Penger

Denne Private Chef Job betaler minst $ 70K - og du kommer til å reise verden

Denne Private Chef Job betaler minst $ 70K - og du kommer til å reise verden

Kommer du noen gang hjem fra jobb med føttene bjeffer, hodestøtende og mage gurgling?

Du kan slå deg ned for det jeg kaller ekornemat - nøtter, yoghurt, havre, egentlig noe som kan skje. Eller du kan slå opp fryseren. Noen rester i der? Vær så snill? Eller du bare bosette deg for å bestille en stor pizza, og vent en smertefull 30 minutter for levering.

Eller, du finner en privat kokk. Ja, vi har alle drømt om det, kanskje mumlet det høyt. Hvis bare jeg hadde en kokk venter på meg hjemme.

Denne Connecticut-familien på fire er på utkikk etter en, og du vil ikke tro på lønn - eller jobbansvaret.

Hva er denne personlige kokkens ansvar?

Først av, denne jobben betaler $70,000-$90,000.

Ja, du leser det riktig. Men før du sender ut CV, les videre.

Den private kokken serverer "enkle, sunne, familiære måltider med tidlige middager" for to voksne med to barn i skolealderen. Noen ganger vil den valgte kokken fungere som vert under spesielle middager og fester.

I tillegg vil den valgte kulinariske kunstneren handle, prep, lage mat og plate alle måltider. Enda bedre? Familien trenger ikke å rote med oppvasken. Det er alt du.

Oppføringsstaten sier at det ikke er satt tidsplan - Noen ganger vil familien trenge en kokk mandag til fredag, og noen ganger trenger de kokk onsdag til søndag.

Oh, og selv om familien er basert i Greenwich, Connecticut, er det en omfattende reise. Familien har flere boliger i Aspen, Palm Beach, New York City og Europa.

Så, virkelig, jobben kan være "kokk / verdensreisende."

Er du kvalifisert til å tjene som denne families private kokk?

Familien ber deg om skriftlige og muntlige ferdigheter - en kulinarisk grad fra en akkreditert skole er et pluss.

Hovednøkkel: Har litt vinkunnskap og vet hvordan du skal betjene den (hele swiggle, swish, sniff, sniff test - er det riktig?).

Den ideelle kandidaten vil ha erfaring som privat kokk eller som en heltidskokk, bør være aktiv og smidig, detaljorientert og vennlig med barn og kjæledyr.

Og som om jobben ikke kunne bli bedre - Ikke bare er lønn og reisepenger sizzling, men det er også mulighet for bonuser.

Og det, mine venner, er hvordan 1% bor.

Shoutout til Modern-Day Nomads for å legge ut denne jobben i nyhetsbrevet og la oss drømme og drømme om denne familiens livsstil.

Din sving: Drømmer du om å ha en personlig kokk?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på tid og energi på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.

Skrive Inn Din Kommentar