Penger

Work-From-Home Job Alert! Bedrift er ansettelsesrepresentanter i disse 7 statene

Work-From-Home Job Alert! Bedrift er ansettelsesrepresentanter i disse 7 statene

Sjansen er, du har skrevet en stor fett sjekk til Enterprise for en leiebil, men nå er det på tide å snu bordene.

Enterprise Holdings, morselskapet Enterprise Rent-A-Car, Alamo Rent-A-Car og National Car Rental, ansetter flere kundeservice fra kundene og reservasjonssalgsrepresentanter.

Men først må jeg være oppmerksom på at disse stillingene kun er tilgjengelige i en rekke stater: Arizona, Idaho, Illinois, Missouri, Nevada, Oklahoma og Tennessee.

Hvis du ikke bor her, vil du kanskje leie en bil og begynne å kjøre. (Bare tuller.)

Hva gjør en representant for bedriften?

Kundeservicerepresentanter og bestillingsrepresentanter har lignende ansvar.

Du vil jobbe med Enterprise-kunder for å svare på spørsmål om reservasjoner, produkter, tjenester og løsninger. For de sintne kundene må du kunne jobbe gjennom problemer med en "høflig og behagelig oppførsel."

Du kommer til å være hjemme, noe som er kjempebra, men du bør ikke bosette deg og bli komfortabel fordi Enterprise sier at du får gjentatte arbeidsoppgaver på ditt tildelte skifte. Du kan heller ikke bare bestemme deg for å sove på en dag - oppmøte og punktlighet er nøkkelen.

For å lykkes må du gjøre deg kjent med alle ting Enterprise. Du kan imidlertid gjøre dette i løpet av de fem ukene av treningen (mandag til fredag ​​kl. 9.00 til 5.30. CST).

Snakker om lønn, starter den på $ 12,50 / time - pluss muligheten til å tjene provisjon basert på ytelse. Bedrift har også noen fantastiske fordeler, så sørg for å spørre om dem.

Din 40-timers timeplan er avhengig av behovet og kan kreve at du jobber morgen, ettermiddag og selv kveldstider. Du vil også gi opp noen helger (med mindre det er en religiøs ferie).

Er du kvalifisert til å jobbe for bedrifter?

Du må være autorisert til å jobbe i USA og være minst 18 år gammel.

Du trenger også litt erfaring: minst ett år i kundeservicen.

For reservasjonssalgsrepresentanten trenger du kun seks måneders erfaring i kundeservice eller salg.

For begge jobb er det ikke gale tekniske ferdigheter. Du bør bare kunne "bytte mellom forskjellige dataskjermer og programmer", oppføringsstatistikkene.

Det er imidlertid datamaskinkrav, som for eksempel ingen Mac, hodesett med mikrofon som trengs, og Internett-tilgang levert av en kabel som kreves. For mer nødvendige tall og akronymer - som mbps - les jobboppføringen nøye.

Snakker om jobboppføring, Du kan finne listen over stater og jobber på Enterprise karriere side. Kom i utstyr, og søk i dag! (Skjønner?)

Finn flere jobb-hjemme-jobb muligheter på The Penny Hoarder's Facebook-jobbside!

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.

Skrive Inn Din Kommentar