Penger

Ønsker du å heve? Styrke disse 3 nøkkel karriere ferdigheter

Ønsker du å heve? Styrke disse 3 nøkkel karriere ferdigheter

Vi ønsker alle å tjene mer penger, ikke sant? Noen av oss starter en sidehandel, som å selge brukte bøker på nettet, og andre bruker eiendeler for å ta med ekstra penger, som å leie ut bakgårder.

Men du vil gjøre mest mulig forskjell i bunnlinjen din ved å fokusere på hva som sannsynligvis er din største inntektskilde: jobben din. Hvor mye ekstra penger vil du ha hver måned hvis du kan få en heve eller lande en bedre betalende stilling? Hvordan kan du bruke kontanter til å betale av gjelden din, øke besparelsene dine eller til og med betale for en drømmeferie?

Før du blir for spent på dine ekstra penger, må du sørge for at du har ferdigheter til å sikkerhetskopiere din forespørsel om økning eller søknad om ny jobb.

Her er en titt på tre etterspørselsevner som kan hjelpe deg med å tjene mer penger, enten det er i din nåværende jobb eller ved å overgå til en ny rolle, pluss gratis eller billig måter å få den profesjonelle utviklingen du trenger.

Klar til å bygge dine ferdigheter og tjene mer penger?

1. Kommunikasjon

Effektiv kommunikasjon hjelper deg med å tjene mer penger på en rekke subtile og ikke-så-subtile måter. For det første forhandler bedre kommunikatører bedre lønninger. Neste gang du bytter jobb eller har en årlig gjennomgang, kan dine forbedrede kommunikasjonsferdigheter hjelpe deg å være mer komfortabel å snakke om dine ferdigheter og mål. Du vil være bedre i stand til å identifisere med publikum, og dine ferdigheter vil hjelpe deg med å tjene en mer lukrativ lønn.

God kommunikasjon hjelper deg også med å bygge forbindelser med medarbeidere, klienter og bekjente. Disse forholdene fører til et sterkere nettverk, noe som igjen fører til en bedre lønn.

Endelig gjør bedre daglig kommunikasjon det enklere for deg og dine medarbeidere å gjøre jobbene dine, noe som fører til økt effektivitet og produktivitet. Og når du kommer i full sirkel, kan du peke på at forbedret effektivitet når du gjør saken din til en høyning eller et intervju for en annen stilling.

Gratis og lave kostnader

Du tror kanskje du allerede er en god kommunikator, men selv de beste av oss kan bli bedre. Den eneste måten å bli bedre på er å utdanne deg selv og øve. Hit biblioteket og skann disse bøkene for kommunikasjonstips:

  • Hvordan snakke med noen ved Leil Lowndes
  • Sterke samtaler: Å oppnå suksess på jobb og i livet en samtale om gangen av Susan Scott
  • Vinn publikum: Lås opp hemmelighetene for innflytelse, karisma og showmanship av Steve Cohen
  • Fine Art of Small Talk: Slik starter du en samtale, fortsetter det, bygger nettverkskunnskaper - og la et positivt inntrykk! av Debra Fine

Blogger og artikler om kommunikasjon er også gode måter å lære gratis, men til slutt skal du komme deg ut og trene dine nye ferdigheter.

Toastmasters International tilbyr støttende offentlige taleregrupper over hele verden som kan hjelpe deg med å bli mer komfortabel å snakke ditt sinn og lage din leveringsstil. Men du kan like enkelt øve med å bruke dine nye ferdigheter i en hvilken som helst sammenheng, fra å chatte med naboen din på et fly for å få tilbakebetaling ved kjøp på kjøpesenteret.

2. Dataanalyse

Selv om en heltidsposisjon i dataanalyse krever mange teknologiske ferdigheter, er grunnleggende dataanalyse nybegynnervennlig.

Faktisk, Du sannsynligvis allerede manipulerer data på mange måter i ditt daglige liv. Sporer du bilens MPG og bruker det til å planlegge gassbudsjettet hver måned? Overvåker du endringer i helsen din og snakker med legen din om dem? Hvis du gjør det, forstår du allerede det grunnleggende forholdet mellom å samle data og identifisere trender.

Bruk disse ferdighetene på jobben ved å bli en agent for forandring og forbedring. Hver jobb innebærer en slags data, enten det er myke data som en kundeservicerepresentants antall positive kundeinteraksjoner eller harde data som forfatterens grammatiske feil per stykke. Spor dine data og ytelse som bevis for vekst og forbedring verdt en heve eller bonus.

Du kan til og med vise initiativ ved å dele sporingssystemet ditt med kolleger, slik at de kan måle sin egen ytelse eller peke på områder for forbedring til sjefen din eller lederen.

Gratis og lave kostnader

Du trenger ikke å gå tilbake til skolen for å bruke dataanalyser til din nåværende posisjon. Start med Coursera, som gir gratis kurs fra toppuniversiteter, som flere deler av et Data Analysis kurs fra Johns Hopkins University. Eller prøv edX, et partnerskap mellom Harvard og MIT som tilbyr et gratis grunnlag for Data Analysis kurs fra University of Texas.

Hvis full-on kurs ikke er for deg, finner du tonnevis av gratis artikler om dataanalyse tech nettsteder som Wired, Forbes, Computer World og Fast Company. For mer målrettet rådgivning, gjør et raskt websøk for "Data Analysis + [Ditt jobbtittel]." Du kan bli overrasket over hva som kommer opp!

3. Markedsføring

I likhet med kommunikasjon kan markedsføringsevner ha en rekke trickle-down-effekter på karrieren din, nettverket ditt og inntektsmulighetene.

For nybegynnere, forstå de grunnleggende prinsippene for markedsføring vil hjelpe deg med å posisjonere deg bedre som jobbkandidat. Når du skriver en CV og et brevbrev, intervjuer en jobb og forhandler en startlønn, er du virkelig "markedsfører" dine ferdigheter og deg selv. Og når du gjør saken din for en høyning etter å ha vært i jobben en stund, markedsfører du ytelsen og ferdighetene dine.

Lære om markedsføring kan også forbedre kommunikasjonsevnen din på andre måter. Når du lærer om målmarkeder og utvikler en tone som resonanserer med et bestemt publikum, blir du en mer effektiv kommunikator rundt kontoret. For eksempel vil du vite hvordan du overbeviser kollegerne, det er på tide å kjøpe en ny kaffetrakter, og hva du skal gjøre annerledes når du presenterer den samme ideen til ledelsen.

Å utvikle ytterligere ferdigheter i digital markedsføring, som e-postmarkedsføring, markedsføring av sosiale medier og innholds markedsføring, kan også hjelpe deg med å ta på seg mer ansvar i bedriften din. Du kan tilby å støtte bedriftens markedsføringsteam med deres innsats (fordi tro meg, de vil gjerne hjelpe!) Og teste dine ferdigheter i virkelige situasjoner.

Som du fortsetter å lære mer om markedsføring, kan du komme til et veikryss: du kan være interessert nok i markedsføring for å flytte til en heltidsroll i den disiplinen, eller du kan innse at krysset mellom markedsføring og din nåværende jobb kan gjøre en flott side virksomhet. Bruk din erfaring i din nåværende stilling som grunnlag for innsikt i å markedsføre bedriften din - eller din side virksomhet - mer effektivt.

For eksempel, hvis du er en kontoadministrator på et farmasøytisk selskap, kan du innse at du liker å blogge om beste praksis for administratorer av farmasøytisk konto. Du kan overbevise HR-teamet ditt for å starte en intern blogg eller nyhetsbrev. Du kan også vurdere å lansere en konsulentvirksomhet for andre ledere, skrive en blogg på egen hånd eller ta på innholdsmarkedsføringskontrakt arbeid for selskaper som målkonto ledere eller farmasøytisk industri som helhet. (Selv før du starter denne typen forretningsside, vil du sørge for at du ikke bryter med vilkårene i din ansettelseskontrakt!)

Gratis og lave kostnader

Digital markedsføring har blitt utrolig populær, noe som gjør det enkelt for en nybegynner å få tak i bransjen og holde seg oppdatert med nye utviklinger med noen få klikk. Start med HubSpot for å lære om det grunnleggende, og utvide lesingen til nettsteder som Search Engine Watch, Mashable og Quick Sprout.

For å få praktisk praksis, bør du vurdere å starte en blogg. Du vil utvikle skriving, sosiale medier og andre markedsføringsevner i en nisje du liker, og du får kontakt med andre som deler dine interesser.

For å lære mer om bruk av markedsføringsferdigheter i arbeidssituasjoner, prøv disse bøkene:

  • Guerilla Marketing for Job Hunters 3.0: Hvordan komme seg ut fra mengden og trykk på det skjulte jobbmarkedet ved hjelp av sosiale medier og 999 andre taktikker i dag av Jay Conrad Levinson
  • Hemmeligheten til å få jobb etter college: Markedsføringstaktikk for å snu grader til dollar av Dr. Larry Chiagouris
  • Secrets of a Master Closer: En enklere, enklere og raskere måte å selge noe til noen, når som helst, hvor som helst av Mike Kaplan

Du trenger ikke å få en ny jobb eller gå tilbake til skolen for å tjene mer penger. Å øke noen viktige ferdigheter og endre tilnærming til arbeid kan hjelpe deg med å maksimere inntektene dine fra jobben din.

Din sving: Har du fokusert på noen av disse viktige karriereferdighetene for å tjene mer penger?

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Sarah Greesonbach er den magiske bønnen bak Greesonbach Creative, et karakteristisk copywriting og innholdsstudio, og en tidligere budsjett-hater. Sammenlign feil i personlig økonomi og spis Paleo at Life [Comma] Etc.

Skrive Inn Din Kommentar