Liv

Dream Job Alert: PopSugar er ansatt Arbeider-From-Home TV-forfattere (Seriøst!)

Dream Job Alert: PopSugar er ansatt Arbeider-From-Home TV-forfattere (Seriøst!)

Jeg kan ikke fortelle en løgn.

Da jeg så at PopSugar søker for forfattere, hadde jeg et totalt fangirl-øyeblikk.

Jeg innrømmet til mine medarbeidere at når jeg var på utkikk etter en jobb, ville PopSugar vært en drøm. (Rett etter Penny Hoarder, selvfølgelig.)

Dette store mediamerket (100 millioner månedlige besøkende i måneden?!) Dekker kjendiser, mote, fitness, skjønnhet, kjærlighet, mødre, levende, karriere, mat og nyheter - det er virkelig alt du trenger. Det har til og med videoer - som dette ikke-bake s'mores pie.

Nå som jeg er fangirling (ja, et verb i boken min) og drømmer, la oss snakke om jobben.

Hvordan bli en deltidsskriver for PopSugar

PopSugar er i virksomhet med viralt innhold om noen av de ovennevnte fagene. Men akkurat nå, Det leter etter forfattere besatt av #trending emner, TV, filmer og nåværende hendelser.

"Vi er spesielt interessert i forfattere som ser på - eller er villige til å se på - noen av følgende viser: 'Thrones spill', 'Orange er den nye svarte', 'Gray's Anatomy', 'Pretty Little Liars', 'Outlander' 'og' Supernatural ', "oppførselen stater.

"Villig til å se ..." Vri armen min, PopSugar.

Du bør kunne jobbe med en fleksibel tidsplan med litt tilgjengelighet på kvelden. Du må også kunne snurre rent, vittig, klikkbare ord raskt.

Hvordan kan jeg bli en skribent for PopSugar?

Alt du trenger å gjøre er å sende inn en kort intro om hvem du er og hvorfor du vil skrive for nettstedet.

Du vil sannsynligvis ta med litt tidbit om besettelsen din med noen av de ovennevnte showene.

Tenk: Jeg er så besatt av "Orange Is The New Black" som jeg ser på hver nyutgitt sesong om 24 timer. Jeg forlater ikke min seng, i utgangspunktet.

Det er bare et eksempel - ikke meg selvfølgelig. (*blunke*)

Du vil også inkludere tre eksemplarer av arbeidet ditt og detaljer om tilgjengelighet (kvelder, helger, antall timer per uke ...).

Sjekk ut hele jobbseddelen, og fortsett og fyll ut søknaden!

Din sving: Hva er ditt favoritt TV-program?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.

Skrive Inn Din Kommentar