Penger

Elsker katter og hunder? Dette selskapet er på utkikk etter arbeidstjenester fra hjemmet

Elsker katter og hunder? Dette selskapet er på utkikk etter arbeidstjenester fra hjemmet

Ruff måned for bankkontoen din?

Eller kanskje du bare vil fluff det opp litt? (Ugh, kast meg et bein, folkens!)

DogVacay søker aktivt hund (og katt!) Elskere i USA og Canada. I utgangspunktet kan du få betalt for å gå rundt i byen og leke med dine favorittbrune venner - og du får sette dine egne priser.

Solgt? Her er detaljene.

Hva handler DogVacay om?

DogVacay er en Internett-tjeneste som ligner på Rover og Wag !, to merker du kanskje allerede vet.

Dyreeiere går online for å henvende seg til kjæledyr sittere - ingen kalde kenneler kreves. Tjenester spenner fra hjemme-boarding til trening og hundevandring. Det er som et leie-en-hund-program, men du blir betalt.

"Uansett om du er pensjonert, en hjemmeprofessor, en høyskole student eller bare en livslang kjærlighetsvenner, gjør DogVacay det enkelt å tjene penger på å se på valpene, sier nettstedet.

Som sitter, du setter din egen lønnsomhet og tilgjengelighet. Kan bare ta hundene en tur i helgen? Ikke noe problem!

Hvor skal jeg registrere meg for å gå hundene ?!

Som sitter, vil du opprette en online profil, etablere tilgjengeligheten din og detaljere opplevelsen din med hunder. Du vil også merke om du er nede med hunder som kommer til huset ditt, så svar på spørsmål om stedet.

Deretter vil du markere hvilke tjenester du er villig til å gi. Disse inkluderer overnatting i hjemmet ditt, barnehage hjemme hos deg, sitter (med hunden) på klientens hjem over natten, går, gjør hjembesøk, trening, grooming, bading (nei takk!) Og pick-up / drop-off.

Du kan da notere om du er interessert i en møte og hilse før du godtar bestillinger, noe som kan være bra å få en følelse for kjæledyret og eieren.

Å, og Du kan bestemme hvilke hunder du vil akseptere, basert på størrelse, alder og medisinske behov.

Til slutt vil du fullføre oppføringen med en tittel, en kort profil og et vakkert bilde av deg (nei, ikke hundens ansikt). Du må også ta bilder av hjemmet ditt (interiør og eksteriør), selv om profesjonelle ferdigheter ikke kreves.

Sniff rundt på nettstedet for å lære mer. Du kan også alltid sjekke ut Rover (hei der, Ashton Kutcher) og Wag !, også!

Din sving: Har du noen gang blitt betalt for å være en kjæledyr-sitter?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine. Hun eier en Boston Terrier og en rednings mutt.

Skrive Inn Din Kommentar