Virksomhet

Hva skal jeg gjøre hvis jeg ikke fullførte skattene mine?

Hva skal jeg gjøre hvis jeg ikke fullførte skattene mine?

I dag er skattedag. Hvis du har fullført skatter ennå, bør du være litt bekymret. Men du trenger ikke å panikk ennå - du har teknisk dag hele dagen for å få skattene dine. Faktisk, hvis du er gammeldags, kan du sende din skatt helt opp til midnatt på enkelte postkontorer (og folk gjør det ). Ellers kan du også bare eFile hele veien opp til midnatt også.

Men hvis du virkelig, virkelig bare ikke kan fullføre skatter i dag, er det også muligheter.

La oss slå det ned:

Prøv å arkivere skatter først

Det første du bør se på, er bare å fullføre skatter. Hvis du ikke har en kompleks skattesituasjon, kan det ta mindre enn 1 time å sende inn skattene dine ved hjelp av online skatt programvare som TaxACT. Alt du trenger er W-2 og andre skattedokumenter, og litt tid på datamaskinen. Skriv inn din informasjon og fil.

Hvis du kan fylle ut et jobbsøknad eller DMV-skjema, kan du legge inn skattene dine i dag.

Fil for en forlengelse

Alle kan arkivere en gratis 6 måneders forlengelse, men at papirene må sendes innen 15. april. Du kan sende inn papirene for å sende en forlengelse gratis med TaxACT også. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg, skriv inn informasjonen din, og be om en utvidelse. TaxACT vil skape og eFile skjemaene som er nødvendige for deg, noe som gir deg mer tid til å fullføre skatter etter behov.

Bare fordi du får en forlengelse betyr ikke at du ikke skylder penger 15. april. Du må fortsatt estimere skattebeløp og betale det, ellers vil du bli straffet senere.

Kan du ikke betale din skattelett? Fortsett fil dine skatter

Hvis du ikke har arkivert dine skatter fordi du frykter skatteregningen, stopp og tenk for et sekund. Det er ikke dårlig å være i stand til å betale skatt. Men ikke arkivering av skattene dine er verre.

Hvis du ikke legger inn dine skatter, vil du bli pålagt å betale en feiltakelse. Denne straffen er 5% av din skattregning for hver måned du er sen, opptil 25% av den totale skatteregningen.

En bedre løsning er å arkivere og kontakte IRS og be om en utvidelse å betale. Vanligvis kan du få en utvidelse på 60-120 dager på betalingen, eller du kan sette opp månedlige betalingsplaner. Å være forsinket i å betale IRS vil fortsatt koste deg, men vanligvis et mye lavere beløp på rundt 1% av skatteregningen hver måned.

Skyldes en refusjon? Det spiller ingen rolle hvis du filen (men du er dum for ikke)

Hvis du skylder tilbakebetaling, spiller det ingen rolle om du legger inn skattene dine. IRS bryr seg ikke på det tidspunktet fordi det egentlig holder pengene dine. Men ikke å sende inn skattene dine hvis du skylder en tilbakebetaling, er ganske dum - du gir i utgangspunktet IRS-pengene fordi du er for lat til å fylle ut noen få skjemaer.

Hvis du tror du skylder en tilbakebetaling, bare legg inn dine skatter og få pengene dine. Gi aldri regjeringen mer penger som det med rette skyldes.

Hva har vært din erfaring med å sende inn skattene dine i år? Har du arkivert en forlengelse før?

Skrive Inn Din Kommentar