Penger

Disse 4 sportsjobber ansetter akkurat nå - noen lar deg jobbe hjemmefra

Disse 4 sportsjobber ansetter akkurat nå - noen lar deg jobbe hjemmefra

Redaktørens notat 8/25/16: Programmer er ikke lenger akseptert for kundesupportens advokatposisjon, men ikke bekymre deg! Det er mange andre fantastiske jobber fra hjemmet som er tilgjengelige på vårt nettsted! Pass på å abonnere, slik at du kan finne ut mer fjerntliggende jobber så snart vi legger inn dem.

Det er over oss.

* Cue den dramatiske musikk og stemmen til Pat Summerall *

Den boisterous skålen - noen ganger blir aggressiv bellows. Den uvaskede lucky jerseyen. Kanten-av-din-sete, spiker-biter avspillinger. De svette mennene i stramme bukser. Buffalo kylling dukkert.

Det er fotball sesong, det betyr at jeg endelig har helgplaner: datoer med min Clemson Tigers. (Alabama fans, hush.)

Men uansett teamet ditt, kan du fortsette og juble for disse fotball-sentriske jobbmulighetene og slå fanatikken til ekstra penger.

4 jobbsending for fotballfanatikere

Hvis du scorer en av disse spillene, må du ikke vente til helgen for å få adrenalinpumpen din.

Du kan leve og puste Amerikas favoritttidtid (seriøst, det er ikke baseball, Kelly!) Hele uken.

1. For komikeren prøver å jobbe med sport inn i en ny skisse ...

Publikum vil sannsynligvis ikke le.

Men leserne på Crooked Scoreboard kan sette pris på det. Dens misjonserklæring fikk meg til å grille et par ganger, og det inneholdt sitater også:

"Crooked Scoreboard lærte meg å skyte." - Steph Curry (parafrasert)

Sportswriting-området er for tiden ansatt en deltid, jobb-fra-hjem administrerende redaktør hvem bør like like besatt av grammatikk som de er med sport. Avhengig av erfaring, du kan gjøre rundt $ 300 i måneden - En fin tailgating fond, etter min mening.

Søk på Indeed med en kort, uformell uttalelse (få dem til å le, selvfølgelig). Hvis vitsen stikker ut, tar du en redigeringstest.

2. For fanen som ikke kan slutte å chatte om den siste poengsummen ...

Stopp et øyeblikk og prøv å si Tik-A-Tap fem ganger.

Denne San Francisco-baserte digitale oppstarten lanseres i september og sammenligner seg med en Stubhub eller Ticketmaster - men for videregående idretter.

Og det ansetter en kundesupport talsmann. Lønnen er betydelig: $ 40 000 i året. En annen fordel? Du vil jobbe full tid - og eksternt.

Du vil svare på spørsmål og utdanne brukere om den nye tjenesten, samt fosterrelasjoner med skoleadministratorer og hendelsesdeltakere. Og snakk om #sports, selvfølgelig.

Den rette kandidaten har en bachelorgrad, to års erfaring med kundeservice og sterke telefon- og e-postkompetanse. Erfaring i videregående idrett er et pluss (tenk: spiller, trener, umpire, frivillig waterboy eller jente).

Påfør jobben via Indeed, og få konkurransefortrinnet ditt - 100 personer har allerede brukt.

3. For spilleren som er klar til å bli med de store ligaene ...

Hvis du er en elsker av spillet - noe spill, virkelig - du har sannsynligvis hørt om SB Nation. (SB = Sports Blog, forresten)

Vox Media bloggen, basert på New York City og Washington D.C., ansetter en ekstern, heltids sportsforfatter for å dekke høyskolefotball.

Beskrivelsen ber om at kandidatene føler seg komfortabel å takle (få det?) Live spill dekning, Xs og Os (ikke klemmer og kyss), rekruttering, data og statistikk, coaching endringer og alt i mellom (som skolefargeforvirring).

Lønnen avhenger av erfaring. Det er heller ingen høyskole eller strukturert treningskrav. Så lenge du har erfaring som dekker nasjonal høyskolefotball, kan du svekke en god, ren historie og bruke sosiale medier, fortsett å søke.

Du vil bli forventet å jobbe lørdager og søndager i løpet av sesongen, men jeg mistenker at noe av arbeidet ditt innebærer å holde opp med resultattavlen og vende mellom spill.

Den eneste fangsten? Omslaget ditt skal bare være 140 tegn, som en tweet. Ta en titt på jobbseddelen for mer informasjon, og vær sikker på å lese Vox Medias andre jobbsøkinger også.

4. For den som overbevist videregående fotball er NFL ...

Ugh, du er en av de. Men jeg forstår om du er fra Texas fordi, vel, Fredag ​​kveld lys.

Og du er ikke den eneste i den store staten Texas. TexasHSFootball.com hevder å være det raskest voksende mediefirmaet i Texas, med 2 millioner unike besøkende.

Og det handler ikke bare om videregående skole - det dekker også Texas 'høyskole og NFL-lag.

Nettstedet er å ansette en skribent fra hjemmet å bidra med minst to rene artikler i uken. Du vil undersøke og utvikle nyhetsartikler og koordinere bilder, motta pressemeldinger og intervjuer. Du vil bli trent for alt også.

Hvis du bor i Texas og kan starte så snart en QB sier "hytte, hytte, fottur", så søk via Linkedin.

Pssst ... Nettstedet er også å ansette sosiale medier, fotografering, markedsføring og videografi interns, men de stillingene blir betalt i erfaring.

Din sving: Hvem driver du for denne fotball sesongen?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder og en Clemson alumna. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.


Skrive Inn Din Kommentar