Banker

Møt Tally Review - Få ditt kredittkort organisert

Møt Tally Review - Få ditt kredittkort organisert

Forsøker å bestemme hvilken av dine studiepoeng som skal betale først eller betale mest, kan virke som å sette sammen et puslespill.

Skal du først betale den høyeste renten?

Eller skal det være den som har den høyeste minimumsbetalingen? Hva med lavest balanse?

Med Opptelling, du trenger ikke å bekymre deg for å bestemme hvor mye du skal betale for hvert kredittkort. Tally crunches tallene og sender den mest effektive betalingen til hvert kredittkort.

Jason Brown, Tally grunnlegger og administrerende direktør fortalte TechCrunch i et intervju, "Det er en interessant koreografi mellom mann og maskin. Mennesker er i stand til logikk, men deres økonomiske beslutninger blir ofte drevet av følelser. "

I denne artikkelen lærer du hva Tally er og hvis det er for deg.


Rask oppsummering

  • Få flere kredittkort organisert på ett sted
  • Gratis service
  • Aldri betale sen gebyrer igjen og få hjelp med å senke APR
Kom i gang

Hva er Tally og hvem er det for?

Opptelling er en mobilapp (som for øyeblikket kun tilgjengelig for iPhone) som styrer prosessen med å betale ned kredittkortene dine. Det viser hvilke kort som har de høyeste APR og bruker et Tally-lån med en lavere APR for å betale ned kredittkortene dine.

I utgangspunktet bytter du en form for finansiering til en annen med lavere rente.

Tally gjør mer enn bare betale ned kredittkortene dine. Det sikrer at du alltid betaler på tid, slik at du ikke setter opp sen gebyr. I tillegg sparer du på renteavgifter for kredittkort som har høyere APR enn Tallys kredittlinje.

Tally er for alle som trenger hjelp med å holde opp med alle sine kredittkortbetalinger og prøver å finne ut hvilke som skal betale ned først. For å kvalifisere, trenger du for øyeblikket minst en 660 FICO poengsum.

Tally vil også se på din inntekt til gjeldsgrad som en del av hans kvalifikasjonsprosess.

Søknadsprosessen er en myk kredittkontroll, så det vil ikke påvirke kredittpoengene dine. Det er ingen opprinnelsesgebyr for kredittgrensen. Alt du betaler Tally i avgifter er APR-rentegodtgjørelsen.

Hvis du allerede betaler dine kredittkort hver måned og ikke påløper gebyrer, vil Tallys algoritmer ikke gjøre mye for deg. Du kan imidlertid fortsatt bruke appen til å administrere betalinger for alle dine kredittkort hver måned.

Hvis du har et 0% balanseoverføringstilbud tilgjengelig, er det et bedre valg enn Tally siden du ikke vil pådra seg noen rentekostnader. Men ikke alle har det alternativet og for dem, Opptelling kan være et godt valg.

Hvordan virker Tally?

Ved godkjenning, Opptelling utvider en kreditt for deg. Beløpet avhenger av kredittprofilen din. Kredittlinjen brukes til å betale kredittkort. Du gjør ikke lenger betalinger direkte til kredittkortselskapene.

I stedet betaler du din Tally-kredittlinje, som er knyttet til din kontrollkonto.

Ved hjelp av kredittlinjen leder Tally-appen utbetalinger til de høyeste APR-kortene mens du senker betalinger til andre kort, og maksimerer bruken av midler.

Brown nevnt i en pressemelding, "Når du kombinerer kraftige algoritmer med evnen til å gjøre arbeid på vegne av kunden, kan du virkelig hjelpe millioner av mennesker.

Hvorvidt kredittkortbrukere har balanser eller ikke, har forskning vist at de finner styring av kortene så stressende som avventer store medisinske testresultater, og det er ikke hva kredittkort skal representere.

På Tally mener vi at kredittkort skal gi styrke og mer som et pass, ikke en byrde, så vi satte ut for å gi en enklere og smartere måte å håndtere dem på. "

Tallys kredittlinje skal være lavere enn minst ett av kredittkortene dine og sannsynligvis mer. Kredittlinjen APR er 7,9% - 19,9% per år. Prisen er ikke løst og justeres basert på Prime Rate (fra juni 2017).

Du kan fortsatt bruke kredittkortene dine som vanlig. Det ville imidlertid ikke være en god ide å øke utgiftene dine bare fordi du har en Tally-kredittlinje.

Det vil bare få deg til ytterligere gjeld og beseire formålet med å bruke Tally, som er å hjelpe deg med å få ditt kredittkort gjeld under kontroll og spare på renter og avgifter.

Tally jobber med store kredittkort, inkludert American Express, Bank of America, Capital One, Chase, Citibank, Discover, US Bank, Barclays og Wells Fargo.

Lånekort, detaljhandel eller butikkkort støttes ikke.

Hvilke stater er tilgjengelig i?

Opptelling er ikke tilgjengelig for øyeblikket i alle land. Men de er tilgjengelige i California, Florida, Illinois, Massachusetts, Michigan, New Jersey, New York, Ohio, Texas, Washington og Wisconsin.

De håper å få alle stater lagt til innen utgangen av 2018. Hvis staten ikke er oppført, kan du få et varsel ved å registrere deg for Tally-appen.

Siste tanker

Prøver å sjonglere flere kredittkort og holde opp med forfallsdatoer er bare ett kort borte fra å savne en betaling og pådra seg en sen avgift.

Talley kan bidra til at du ikke går glipp av en annen betaling.

Hvis du betaler renter på høyhastighetskort, kan du redusere renten ved å bli godkjent for en Tally-kredittlinje og spare stort på renteavgifter.

Prøv Tally Free Today

Hvor mange kredittkort har du? Vi vil gjerne høre dine tanker om Tally i kommentarene nedenfor!

Opptelling
  • Provisjoner og gebyrer - 100
  • Tjenester - 80
  • Tilgjengelighet - 60
80

Skrive Inn Din Kommentar