Penger

Trenger du en jobb? Det er mer enn 6 millioner åpne i USA akkurat nå

Trenger du en jobb? Det er mer enn 6 millioner åpne i USA akkurat nå

Vel, det skjedde igjen.

En annen måned, et annet rekordnummer jobbsøkinger i USA

I juni var det 6,2 millioner åpninger over hele landet, som er opp 11% i samme måned i 2016, ifølge US Bureau of Labor Statistics data utgitt på tirsdag.

Det er første gang tallene, justert for sesongmessige endringer, har toppet 6 millioner siden BLS begynte å spore dem i 2007.

Høres ut som deja vu, ikke sant? Sist gang vi markerte disse tallene, var vi litt skeptiske.

Jeg mener, kom igjen - gjør det virkelig føle som om det er 6 millioner arbeidsplasser i landet?

Elise Gould, seniorøkonom ved Economic Policy Institute, fortalte oss da at vår kynisme var velplassert. Det var mange jobber i april, men ny ansettelse falt faktisk med 64 000 fra april 2016 til samme måned i år.

"Det synes å være en uvillighet til å tilby høyere lønninger," sa Gould på den tiden. "Du vil se at leieprisen henter opp hvis firmaene tilbyr høyere lønninger."

Rask fremover noen måneder, og selskaper endte opp med å ansette 178.000 nye arbeidstakere når du sammenligner denne juni med arbeidsmarkedet i juni i fjor. Snakk om en sommerturnering.

Men hvor skal du se om du trenger en av disse millioner jobbene? Vi har deg dekket.

Hvilke bransjer har flest jobbåpninger?

De fem øverste bransjene når det gjelder jobbåpninger er i bransjen og profesjonelt; helsevesen; handel, transport og verktøy; og gjestfrihet og næringsmiddelindustrien.

Den profesjonelle og næringslivet er ganske omfattende, så det er ikke en overraskelse at den har mer enn 1,2 millioner ledige stillinger.

Helsesektoren jobber vanligvis med lavkonjunktur og vokser jevnt gjennom gode tider også. Den beste delen? De fleste trenger ikke engang en bachelorgrad!

En overlapping av helsevesenet og gjestfrihetssektoren stod spesielt for oss, spesielt etter å ha lest International SPA Association's US Spa Industry Study.

For første gang i studiens historie, som ISPA kraner PwC for sin analyse, økte det årlige antall spa-besøk 180 millioner.

Ved 184 millioner spa-besøk i 2016 sprang antallet personer som behandlet seg, 2,5% i løpet av det siste året. Det betyr: Jobb.

"En økning i besøk betyr høyere etterspørsel av spa-tjenester, noe som viser et veldig positivt utsikter," sier ISPAs president Lynne McNees i en uttalelse. "Som jobber er opprettet for å møte denne etterspørselen, vil vi fortsette å fremme fordelene med en karriere i spa-bransjen."

Det er nesten 33 000 åpne jobber i spa-bransjen, ifølge studien. Og de tilbyr fleksibilitet som den moderne arbeideren krever. Pluss, alle disse tipsene kan bety en anstendig inntekt uten en høyskole grad.

Foretrekker du ikke å røre alle de icky mennesker? Du kan alltid bli en hundemassør.

Og, som alltid, sørg for å sjekke ut The Penny Hoarder Jobs Facebook-siden for et stort utvalg av muligheter. Kom igjen, det er mer enn 6 millioner der ute, ikke sant?

Alex Mahadevan er data journalist på The Penny Hoarder. Hans hund Josie er allerede for bortskjemt for en hundemassasje - eller er hun?


Skrive Inn Din Kommentar