Penger

Disse gutta har gjort $ 1000 / dag å selge t-skjorter som kan bære valper

Disse gutta har gjort $ 1000 / dag å selge t-skjorter som kan bære valper

Jake Kehlenbeck og Alex Alfaro vet at de små brystlommene på vanlige T-skjorter er ubrukelige.

Så klarte de en forretningsidé å fikse problemet og rekrutterte Kehlenbecks mor for å sy i noen prototyper.

Så slitte de dem ut på byen.

"Overalt gikk vi, noen hadde noe å si om det," forteller Kehlenbeck om Bucket Tees 'navneskapet T-skjorter, som kan holde telefonen, lommeboken, nøklene og kanskje til og med familiens hund.

Den offentlige reaksjonen presset paret av nyere høyskolegrader for å gjøre ideen sin til en fullverdig designoperasjon. John Grellner kom snart sammen for å runde ut trioen.

Nå, BucketTees.com selger nesten et dusin design, med flere på vei - og bringer ofte inn mer enn $ 1000 per dag.

Hva tar det for å gjøre det som designer og leverandør av morsomme T-skjorter med gigantiske lommer?

Jeg ringte en av grunnleggerne for å finne ut.

Hvorfor lokale produksjonsspørsmål

Kehlenbeck, som har en psykologi grad, sa at han ofte vitser med Alfaro om å være motedesignere.

"Å være på dette feltet møter vi mennesker som er i mote, og de blir veldig spent," sier Kehlenbeck. "Men vi har bare det gøy."

Selv om Alfaro har en business grad, startet Bucket Tees fortsatt involvert en bratt læringskurve.

Det var klart at skjorterne var en hit, men Kehlenbecks mor var ikke riktig egnet til å drive selskapets produksjonsavdeling på lang sikt.

Han vendte seg til samfunnet for å finne en løsning, hente visittkort til sømstresser hos JoAnn Fabrics og søke i en katalog av lokale motefagfolk.

Bucket Tees fant en skjerm skriver og en sømmer, som endte opp med å henvise laget til noen andre som bedre kunne imøtekomme deres behov.

Beslutningen om å produsere skjorteene lokalt, kom for det meste av bekvemmelighet. Store produsenter, de fleste av dem i utlandet, krever store bestillinger fra designere.

Å lage skjorter i grunnleggerne Tampa Bay-område betyr at Bucket Tees enkelt kan tilpasse sine beholdninger.

"Vi er ikke sikre på fremtiden, men for nå er det veldig praktisk," sa Kehlenbeck.

"Vi kan se damene som syr våre skjorter ansikt til ansikt. Jeg var faktisk på kontoret deres i morges, og besøkte skjermskriverens kontor. Det er veldig praktisk å ha et personlig forhold. "

Voksende smerter fra å gå viral

Selv om Bucket Tees startet med bare noen få motiver, har det vært uforutsigbart å bygge virksomheten til tider.

T-skjorter med lommer som viser bart og baconmønstre har gjort det bra, men kunder foretrekker langt en strandaktig stemning.

"The Floridian", som har lys rosa flamingoer, "er langt vår største selger," sier Kehlenbeck.

Men mens den bestemte skjortenes design er avslappet, har det forårsaket litt stress for laget. Et bilde av Grellner som hadde på seg florida med is og et par øl landet på Reddit og humorstedet The Chive.

"Ordrer fløy inn, og vi visste ikke hvor de kom fra," sier Kehlenbeck, i utgangspunktet lurer på om tilstrømningen av ordrer var en prank.

"Senere den dagen lærte vi [skjorten var] på bøllen, og Alex måtte ringe av jobb neste morgen for å hjelpe med å sende alle skjorter."

De har håndtert noen store store rushes siden da, men de har også strømlinjeformet deres fraktprosess.

Bucket Tees ser rutinemessig salg så høyt som 50 skjorter per dag (for $ 25,95 hver), men ikke anta at trioen lever et oppstartsliv av fritid. Alfaro forlot nylig sin heltidsjobb for å fokusere på selskapet med Kehlenbeck, og Grellner har fortsatt en heltidsjobb.

"Da jeg startet dette, trodde jeg at jeg skulle tjene penger," innrømmer Kehlenbeck.

"Det er ikke tilfelle ennå. Selskapet tjener penger, men hver gang vi selger ut av skjorter, må vi reinvestere for å lage flere skjorter. "

Og mens de tre har gjort sin del av forskningen, er det fortsatt overraskelser underveis.

"Planlegging fremover er den største utfordringen, sier Kehlenbeck. "Vi trodde vi ville selge to ganger så mange medier, men ekstra store er vår nest mest populære størrelse (etter store mengder)."

Store Floridian-stiler utsolgte dagen for Chive-funksjonen, og igjen før jul. Selge ut betyr å svare på mange e-postmeldinger fra engstelige kunder, "og ringe produsenter, som, la oss få dette på farten!" Kehlenbeck ler.

Leksjoner fra en mager oppstart

Kehlenbeck sier at trioen vil forsøke å drive virksomheten lene så lenge de kan.

Kjærester og fettere har vært gode selgere på in-person-hendelser i Florida, og vi mistenker at mor ville være villig til å låne en hånd - så lenge hun ikke trenger å sy noen flere skjorter.

"Det vil være en god dag når vi trenger å ansette noen," sier Kehlenbeck, forutsatt at en fraktassistent blir deres første rolle å fylle.

Starter små har hjulpet dem til å holde seg sane.

"Før vi begynte å tenke på å starte en bedrift, virket det overveldende," sier Kehlenbeck. "Men vi startet veldig enkelt, med tre motiver. Med den enkle ideen har vi gjort noen salg og bygget opp på det for å komme til hvor vi er. "

Hans råd til wannabe-entreprenører: "Start enkelt.Fortsett."

Lytning til kunder har hjulpet, både når det gjelder å bestemme designalternativer og størrelsesbehov.

De begynner å bestille skjorter i større mengder, noe som har bidratt til at fortjenestemarginen øker litt etter litt. Men Bucket Tees er fokusert rett og slett på tees og snart å komme tanker for jevn vekst.

Mannskapet bare levert sin første bestilling til Frankrike, mens de fleste av de andre er spredt vidt og bredt i hele USA

"Minnesota," Kehlenbeck reagerte raskt da jeg spurte hvor Bucket Tees er mest populære. "Det må være vennegrupper et sted i Minnesota, fordi vi fortsetter å få ordre fra samme område."

Din tur: Noen gang tenkt på å starte en klærvirksomhet? Hva holder deg tilbake?

Lisa Rowan er en forfatter, redaktør og podkaster bor i Washington, DC Hun elsker klær med lommer.

Skrive Inn Din Kommentar