Penger

Ditch i klasserommet: Disse 3 online læringsgigene er ansatt akkurat nå

Ditch i klasserommet: Disse 3 online læringsgigene er ansatt akkurat nå

Spør noen utilfreds student - klasserommet er ikke alltid det beste stedet å være.

Selv for lærere. Og det trenger ikke å være.

Når du tenker på undervisning, forestiller du sannsynligvis det store skrivebordet med et eple og en tavle bak den (jeg kan fortsatt forestille tavle, men det er så 1990-tallet). Men hvis du har opplæringsopplysninger, kan du sette din grad til å bruke arbeid i en rekke innstillinger - inkludert hjemme.

Ja, du kan lære i pyjamas. Det er en ting.

Eller, hvis du er lidenskapelig om å jobbe i klasserommet og samhandler med elevene dine ansikt til ansikt, kan du vurdere en fjernundervisning som en sidegig for å få inn ekstra inntekt. Sommerferien er rett rundt hjørnet.

3 firmaer ansetter for online undervisning jobber akkurat nå

For lærere - eller tidligere lærere - på jakt etter en naturskifte, sjekk disse tre jobben hjemmefra:

1. Heltidsansatte lærere med ArborBridge

ArborBridge, et Los Angeles-basert utdannelsesfirma, leter etter veiledere til å jobbe med studenter over hele verden på SAT og ACT prep og ulike fagområder.

Dette er en heltidsposisjon som vil fungere for tidlige fugler, nattugler eller alle som er svært fleksible med sine dager, da veiledere må imøtekomme studenter i flere internasjonale tidszoner (spesielt asiatiske og europeiske tidssoner).

Veiledere kan sette sine egne tidsplaner, men må være tilgjengelige fem dager i uken, inkludert en helgedag.

I tillegg til opptil 30 timer i uken av private onlineundervisningsseminarer, vil veiledere være ansvarlige for å fullføre administrative oppgaver (som logging-lesnotater og tilsvarende med familier) og delta på månedlige profesjonelle utviklingsworkshops og treninger.

Kandidatene må ha en bachelorgrad og minst tre års erfaring som SAT / ACT-veileder. Foretak vil bli gitt til søkere som kan undervise i Advanced Placement matematikk og / eller naturfag. Tilgang til pålitelig høyhastighetsinternett er et must.

ArborBridge tilbyr en grunnlønn på $ 47.500 til $ 70.000 for denne stillingen, avhengig av erfaring. Veiledere kan også tjene kvartals- og årlige bonuser, og de har mulighet til å melde seg inn i selskapets helseforsikringsplan.

Hvis du er interessert i denne jobben, kan du besøke ArborBridges karriereside for å søke.

2. Evaluator med TestBest

TestBest, et Silicon Valley-basert utdanningsteknologiselskap, ser etter sertifiserte lærere til å fungere som testprep evaluatorer.

Selskapet tappet Kaplan Test Prep på å utvikle en app for å gi studentene studie for TOEFL, eller Test of English som fremmedspråk, med tilbakemelding på deres praksisprestasjoner.

For denne eksterne jobben vurderer evaluatorer skriftlige og muntlige svar på TOEFL praksis eksamener og sender tilbakemelding om studentens ytelse på en streng frist.

Kandidatene må ha en 4-årig grad og enten undervise sertifiseringer eller en mastergrad i et aktuelt område. Tilgang til en pålitelig datamaskin og stabil internettforbindelse er også et krav.

TestBest er spesielt på utkikk etter kandidater som har erfaring med undervisning eller veiledning for TOEFL eller andre standardiserte tester, og som har erfaring med internasjonale studenter (kinesiske studenter pluss). Det ser også godt ut hvis du jobber bra med mobile applikasjoner og online utdanning plattformer.

Evaluatorer vil bli betalt per fullført evaluering og kan tjene opptil $ 25 for hver enkelt. Kompensasjonsbeløpet er avhengig av hvor mye arbeid som er utført.

TestBest anbefaler at denne stillingen krever deltidsperspektiv. De som er kontrakt på jobben, kan sette sine egne tidsplaner.

3. Ulike posisjoner med Study.com

Study.com har over et dusin eksterne entreprenørstillinger åpne for lærere som er interessert i å lage lektionsplaner, veiledning eller bare skrive om utdanning. Entreprenører som lager K-12 leksjonsplaner må ha en mastergrad og lærerfaring. Mens en grad er et pluss for online veiledere, er en ikke nødvendig.

Kandidater som ønsker å skape utdannings- og karriere-relaterte artikler som frilansskribenter, må ha en bachelorgrad eller tilsvarende arbeidshistorie, samt erfaring med skriftlig eller redigering på nettet.

Nettstedet ansetter også mange jobber hjemmefra for fagfolk som kan lage lektionsplaner for å hjelpe folk å studere for profesjonelle sertifiseringer innen regnskap, arkitektur og interiørdesign, strafferettslig, ingeniørfag, økonomi, helse og sykepleie eller fast eiendom. Disse entreprenørene må holde profesjonelle sertifiseringer selv og ha erfaring på sitt felt.

Alle eksterne stillinger tillater entreprenører å velge sin egen tidsplan. Kompensasjon er prosjektbasert, og lønn distribueres to ganger månedlig.

Din sving: Ville du grøfte klasserommet for å undervise hjemmefra?

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun lærte tilbake på dagen, men dessverre var det alt ubetalt, frivillig arbeid.

Skrive Inn Din Kommentar