Investere

Hvordan tjene Millions Trading Penny Stocks med Timothy Sykes

Hvordan tjene Millions Trading Penny Stocks med Timothy Sykes

Penny stocks - det er en av de investeringene som enten får deg veldig spent eller får blodkoking. For noen har det vært et lukrativt handelsvalg. For andre er det et område som bør unngås for enhver pris.

Vel, i dag er jeg veldig spent på å ha en meget kjent millionær i dag, og han lagde sin første million trading penny aksjer. Hans navn er Timothy Sykes, og han er bare 28 år gammel. Han har siden parlayed sin kunnskap og erfaring til et handelsakademi på TimothySykes.com, hvor han lærer andre å handle også penny stocks. Og hans nummer ett mål - bidra til å gjøre andre millionærer også.

Husk, formålet om vår millionærserie er å vise hva som er mulig. Du trenger ikke å handle penny stocks, men du trenger å ta risiko. Enten du er enig eller uenig med Tim, oppfordrer jeg deg til å dele dine tanker nedenfor.

OK, la oss begynne ...

1. Tim, de fleste kjenner deg som Penny Stock-fyren, men fortell oss om deg selv?

Jeg vendte $ 12.415 til $ 1,65 millioner i 4 års trading penny stocks og har nå raffinert handelsstrategien, så jeg er nær $ 4 millioner, men jeg er langt busier i disse dager, og nå har toppstudenten min slått $ 1500 til $ 1,7 millioner i 3 år. (Historien har gått viral på CNN og FOX)

Jeg er helt selvlært, så mitt mål er å være mentor til folk som jeg aldri hadde. Nå har jeg tusenvis av studenter i over 70 land. Jeg jobber fortsatt aktivt - jeg er allerede opp 90% i de første 2,5 månedene av 2014 - men jeg jobber med rumpa uten å prøve å skape min tredje millionærstudent.

2. Du begynte å handle i videregående skole - hvordan klarte du det da skolen er ganske mye i løpet av markedstiden?

Jeg hoppet over massevis av klasser i videregående skole for å fokusere på handel - jeg anbefaler det ikke.

Men på den tiden (1999-2000) gikk markedet til ballistisk, så jeg prioritert, og jeg valgte klokt.

3. Tidshåndtering - Jeg tror de fleste mislykkes i handel fordi de ikke legger seg tid i forskningen - hvordan finner du tiden?

Jeg undersøker egentlig ikke så mye som jeg pleide å. Nå har jeg redusert prosessen min til noen få nøkkelindikatorer, og så bare se etter de samme mønstrene som har gjort studentene mine og jeg så velstående. Vi har satt disse indikatorene inn i vårt nyeste prosjekt, StockToTrade.com, et virkelig imponerende stykke handelsprogramvare.

4. Hva var den største risikoen du noen gang tok? Beklager du det?

Jeg har satset stort mange ganger over karrieren min, og jeg fortryller aldri det hvis det er riktig mønster. Noen ganger har jeg tatt for stor av en stilling under ikke-ideelle forhold som når jeg hadde feber. Uansett at mønsteret var riktig og jeg viste seg å være riktig, mistet jeg $ 40 000 på en dag fordi hodet mitt ikke var i spillet og jeg regner ikke med risikoen riktig.

Mitt råd: Ikke handle når tankegangen din ikke er riktig.

5. Hva med en feil - fortell oss om en tid du sviktet på noe.

Jeg visste ikke alltid at handelsreglene ble respektert så mye - da sikringsfondet mitt bare vokste til 20% / år, og jeg ønsket mer, vendte jeg meg til å investere og fortabte fort 35% av mitt fond og all troverdighet Jeg hadde bygget på den tiden. Tapet gjorde meg en klokere, mer konservativ handelsmann og nå lærer. Jeg må godta å lage høye seks figurer og lave syv figurer år i år i stedet for å prøve å gå for åtte figurer / år gitt grensen til penny stocks. Det er en tøff grense, men å gjøre noen få millioner per år er bra nok for meg nå 🙂

6. Hvis du kunne gjøre en endring, hva ville det være?

Jeg ville forandre FNs holdning til menneskekloning - jeg kunne oppnå så mye mer som en lærer hvis jeg fikk lov til å klone meg selv og lage flere video leksjoner, nettsider, skrifter for å hjelpe elevene mine til å lære raskere.

7. Når du gjorde din første million, tror du det endret deg?

Ja, din første million endrer deg. Du blir trygg og lærer at du har et talent som, hvis det er raffinert, kan føre til mange millioner. Med mindre du får den første millionen av flaks, (som ikke teller), har mine millioner alltid blitt gjort av en handel, vanligvis en $ 2000- $ 5000 fortjeneste om gangen, år etter år med fokus på de samme mønstrene. Det er utrolig flere mennesker ikke handler disse, men det er massevis av hat og uvitenhet der ute om penny stocks, så jeg burde ikke bli overrasket.

8. Du har i det siste omgjort til mer lærer / gründer enn handelsmann - hvilke leksjoner har entreprenørskap og onlineopplæring lært deg?

Da jeg først begynte å undervise, forstod jeg ikke helt hvordan det var best å formidle mine leksjoner, og jeg gjorde mange feil. Over tid har jeg lært at folk lærer på forskjellige måter, noen studenter foretrekker video leksjoner, noen som å se live-handel, andre ønsker å huske mønstre skissert i boken min. For å være den beste læreren må jeg ha en full arsenal med verktøy til min disposisjon, så jeg har fått fett igjen og jobber med 16-timers dager, 7 dager / uke for å skape alt.

Fordi noen av de beste verktøyene ikke eksisterte, måtte vi bokstavelig talt opprette dem - for eksempel i sanntid tradingvarsler via e-post, tekst, Twitter og i chat - så å være en ambisiøs lærer gjør det enda tøffere, men jeg elsker det så det er alt i jakten på å skape flere millionærstudenter ... akkurat nå er jeg på 2, men kommer nær en tredje og en fjerde.

9. Du har innrømmet å hoppe over klasser på college for å handle.Tror du at college er nødvendig i disse dager, eller er de andre ferdighetene sine unge voksne virkelig trenger å lære?

College er bra for forbindelser og sosiale leksjoner, men jeg kunne bryr seg mindre om begge disse.

Min erfaring har vist meg at alt som noen trenger i disse dager, er Internett, og du kan bygge en vellykket bedrift fra bunnen av. Men det er også hvorfor mest suksessfulle Internett-entreprenører er de rare personene du noensinne vil møte, så det er en balanse et sted.

10. Hvilke råd har du for unge voksne når det gjelder penger og entreprenørskap?

Det er greit å ønske å være rik. Samfunnet forteller deg at du er grådig, men samfunnet er fullt av BS-ers. Gå å bygge et godt produkt eller finne ut en løsning på noen problemer og bli rik, du vil leve et sunnere, lykkeligere liv og være i stand til å ta vare på dine kjære også, noe som er en god følelse. Ikke gjør noe for pengene, men forstå at hvis du gjør en jobb godt utført, jobber du og gjør målene dine, det vil være mange penger som venter på deg.

11. noe annet?

Føler du ikke å holde fast i en handels- eller investeringsstrategi, økonomi er en stor, stor verden.

Bare fordi majoriteten hater på en nisje som penny stocks, hvis du finner noe som fungerer for deg og din personlighet, gå for det! Og la haterne være sjalu av suksessen din og din Instagram-konto 🙂

Mine tanker om Tims historie

Jeg elsker Tims historie! Hvorvidt du handler penny stocks (og jeg ikke), tror jeg at hans innsikt og strategier er nøkkelen. Først elsker jeg hans stress. Han innrømmer fritt at han ikke gikk i klassen for å handle, men det var en risiko for at han var bevisst. For det andre er han ikke redd for å innrømme at han har gjort feil. Faktisk var hans forgang til Wall Street hedgefond en total feil. Han innrømmet også at han ikke alltid har fulgt sine egne handelsstrategier, noe som kostet ham stort.

Til slutt elsker jeg hans råd til unge voksne når det gjelder entreprenørskap. Han er så riktig at samfunnet er fullt av BS-ers. Jeg er stor tro på at du kan finne ut en løsning på et problem (uansett hvor stor eller liten), og leve av det. Jeg tror for mange mennesker i disse dager ignorerer kjaset.

Hva er tankene dine om Tims historie? Har du handlet penny stocks? Hva er tankene dine om å føle seg greit?

Skrive Inn Din Kommentar