viser seg at de har nøyaktig samme pris."

Hun sier Amazon er "best på det", så vær sikker på å sjekke det før du trykker på butikkene.

5. Tenk utenfor den store boksen

Når du tenker på Black Friday, tenker du sannsynligvis på hva Rebecca Lehmann, innholdsansvarlig for Brad's Deals, kaller "de store fire": Walmart, Target, Best Buy og Toys R Us.

Men Martin fra Southern Savers foreslår å besøke mindre butikker på jakt etter uradisjonelle elementer.

Drugstores topplisten hennes: "CVS, Rite Aid og Walgreens har alle freebies hver eneste Black Friday - noen ganger oppover av 30 elementer som er helt gratis," sier hun. "De er enkle å gripe og de er ting du trenger, som gratis tannbørster og gratis tannkrem."

"Mange av de mindre forhandlerne har virkelig kommet inn i Black Friday-spillet," legger Dev Shapiro, talsmann for GottaDeal.com. Hvis du har en unik hobby eller spesiell interesse, anbefaler han at du sjekker spesialitetsleverandører som kristne bokhandlere og modellutvekslingsbutikker.

Reise er en annen utradisjonell industri som tilbyr heftige Black Friday rabatter, ifølge Martin.

"Det er en stor dag for cruise, all inclusive ferier, hoteller, selv flyselskaper," hun sier. "Ikke sett deg fast på:" Vi leter bare etter en TV. "Tenk stort bilde; Det er besparelser å få på nesten alt. "

Slik handler du på svart fredag

Ok.Du vet nå når og hvor du skal handle - men hva med strategier for når du er i butikken?

Vi har deg dekket.

6. Maksimere din online shopping med belønninger og kuponger

En annen stor fordel med å bo hjemme for å gjøre din Black Friday shopping? Du kan tjene belønninger og bruk kupongkoder.

En flott måte å raskt sammenligne tilbakebetalings- og reisebelønningen tilgjengelig fra hver side er med Cashback Monitor. For å finne kupongkoder anbefaler vi nettleserutvidelsen Honey, eller shoppingportalen Ebates.

7. Vurder nøye kontant mot kreditt

Dette var ett poeng på hvilke våre eksperter var uenige: Noen trodde du skulle bruke kontanter bare (for å kontrollere kostnadene), mens andre anbefalte kredittkort (for tilleggsgarantien).

"Når du handler på svart fredag, blir du oppslukt i all den spenningen og butikker gjør at alt ser ut som det er den mest fantastiske avtalen," advarer Morgan of Hip2Save.

"Og så tenker du," Vel, jeg trenger ikke nødvendigvis dette, men det er så mye jeg skal bare kjøpe det, "og så slipper du virkelig penger - ikke å spare penger. Bær penger - så må du holde fast med [listen din]. "

Men hvis du skal kjøpe elektronikk, kan plast være det bedre valget.

"Alle fire kortbetalingsnettverk - Visa, MasterCard, Discover og American Express - tilbyr lignende utvidede garantier for produkter som er kjøpt med kortene sine, legger opptil et ekstra år til garantien som fulgte med varen, sier CreditCards.com.

Sjekk deres nettsted for et diagram som beskriver garantiene som tilbys av kredittkortleverandøren din.

En løsning: Bruk kredittkortet ditt som et debetkort, bare å bruke mengden penger du har lagret hjemme.

"Spesielt med elektronikk, vil du betale for de med kredittkort, på grunn av garantiene," forklarer Lehmann of Brad's Deals. "Vi anbefaler definitivt å spare penger for ferien shopping, men når du faktisk er i butikken, må du betale med kredittkortet ditt."

Men det er et viktig neste skritt: "Når du kommer hjem, betaler du kredittkortet fullt ut. Benytt deg av garantiene du tilbyr. Rack opp belønning poeng. "

8. Bruk behagelige klær

Hvis du planlegger å modige folkemengdene og handle i butikkene på svart fredag, sørg for at garderoben din er opp til oppgaven.

"Du vil ikke ha på deg hæl på tre om morgenen," sier Morgan of Hip2Save. "Bruk trenings klær eller noe. Du kan ikke være ubehagelig når du går fra butikk til butikk og kjører rundt og prøver å finne alle disse dørene. "

9. Hold kontakten

Enten du er hjemme på sofaen eller ute i butikkene, er det viktig å opprettholde online-tilgang til å score alle de nyeste og beste tilbudene.

La avtaleplassene gjøre jobben for deg ved å registrere deg for prisvarsler eller laste ned shoppingprogrammer.

"Sett din ønskeliste sammen; Vi forteller deg når disse elementene kommer opp til salgs, sier Melissa Martin, talsmann for BlackFriday.com. "Du kan være ute i handelen ... og [smarttelefonen] varsler deg umiddelbart når den varen blir brukt."

10. Sammenlign priser i sanntid

Uansett hva du gjør, ikke bare gå til en butikk eller et nettsted og ring det en dag. Bruk et nettsted eller en app for å hjelpe deg med å spore og sammenligne priser mens du er ute og handle.

«Den eneste tingen vi vet om ferien er at alle deltar, og hver gang du tror du har funnet den beste prisen, er det sannsynligvis en bedre,» sier Shelton of FatWallet.

"Gjør ikke impuls kjøper denne tiden av året." (Vi vil legge til det: Ikke kjøp impuls når som helst på året!)

11. Tread forsiktig

Svart fredag ​​er en stor mulighet for forhandlere til å kaste bunnlinjen deres, fordi de vet at shoppere er raske til å hoppe på hver og noen avtale. Så det er viktig å gjøre din forskning.

Ikke alt som er i en svart fredag-annonse, er en god del, "Advarer David Varble, leder av BFAds.net. "De sniker seg definitivt i noen ujevne priser eller ting som var billigere selv i lavsesongen. ... Ikke stol på det umiddelbart for å være god prising. "

"Vet hva du kjøper," sekunder Shapiro av GottaDeal.com. "[De] datamaskinene noen av disse forhandlerne tilbyr, de med vilje ikke legger nok RAM i dem, og de legger en mindre harddisk i dem."

Han sier det er viktig å spørre deg selv: "Har det nok prosessorkraft til å gjøre det jeg vil ha? Skal jeg spille med det, eller vil jeg bare ha noe å få på internett? "

12. Hvis du ikke finner noe, spør kundeservice

Kan du ikke finne et element du ønsket? Ikke fortvil: Det betyr ikke nødvendigvis at den er borte.

"Mange mennesker blir galne og kommer til registret og bestemmer seg for 'Jeg vil ikke ha denne gjenstanden', så de har vognene foran på butikken, med alle ting kastet inn igjen, forklarer Morgan of Hip2Save.

"Jeg går alltid til kundeservice, eller jeg vil spørre om de har noen slags forlatte vogner [med] varer i dem, bestemte folk seg ikke for å kjøpe."

13. Hold deg til din liste og budsjett

Til slutt husk å holde fast i listen og budsjettet du opprettet.Du er bundet til å se tilbud som høres tiltalende, men hvis du ikke trenger det til full pris, trenger du sannsynligvis ikke det med rabatt heller.

"Den største feilen som folk gjør, er bare å bli fanget opp i spenningen i Black Friday og kjøpe ting som de ikke trenger", sier Lehmann of Brad's Deals.

En TPH bonus tips: Ikke stress om du savner en avtale eller helt sove gjennom hele den svarte fredagens galskap.

"Hvis du ikke kan få produktet, vær tålmodig; Det er fortsatt gode tilbud hele veien gjennom høytiden, sier Melissa Martin fra BlackFriday.com. Tross alt er det nesten Cyber ​​Monday!

"Vi ser det igjen og igjen, folk blir vanvittige og glemmer hva det handler om," forklarer hun.

Ikke la det være deg. Det viktigste er å huske ferien er omtrent så mye mer enn nye TV-er og mordere.

Din sving: Hvordan forbereder du deg på svart fredag? Noen insider tips vi savnet?

Opplysning: Noen av koblingene i dette innlegget er tilknyttede lenker. Vi ville likevel ha delt dem med deg, men en sann "penny hoarder" ville være en idiot, ikke å ta selskapets penger. 🙂

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.


Skrive Inn Din Kommentar