Penger

3 Transkripsjonsjobber fra Work-From-Open nå - Ingen erfaring er nødvendig

3 Transkripsjonsjobber fra Work-From-Open nå - Ingen erfaring er nødvendig

Transkripsjon er en uklar helten i arbeidsmarkedet.

Det er perfekt for folk som ikke vil ha jobber som krever at du snakker i telefon, og flott for arbeidere som ønsker å sette sine egne tidsplaner.

For å komme i gang med de fleste transkripsjonsjobber, trenger du bare en datamaskin og internettforbindelse. Mange transkribenter investerer også i transkripsjonsprogramvare, et hodesett og en fotpedal for å kontrollere lydavspilling for å hjelpe dem med å jobbe mer effektivt.

Erfarne transkripsjonister kan tjene så mye som $ 35 per time, men nybegynnere kan forvente å trekke inn rundt $ 15 per time mens du lærer tauene.

Interessert? Kul - Vi har funnet tre jobber fra hjemmet transkripsjonsjobber for deg som ikke krever tidligere erfaring.

Men hvis du ønsker å få et løp på konkurransen, bør du vurdere å ta en gratis minikurs fra Transcribe Anywhere. Du lærer nøtter og bolter for profesjonell transkripsjon og til og med hvordan du starter din egen transkripsjonsvirksomhet.

1. LE Dictation Transcriber på Netto transkripsjoner

Dette transkripsjonsfirmaet ansetter uavhengige entreprenører for å jobbe hjemmefra, transkribere rapporter og saksnotater fra patruljepersonell og detektiver.

Du er fri til å sette dine egne timer og planlegge, men selskapet sier at det virkelig trenger folk som kan jobbe sent på kvelden og over natten i helgen.

Før du kan påta deg klientarbeid, blir du bedt om å fullføre en innledende vurdering med minst 98% nøyaktighet.

Krav:

  • Veldig sterk oppmerksomhet på detaljer
  • Utmerket korrekturlesing ferdigheter
  • Minimum 65 WPM skrivehastighet
  • En PC som kan kjøre en transkripsjonspakke du velger, en fotpedal og gode, støyreduserende hodetelefoner

Slik søker du etter en jobb på Net Transcripts.

2. Transcriptionist ved transkripsjon for alle

Dette firmaet ansetter fordi det bokstavelig talt har "mye mer arbeid enn vi kan håndtere på daglig basis, og våre kunder fortsetter å helle den på."

Det er et flott problem å ha, ikke sant?

Transkripsjon for Alle henter nybegynnere og fremmer innenfra, så det er mye vekstpotensial her.

Med denne jobben-hjemme-jobben kan du sette dine egne timer, men du må være tilgjengelig for å transkribe minst 90 minutter lyd per uke.

Krav:

  • Datamaskin med minst 10 MB internetthastighet
  • MS Word ExpressScribe
  • Faglig i grammatikk og forskning

Slik søker du om en jobb ved transkripsjon for alle.

3. Sports Transcriptionist på VIA

Dette selskapet leter etter sportsfans som er villige til å holde seg oppe sent og transkripsere sportsbegivenheter.

VIA gir et nettbasert transkripsjonsverktøy, så så lenge du har en pålitelig internettforbindelse, kan du treffe bakken.

Det er ikke noe krav eller erfaring som trengs for denne jobben, bare evnen til å "håndtere tid effektivt og levere kvalitetsarbeid uten nært tilsyn."

Slik søker du etter en jobb hos VIA.

Ønsker du å høre om flere gode jobbmuligheter? Følg TPH Jobs-siden på Facebook, og aldri gå glipp av et stillingsannons igjen!

Din tur: Har du noen gang jobbet med transkripsjonsjobber? Har du tips for å dele?

Opplysning: Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker. Ved å legge til disse koblingene kan vi holde lysene på The Penny Hoarder HQ, noe som gjør det mye enklere å spille shuffleboard etter en lang dag med avtale-søkende!

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er alltid på utkikk etter nye og interessante jobber for å dele så gi henne en rop på Twitter @lisah hvis du hører om noen.


Skrive Inn Din Kommentar