Liv

Spoiler Alert: Outlet Kjøpesentre Egentlig er ikke en god handel - Her er hvorfor

Spoiler Alert: Outlet Kjøpesentre Egentlig er ikke en god handel - Her er hvorfor

Hva Penny Hoarder har ikke blitt fristet av spenningen til en god handel?

Jeg er ikke så mye i merkevarer selv, men jeg innrømmer at jeg har blitt lokket til mitt lokale outlet mall et par ganger i håp om å snagging noen luksusvarer på dype, dype rabatter.

Og hvis du er inn i merkevarer - enten det er en mellomstort, som Gap eller Banana Republic, eller de høyere endene, som Coach og Burberry - kjøpesentre, virker som gode steder å splurge til en brøkdel av kostnaden.

Men får du virkelig en fantastisk avtale på utsalgssteder? Dessverre er svaret vanligvis ikke noe.

Her er hva butikkbutikker ikke vil at du skal vite.

Outlet Stores: Høy kvalitet til lave priser?

En grunn til at jeg har vært villig til å vurdere luksuriøse etiketter (om enn med en veldig nedsatt pris) er fordi jeg tror de er laget for å vare. Ja, en del av deres jacked-up-pris skyldes merkenavnet, men det er også fordi luksusvarer ofte er laget av høykvalitets tekstiler på en høyere kvalitet.

Hvis jeg ikke bryr meg om at bærevesken jeg fikk på et stikkontakt, er "så i fjor", kan jeg nok forvente at det skal være flere årstider og fortsatt se fabelaktig, i motsetning til de søte posene jeg har kjøpt for å stjele på Target that varte mindre enn et år da jeg var heldig.

Ikke sant?

Ikke nødvendigvis.

De fleste forbrukere antar at utsalgscentre lager hyllene sine med overstock, slutten av sesongen eller litt feil inventar (tenk: en søm med noen stakkarsømmer) - med andre ord, de samme tingene du vil finne på fullprisbutikker.

Men sannheten er at mange butikkbutikker priser sine varer billigere enn deres detaljhandelen, fordi deres kvalitet er billigere også.

Hilsen til en skitten liten industrihemmelighet: Made-for-outlet-produkter. Som Federal Trade Commission (FTC) rapporterer om sin forbrukerinformasjon blogg:

Mye av varene som selges på butikkbutikker, er produsert utelukkende for dem, og kan være av mindre kvalitet enn varene som selges på ikke-utsalgssteder. Erkjenn at hvis du kjøper noe som ser nytt ut og ubeskadiget, kan prisen være lavere av en grunn. For eksempel kan plast erstatte lærbekledning på en jakke, eller en t-skjorte kan ha mindre søm og et lettere stoff. Hvis toppkvaliteten er viktig, vil du kanskje fortsette å handle.

Dette faktum er så lite kjent at fire medlemmer av kongressen skrev FTC i 2014 og ba om å undersøke de "potensielt misvisende markedsføringspraksisene" for uttaksbutikker, der de sier:

Historisk sett tilbød utsalgsoverskudd overlag og lite skadede varer som forhandlere ikke kunne selge ved vanlige butikk butikker. I dag anslår noen analytikere det Opptil 85% av varene som ble solgt i butikkbutikker, ble produsert utelukkende for disse butikkene. Outlet-spesifikke varer er ofte av lavere kvalitet enn varer som selges på ikke-utsalgssteder. Mens enkelte forhandlere bruker forskjellige merkenavn og etiketter for å skille mellom varer som produseres utelukkende for utsalgssteder, gjør andre ikke. Dette etterlater forbrukerne et tap for å fastslå kvaliteten på utsalgssteder som bærer merkenavn. (Legger vekt på.)

Lure av etiketten på utsalgssteder

OK, så kanskje kvaliteten på utsalgspostene ikke er på nivå med hva du ville finne i en tradisjonell butikk - men du kan fortsatt sport noe som er gjort av et merke du vanligvis ikke har råd til, ikke sant?

Det er slik at Neiman Marcus Vice President for Corporate Communications Ginger Reeder rettferdiggjorde den tilsynelatende agn-og-bryter praksis i et innlegg på Racked:

Vi har funnet ut at for en aspirerende shopper, ser de etter samme designblanding funnet hos Neiman Marcus, men til et lavere prispunkt. Mange designere vi bærer, er designere som vi har i vår fullstendige nettbutikk, men det kan være et annet stoff eller knapper, eller det kan være annerledes. Jeg ville ikke ringe klærne billigere, det er bare rimeligere. For eksempel kan en DVF-kjole ha et mønster som ikke ble hentet fra våre fullstendige butikker, så vi lagde en del av dem til Studio-butikkene.

Dessverre er ikke alle made-for-outlet merch så nær den virkelige ting - eller laget av firmaet på etiketten. Som rapportert av Buzzfeed, innrømmet Saks Off 5th ledere til investorer at "merkevare-passende" leverandører - dvs. outsourcet billigere produsenter - produserte nesten 65% av sine varer.

I hovedsak banker luksusmerken av seg selv, og selger disse knockoffene til deg, enten du skjønner det eller ikke. I hvert fall når du kjøper en knockoff fra en gateleverandør i New York City, inngår du i transaksjonen fullt ut klar over at du ikke får den virkelige avtalen.

Men jeg får fortsatt rabatt på Outlet Stores ... ikke sant?

Ok, så du får potensielt mindre kvalitetskilder som kanskje ikke engang blir produsert av merkevaren hvis etikett er på dem. Men i det minste får du spenningen ved å kjøpe noe for en brøkdel av den opprinnelige prisen ... ikke sant?

Jeg lover å slutte å sprenge boblen i neste avsnitt. Men for nå må jeg si det enda en gang: Du kan være feil.

Husk at hele billigere kvalitet ting? Det betyr at den slashed prisen du ser på et outlet mall prislapp er bare en annen del av illusjonen.

University of South Carolina Department of Retailing gjennomførte en undersøkelse for å avdekke sannheten bak produsentens anbefalte utsalgspris, eller MSRP, som mange kunder bruker til å beregne rabatten de får på uttakskjøp. Forskere valgte nesten 700 tilfeldige varevarer fra butikkbutikker og sammenlignet sine priser med tilsvarende varer i tradisjonelle butikker.

Deres funn? MSRP oppført på utsalgsvarer var "betydelig høyere enn utsalgsprisene for de samme produktene som finnes i nærliggende regionale kjøpesentre. "

Og selv om uttaket MSRPs hadde vært det samme som i butikkene, vil du likevel sammenligne en billig knockoffs nedsatte pris til hele prisen på et ekte merkevareelement.

Cue den triste "Doo, doo, doo-doo ... WAAAAH!" Taperhorn fra "Prisen er riktig."

Er butikkene verdt å besøke?

Mens all denne informasjonen kan føles litt dumdristig, er det fortsatt ingenting galt med å handle på butikkbutikker - så lenge du gjør det med øynene dine åpne.

Selv dagligvarebutikker bruker triks for å få oss til å bruke penger; hemmeligheten til å være en kunnskapsrik forbruker er å vite disse triksene og ta dem i betraktning når du vurderer å kjøpe noe.

Som FTC setter det i en post med tittelen Outlet Shopping: Få pengene dine verdt, "Bare så lenge du vet (sannheten om outlet shopping), kan du sørge for at du er fornøyd med prisen du betaler for det du får det. "

Så hvis du fortsatt elsker ideen om å lure din fashionista-venner med et "luksus" -element, tror de du brukte en formue, gå rett fram. Din hemmelighet er trygg med oss.

Din sving: Vil du fortsette å handle hos butikkene?

Kelly Gurnett er freelance blogger, forfatter og redaktør som kjører bloggen Cordelia Calls It Quits, hvor hun dokumenterer hennes forsøk på å kvitte seg med livet av de tingene som ikke har betydning og fokusere mer på ting som gjør. Følg henne på Twitter @ CordeliaCallsIt.

Skrive Inn Din Kommentar