Penger

Dette vanvittige internshipet vil gjøre deg administrerende direktør for en måned (du får $ 10K!)

Dette vanvittige internshipet vil gjøre deg administrerende direktør for en måned (du får $ 10K!)

Praktikophold kan være grovt.

Mens de er uvurderlige læringsopplevelser (jeg lærte å skille hardkokte egg, for en), er de ofte nedslående og frustrerende: Det er vanligvis smertelig klart at du er på bunnen av totempolen. Og så kanskje litt lavere enn det. Og så en liten bit lavere.

Ikke misforstå meg her - jeg er ikke avansert til ideen om å jobbe deg opp. Jeg tror at respekten er opptjent, det skjer ikke suksess over natten, og at du må sette deg tid til å klatre i rekkene.

Men hva om i stedet for å gjøre alles scut arbeid, kan du starte opp på toppen? Hva om det var en måte du kunne gå rett til å være administrerende direktør i et større selskap?

Med et nytt praktikprogram fra Adecco kan du - min inngangsnivåvenn - bli en administrerende direktør ganske bokstavelig talt over natten.

Og stillingen kommer med noen flotte søte fordeler - til en mengde på rundt $ 10.000.

De Perks, skjønt

Adecco er et Fortune Global 500-selskap, så vi snakker de store ligaene.

Du vil tilbringe en måned som reiser til forskjellige byer over hele USA med bedriftspresidenten og en håndfull andre bedriftsledere, lære om hva som trengs for å drive et vellykket selskap.

Du kommer også til å møte og jobbe med store figurer i bransjen, tonehøyde ideer og produkter, og få litt seriøs gjenoppbyggingsopplevelse.

Men vi er ikke engang til det beste ennå.

I løpet av denne måneden lange internship, du vil motta $ 10.000 og vil få alle utgifter betalt på forretningsreiser, inkludert reise, måltider og hoteller.

Ti tusen dollar! For en måned lang internship!

I de veltalende ordene til en av våre redaktører her på The Penny Hoarder HQ: Dette er bananer.

Denne betalte internship vil gjøre deg til en Insta-CEO

Internship er basert i Charlotte, North Carolina, og starter i slutten av mai 2017. Du kan søke om denne fantastiske muligheten her.

Etter at du har sendt inn navn og e-postadresse, vil du bli kontaktet om noen få dager med informasjon om de neste trinnene. Du har en uke fra det tidspunktet du ble kontaktet for å sende inn et videoprogram.

Hvis du er valgt å gå videre, går du til Boot Camp i Jacksonville, Florida i noen dager i mai, hvor det endelige valget for stillingen vil bli gjort.

Søknadsprosessen lukkes 15. april.

Nå vet jeg at du på dette punktet allerede har pakket inn posene dine, men la meg gi deg en siste bit av galkul insentiv:

Hvis du "vellykket utvikler og pitcher et nytt Adecco-produkt eller -tjeneste" i løpet av praktikken, kan du bli valgt til å være global konsernsjef på selskapets månedlige program basert i Zürich, Sveits, ifølge Adeccos nettsted.

Så ja. Gå videre og søk. Som i går.

Din sving: Tror du at du vil være oppe for det jet-setting CEO-livet?

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar