Liv

Her er hvordan en billig hjemmefiks kunne potensielt redde barnets liv

Her er hvordan en billig hjemmefiks kunne potensielt redde barnets liv

Da jeg ble mor, var jeg sikker på å kjøpe stikkontakter, så min lille jente ville ikke ved et uhell få electrocuted og dresser barnelås slik at hun ikke ville komme inn i rengjøringsmidler eller andre potensielt skadelige gjenstander.

Men jeg tenkte ikke på å forankre møbler.

Hva voksne ser som en kommode eller bokhylle, kan en pjokk se som en morsom klatrehinder. Men møbler som ikke er ordentlig stabilisert og sikret, kan føre til alvorlig skade eller død.

Et barn er skadet hvert 30. minutt i USA fra et møbel eller tv-tipping over, ifølge en artikkel fra AAP Voices, den offisielle bloggen til American Academy of Pediatrics. Det legger opp til i gjennomsnitt 33.000 beredskapsbesøk hvert år.

Enda verre, et barn dør av møbler skader på skudd omtrent en gang hver annen uke.

Vi har alle hørt historiene. I denne kjørte en kommode over på en 2 år gammel gutt etter at han og hans tvillingbror forsøkte å klatre på den. Tvillingen endte opp med å redde sin bror bråket og heller ikke opprettholdt store skader. Men ikke alle hendelser slutter som heldigvis.

Heldigvis deler Dr. Lois Lee, som serverer på American Academy of Pediatrics Council on Injury, Violence and Poison Prevention, og American Academy of Pediatrics Committee on Pediatric Emergency Medicine, deler noen tips om hvordan man kan unngå disse 100% forebyggbare skader og dødsfall.

Og siden vi er Penny Hoarders, er den gode nyheten at det meste av dette rådet er relativt billig å implementere - og absolutt mye billigere enn et nødrom besøk.

  • Bruk møblerstropper til å ankre kommoder, bokhyller og andre møbler til veggen. Hvis dine møbler ikke kom med dem, kan du kjøpe dem på maskinvareforretninger, babyforsyningsbutikker eller online. en åtte-pack sett av disse stroppene er på salg for mindre enn $ 20 på Amazon.
  • Sikre TVer på kommoder eller TV-stativ. Disse flatskjermanker er på salg for $ 12,90 på Amazon.
  • Installer kommode stopper eller låser på skuffer, slik at barna ikke kan trekke dem ut og bruke dem som trinn for å klatre opp. Dette sett med seks låser er $ 10,99 på Amazon.
  • Hold leker, fjernkontroller eller andre ting som tiltrekker barnet ditt utenfor høye nivåer der de kan bli lokket til å klatre opp for å nå dem.

Se her for mer råd.

US Consumer Product Safety Commission har også et nettsted som heter Anchor It, som deler flere uvurderlige råd om emnet. Meghan håper er en annen ressurs som sprer bevissthet om emnet.

Et annet alternativ er å gå på ruten til forgjengende kommoder til fordel for å henge klær i skap og dytte fjernsynsapparater og i stedet streaming av tjenester på dine favoritt mobile enheter. Det er slik livet mitt ser ut akkurat nå.

Å gjøre ofre for å sikre at barnet ditt er trygt er bare en del av en foreldres jobb. Fred i sinnet du får fra å unngå farene du gjøre har kontroll over er verdt hver krone.

Opplysning: En skål til besparelser! Takk for at du tillater oss å plassere tilknyttede lenker i dette innlegget.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Videofilmene på kommode som faller over på de to år gamle guttene gjorde sitt gråt og vil skru ned alt hun datteren kommer i kontakt med.

Skrive Inn Din Kommentar