Penger

Planlegg å pensjonere? Du har sannsynligvis ikke lagret nesten nok, sier denne rapporten

Planlegg å pensjonere? Du har sannsynligvis ikke lagret nesten nok, sier denne rapporten


Hør opp, Amerika. Vi må ha en prat om pensjonering.

Jeg vet at du er opptatt. Jeg vet at du er stresset. Jeg vet at du er trøtt. Men det kan vi ikke lenger gjøre.

Ta en titt på pensjonsfondet ditt. Er du 50? I så fall, har du det anbefalte beløpet på seks ganger din lønn der inne?

Hvis du ikke er - vil du da du treffer den alderen?

En ny rapport fra Economic Policy Institute (EPI) avslørte at den gjennomsnittlige familien har ingen steder nær nok penger i sine pensjonsmidler.

Hvordan sammenligner din sammenligning?

Amerikanerne har ikke nok lagret for pensjonering

Ifølge rapporten fra EPI, har den gjennomsnittlige familien med voksne mellom 44 og 49 år pensjonsbesparelser som ringer inn på $ 81 347.

Men siden så mange familier har ingen besparelser overhodet, og noen har heftige pensjonsmidler, bruk av gjennomsnittet for å måle pensjonshelsen vil være feil.

Så hva er et mer sannferdig nummer? Rapporten sier Medianbesparelsene, eller de på 50-tallet, for de familiene, er bare $ 6 200.

De fleste familier har fortsatt ikke gjenopprettet det de har mistet fra den store lavkonjunkturen og har fortsatt ikke bidratt med ytterligere besparelser for å gjøre opp for det, ifølge rapporten.

Hvis du ikke er bekymret, bør du være.

Hvordan kan du øke pensjonsfondet ditt

Du kan tenke, "Vel, hvordan anbefaler du at vi sparer for pensjonisttilværelse når vi bare knapt kommer forbi, Miss Smarty Bukser?"

Vel, det blir ikke lett. Men det er mulig - hvis du starter nå.

Du kan registrere deg for kliniske forsøk, leie ut ditt hjem på Airbnb og få sesongbaserte jobber for å hjelpe deg med å begynne å skaffe penger til et pensjonsfond.

Vårt innlegg "12 strategiske skritt for å spare ekstra $ 5000 for pensjonering i 12 måneder" er et flott sted å starte brainstorming ideer for å generere penger for pensjonsfondet.

I tillegg til sidespill kan du også vente på å investere pengene dine. Les vårt innlegg "Hvis du investerer $ 100 i dag, hvordan kan du få best mulig retur?" For noen tips om hva som kan være det beste alternativet for deg.

Fortsatt ikke sikker på hvordan pensjonsoppsparingen legger til? Sjekk ut denne kalkulatoren - det forteller deg hvor mye du må begynne å spare hver måned for å holde deg på vei mot et sunt pensjonsfond.

Her er hva du bør gjøre med pensjonsbesparelser

Når du har ekstra penger til pensjonsfondet, bør du vurdere å gjøre noe med det som får det til å gå den ekstra milen, for eksempel å sette den inn i en IRA eller 401 (k), hvis tilgjengelig.

En 401 (k) er et selskapsponsorert pensjonsfond som, takket være sammensatt interesse, øker pengene dine.

Bedrifter lover vanligvis å matche en viss prosentandel av hva du bidrar til kontoen - noe som betyr at du ikke bare får gratis penger, men det vokser mens du går om å leve livet ditt.

Søt avtale, 401 (k) s gir deg en skattefeil ved å senke din skattepliktig inntekt, siden bidragene dine blir tatt ut av lønnsslippet ditt før det er beskattet.

Hvis arbeidsstedet ditt ikke tilbyr 401 (k), har du fortsatt mulighet til å samle interesse på pensjonskassene dine: en individuell pensjonsordning (IRA).

IRA er også åpen for personer som ikke jobber, for eksempel studenter eller foreldre hjemme.

Uansett hvilket alternativ du velger, må du ikke avstå fra å trekke penger før du når opp til 59 ½ år. Hvis du gjør det, vil du møte en 10% tidlig uttaksstraff.

Din sving: Hvordan sammenligner pensjonsfondet med medianbeløpet for amerikanske familier?

Kelly Smith er en junior forfatter og engasjementspesialist på The Penny Hoarder. Fang henne på Twitter på @keywordkelly.

Skrive Inn Din Kommentar