Penger

Vårrengjøring? Vi testet ut 4 av de mest populære appene for å selge ting

Vårrengjøring? Vi testet ut 4 av de mest populære appene for å selge ting

Garage salg var en stor oppgave i familien min da jeg vokste opp.

Dagen før et salg, husker jeg moren min og pappa vår bil med to garasjer med sammenleggbare bord, og organiserer hvert bord med et tema på ting (klær, leker, bøker) og priser hver vare med de neon-varemerkene.

Tidlig neste morgen, mens det fortsatt var mørkt ute, ville de blande bordene ut til oppkjørselen.

Det var en hel dag affære - og en spesielt varm i Florida.

Men det var 90-tallet. Og selvfølgelig er folk fortsatt vert for vellykket garasjesalg, men det er apps for det nå.

Vi identifiserte de mest populære e-handelsappene (foruten Amazon og eBay) og satte dem på prøve: OfferUp versus Craigslist versus Letgo versus 5miles.

Alle disse sikre appene lar deg selge til lokalbefolkningen, noe som betyr at det ikke er problemer med frakt. De tilbyr også det mest varierte når det gjelder hva folk selger - klær, bøker, elektronikk, husholdningsvarer, du heter det.

Enda bedre: De er alle gratis til å registrere seg for.

Vi legger disse fire plattformene fra hverandre for å avgjøre hvilket som er best for deg og mest verdt tiden din.

1. La

Letgo er uten tvil det mest gjenkjennelige navnet på denne listen, så la oss starte her.

Det er vert for nesten alt, inkludert brudekjoler, barnesenger, TVer, smykker, filmer og biler.

Slik har vi vurdert det:

Registreringsprosessen

Last ned Letgo-appen på din Apple- eller Android-enhet. Hvis du allerede ser gjennom nettstedet, kan du bruke alternativet Send meg appen og skrive inn e-postadressen din. La oss sende deg en påloggingslink du kan få tilgang til fra telefonens e-post.

Din beste innsats er å bare gå rett til app-butikken, skjønt - eller klikk her fra mobilenheten din.

Slik legger du inn et element

Åpne appen, registrer deg med Facebook, Google eller din e-post, og ta et bilde av ditt første produkt.

Side note: Vi snapped et bilde av en origami hund laget av en $ 1 regning (fordi selvfølgelig har vi origami penger på vårt kontor ...).

Når du tar bildet du vil, blir produktet lagt ut. Du velger prisen du vil ha, sett den som omsettelige, eller velger å gi den bort gratis hvis du bare vil rense.

Da er du ferdig - varen er lagt ut.

Du kan legge til flere bilder og detaljer, hvilke eksperter sier vanligvis hjelp med salget. Hvis du gjør dette, genererer Letgo automatisk en tittel, som er oppsiktsvekkende nøyaktig i vårt tilfelle: "1 amerikanske dollarregning hund origami."

Du har da 1500 tegn for å beskrive elementet (hvis du velger det), kan du angi plasseringen med postnummer og til og med kategorisere den. Du kan også dele den på Facebook for å se om noen av vennene dine er interessert.

Alt i alt tar det omtrent to minutter å legge inn.

Snagging salget

Innen to timer meldte noen oss om vår doggie origami.

Men den interesserte kjøperen gjorde ikke et tilbud - bare ønsket å fortelle oss hvor kult det var. Neste dag tilbød en annen interessert kjøper $ 1.

Dette betyr ikke at du definitivt vil selge varene dine. Men det avslører at det er faktiske mennesker i vårt område som bruker appen og aktivt søker eiendeler. Det kan være i din beste interesse å teste markedet med noen få ting før du går helt skinke.

Vi kjempet også gjennom iTunes-vurderinger, hvorav noen lekket tegn på frustrasjon - at interesserte kjøpere sa at de ville ønske å kjøpe noe, men aldri forpliktet.

Eller aldri møtt opp.

Eller bare ønsket å betale halvparten av forespørselsprisen.

Eller bare var spammere.

Men det er en risiko på mange online markedsplasser, så spenne opp og vær tålmodig.

Få betalt

Letgo er rett og slett den online plattformen du bruker til reklamere Dine varer for salg - ikke for å fullføre salget. Det er opp til deg.

Letgo tilbyr noen anbefalinger: Møt personlig på et offentlig sted og overfør penger først etter at kjøperen inspiserer varen. Ta penger, eller bruk en sikker betalingsplattform som PayPal.

Ikke ta en "sertifisert sjekk" - La oss si at dette er en vanlig svindel. Fraktkostnader er også motet.

Virkelig, hele betalte delen er opp til deg, så vær smart.

Og Letgo gir ikke noen del av salget, noe som er fint å vite.

Samlet: Letgo er en solid app - og den største plattformen av sin type er sikkert en grunn.

Å registrere deg og legge inn en vare til salgs er lett peasy. Enkelheten gir imidlertid mulighet for spammere, roboter eller pranksters, som kan plage innboksen din med ugyldige tilbud. Men appen mottok $ 175 millioner i ny finansiering i januar, så vi ville ikke bli sjokkert hvis det er nye utviklinger på vei.

2. OfferUp

OfferUp rivaler Letgo, men har sett bare omtrent halvparten av nedlastingene. Men undervurder ikke den stigende plattformen.

Som Letgo, lar denne appen selge omtrent alt. I vårt område snubler vi over weedeaters, telefoner, regn støvler og støvsugere.

Registreringsprosessen

Last ned appen OfferUp, skriv inn postnummeret ditt, og klikk deretter på kameraet for å registrere deg. Du kan "fortsette med Facebook", noe som gjør hele prosessen ganske sømløs.

Slik legger du inn et element

Å poste et objekt viser seg å være litt mer detaljert enn Letgo.

Her er trinnene vi tok for å legge inn samme origamihund:

1. Ta et bilde, eller velg et bilde fra biblioteket ditt. Du kan legge til opptil fem samtidig. Legg også en tittel på varen din her.

2. Velg en kategori og en tilstand (ny, rekonditionert / sertifisert, åpen boks, men aldri brukt, brukt, for deler eller annet). Legg til en beskrivelse hvis du vil.

3. Legg til en pris. Du kan velge "fast på pris" hvis du ikke er villig til å budge.

4. Velg å selge den på Facebook og velg din salgsplass, og skriv deretter inn.

Så snart du legger inn det, får du en melding fra en kundeservice-rep, hvem lar deg vite hvor spennende OfferUp skal ha deg. Den sender også en FAQ-side til innboksen din, som er veldig hyggelig og praktisk. Det vil også få deg til å føle deg litt spesiell.

Snagging salget

Innen omtrent to minutter får vi et tilbud fra en bruker som heter Daniel.

Han sier han vil kjøpe hunden for $ 1000. Vi tror ikke han er seriøs ... selv om han har fire positive karakterer.

Vårt svar? "Wow, det er sjenerøst!"

Daniel kommer ikke tilbake til oss.

Igjen, det ser ut som OfferUp kan ha noen lignende ulemper til Letgo. Du kan ikke få seriøse tilbud eller spørre, og folk kan ikke være villige til å følge gjennom.

Få betalt

Dette følger omtrent samme prosess som Letgo: Møt på et offentlig sted, la kjøperen inspisere varen og samle betaling i kontanter eller via en betalingsplattform.

Fordi dette er opp til deg, kommer OfferUp ikke til å fange en prosentandel av salget; Alt er ditt.

Alt i alt: OfferUp er virkelig super lik Letgo. Det er en app, det er gratis og det følger omtrent de samme trinnene. Det har også lignende downfalls, inkludert jokesters som tilbyr $ 1000 for en fancily foldet $ 1 regning. Vanlige spørsmål er imidlertid enkelt å få tak i, og kundeservice imot oss med åpne armer.

3. CPlus (for Craigslist)

CPlus er en tredjeparts app fordi Craigslist ikke har sin egen. Men det er legitimt. Den har også mer enn 10.000 rangeringer i gjennomsnitt 4.8 / 5 stjerner. Ikke verst.

Registreringsprosessen

Igjen, laster du ned appen. Du må godta vilkårene for Craigslist før du velger posisjonen din.

Deretter må du klikke på det lille utkastikonet øverst til høyre på skjermen.

Hvis du ikke allerede har en Craigslist-konto, må du opprette en. Dette omdirigerer deg til Craigslist websiden. Skriv inn din epost, bekreft deretter kontoen din og opprett et passord.

Naviger tilbake til appen, logg inn og begynn å legge inn.

Slik legger du inn et element

Etter å ha akseptert flere vilkår og betingelser, kan du opprette en ny postering.

Velg plasseringen (ganske vist, litt overflødig), trykk "Gå", og svar så, Hvilken type innlegg er dette? Du vil sannsynligvis velge "for salg fra eier". Deretter velger du en kategori og velger et underområde.

Tittel din postering, legg til en pris, spesifikk plassering, postnummer og en beskrivelse. Deretter legger du til bilder ... og så krasjte appen på oss

Vi prøvde igjen, kom igjennom, snappet et bilde og publiserte det.

Snagging salget

Vi fikk ikke en bit på vår origami hund. Kanskje folk blir lei av å se det på hver enkelt markedsplass app.

Craigslist har imidlertid eksistert lenge, langt lenger enn disse andre plattformene, og har et stort etterspørsel. Vi mistenker at det ikke tar for lang tid å få interesserte lokalbefolkningen hvis det du selger er verdt.

Vær oppmerksom på sikkerhetsproblemer når det gjelder Craigslist. Som med de andre appene, møtes i en veldrevet offentlig innstilling og stoler på dine instinkter. Les vår komplette guide til Craigslist-sikkerhet.

Få betalt

Sikring av betalingen er opp til deg og kan ikke gjøres via appen. For sikkerhet, bruk penger - men ikke tonn.

Som noen av de andre appene har du sannsynligvis folk som flager ut.

Alt i alt: CPlus er en flott app for de som allerede kjenner og elsker Craigslist. Dessverre er det noen feil, og appen fungerer ikke så jevnt som andre. Du kan også ha nytte av å bruke craigslist.org på din favoritt mobile nettleser.

Men gjennom appen, legger du fremdeles direkte til Craigslist, som er en av de største og mest populære salgsplattformene, så vi mistenker at du får lykke til!

4. 5miles

Etter å ha sett 5miles for en stund, begynner vi å se "Smiles", og appen legger smiler på ansiktene våre.

Registreringsprosessen

I motsetning til Letgo and OfferUp (og mer som Craigslist), trenger du ikke laste ned 5miles-appen for å legge inn en vare til salgs. Du kan også gjøre det online, selv om du må laste opp bilder - sannsynligvis fra telefonen din.

Som Letgo and OfferUp, kan du velge å registrere deg med Facebook. Det vil vise deg hvilke av vennene dine som bruker appen, slik at du kan opprette en slags fellesskap. Skriv deretter inn postnummeret ditt.

Nå er du klar til å legge inn.

Slik legger du inn et element

Klikk på kameraikonet nederst, og ta et bilde (eller video!). Du kan legge til en tittel, en beskrivelse og hashtags, som vil hjelpe interesserte kjøpere bedre å finne varen din. Velg deretter en kategori og pris.

Du må også velge "Cash Only" eller "Cash eller 5miles Wallet." (Mer om dette nedenfor.)

Endelig trinn: Bekreft deg selv. Dette krever bare at du oppgir telefonnummeret ditt. Du mottar deretter et passord via tekst du skal skrive inn.Visst, det er et ekstra skritt, men verifiseringsfunksjonen bidrar til å kutte ned spammere og feil.

Avhengig av hva du noterer og hvor mange oppføringer du lager, må du kanskje betale en liten avgift.

For eksempel får du fem gratis biloppføringer. Alt mer enn det, du må betale $ 4,99. Dette hjelper rett og slett å utrydde spam. (Finn gebyrdetaljer her.)

Med mindre du selger mer enn fem biler, fem mobiltelefoner eller 20 møbler, vil du sannsynligvis ha det bra.

Åh, og hvis varen din passerer "inspeksjon", vil 5miles legge til $ 3 på kontoen din, som du kan bruke mot et fremtidig kjøp.

Snagging salget

Vi fikk ikke noen biter på 5miles, så vær sikker på å sjekke at den er lett brukt i ditt område før du legger ut alt.

Det skiller seg ut fra de andre appene fordi den har en pen funksjon som lar deg markedsføre dine varer. Kategoriser det som "må gå", "trippel eksponering" eller "klikk for å ringe".

Hvis du har et stort element som virkelig trenger å gå, kan du vurdere å betale $ 2,99 for disse 3-dagers promo-funksjonene (eller $ 1,99 for 14 dager med klikk for å ringe, noe som betyr at kjøpere enkelt kan kontakte deg).

Få betalt

Du har to alternativer for å overføre varen: Du kan møte personlig - igjen, vær forsiktig - eller du kan sende varen. Hvis du velger å sende, vil du bli belastet et gebyr. Eller du kan ordne å sende varen selv.

Ved overføring av penger kan du overføre penger eller bruke et betalingsalternativ for app. Men 5miles har også sin egen lommebok, hvor du kan overføre penger i appen.

Her er flere detaljer om 5m lommebok og frakt.

Dommen

Alt i alt? 5miles er imponerende. Selv om du må ta noen ekstra skritt for å legge inn varen din, skjønner vi at det hjelper med å utrydde svindel og gjør samfunnet til et bedre sted.

Vi elsker også betalingsalternativet for innsiden - og muligheten til å sende om du ønsker det. Vi forutsier Letgo og OfferUp vil følge med noen av disse funksjonene.

Skrive Inn Din Kommentar