Penger

Hvordan gjorde jeg $ 545 i en uke Selge gratis klær jeg fikk på Craigslist

Hvordan gjorde jeg $ 545 i en uke Selge gratis klær jeg fikk på Craigslist

Jeg har solgt på eBay i mange år.

Det startet med gamle klær som ikke passet, og etter å ha fått litt erfaring, begynte jeg å sjekke ut butikkbutikker, garasjesalg og bulkpartier på eBay for varer jeg kunne kjøpe og vende for en fortjeneste.

Denne metoden hadde imidlertid en viss risiko: Hva om jeg kjøpte noe jeg ikke kunne videreselge?

"Gratis" delen av Craigslist var mitt svar.

Jeg begynte å sjekke oppføringer hver dag. Innen en uke fant jeg det første lovende innlegget: fem bokser med menns klær, sko og bånd (mange designer og nye med tagger) ute på gaten, omtrent en kilometer fra kontoret mitt.

Før jeg plukket opp boksene, tok jeg en rask titt gjennom hverandre og bestemte tre hadde elementer jeg nok kunne selge.

Når jeg tok dem hjem, brukte jeg omtrent en time på å sortere gjennom alt.

Her er en sammenfatning av hva jeg fant - og hvordan jeg gjorde det til $ 870 i kontanter, skattebesparelser og gratis klær.

Gratis klær for min forlovede: $ 200

Før jeg oppførte noe for salg, la jeg forloveden min se gjennom boksene og holde alt han ville ha.

Han endte med å ta to par like nye Ralph Lauren khakis, en Ralph Lauren genser, tre silkebånd og et uåpnet reisesett.

Detaljhandel av alle disse elementene ville trolig ha vært godt over $ 200, men jeg baserte dette estimatet på hva han ville bruke for lignende klær på steder som Nordstrom Rack.

Bidrag til Goodwill: $ 125 Skattebesparelser

Deretter sorterte jeg gjennom boksene og separerte elementene i to hauger: videreselg eller doner.

Siden klærne var alle merkenavn og klassiske stiler, inkluderte donasjonshunken biter som så for slitte ut til å videreselge eller noe med mindre riper eller flekker.

Jeg droppet disse på Goodwill og sørget for å kreve kvittering - de gir deg vanligvis et skjema de har skrevet og datert og du fyller inn resten.

Jeg så senere opp medianverdien av markedsverdien for hvert stykke ved hjelp av TurboTax og anslått totalverdi på rundt $ 475, noe som senket min skattekostnad med $ 125.

Selger på eBay: $ 545

Før jeg oppdaget resten på eBay, gjorde jeg litt undersøkelse og så på priser for lignende gjenstander som nylig hadde solgt.

Jeg oppførte da mine varer som en blanding av både auksjoner og "kjøp det nå" -prisene. Jeg legger vanligvis på listen med lavere priser, jeg forventer å selge raskt som auksjoner, som jeg gjorde med alle skjorter.

Jeg pleier å reservere "kjøp det nå" for varer som vil ta lengre tid å selge eller er verdt høyere priser - Tenk high-end designer vesker, smykker, klær og blandede varer og lignende.

Men siden jeg hadde så mange bånd og eBay ikke tillater dupliserte auksjoner, opprettet jeg seks separate "buy it now" oppføringer, en for hver av de seks farger. På hver enkelt bemerket jeg at jeg hadde flere gjenstander å selge.

Jeg har kanskje fått litt mer for hvert element hvis jeg hadde priset dem litt høyere og vært villig til å relistere ting noen ganger hvis de ikke solgte umiddelbart. Men et av målene mine var å kvitte seg med klærne raskt og minimere rot, så jeg prissatte alt for å selge.

Jeg sørget også for å ta gode, klare bilder og søkte steder som Macy og Eddie Bauer for produsentbeskrivelser og detaljerte målinger av hvert element.

Når du selger klær på nettet, inkludert mer detalj er bedre. Kjøpere vil være sikker på at elementene vil passe før du kjøper.

Etter å ha tatt alle trinnene som er skissert ovenfor, selges de fleste varer innen en uke til følgende priser:

  • 100 silkebånd forseglet i originalemballasje: $ 4 hver
  • Ni polo skjorter (Ralph Lauren, Calvin Klein, etc.): $ 5 hver
  • 10 kjoler (Eddie Bauer, Brooks Brothers, Ralph Lauren, etc.): $ 10 hver

Hva annet kan du finne gratis?

Mens denne ene annonsen var en eksepsjonell søk, hvis du sjekker Craigslist regelmessig nok, vil du sannsynligvis finne noen gode ting!

Jeg har sjekket daglig og har sett tonnevis av gratis klær, TV-apparater, treningsutstyr, møbler, husholdningsartikler og mer.

Nå som det er hage salg sesong, har jeg selv sett oppføringer for folk gir bort alle elementene de ikke kunne selge.

For bedre resultater, prøv å se på oppføringer i store byer innen kjøreavstand, og gjør en dags- eller helgetur ut av det.

Sjekk velstående byer, sjekk ofte og vær forberedt på å ta vare på varer raskt - før noen andre gjør det!

Din sving: Har du noen gang solgt gratis varer du har funnet på Craigslist? Hvor mye har du gjort?

Kerrie Urban er frilansskribent og fashionista på et budsjett, besatt av å finne gode tilbud!

Skrive Inn Din Kommentar