Annen

GFC 098: 6 Viktige skritt for å ta før du går på pensjon

GFC 098: 6 Viktige skritt for å ta før du går på pensjon
http://traffic.libsyn.com/goodfinancialcents/GFC_098_6_Steps_Before_Retirement.mp3

Pensjonering skjer sjelden ved et uhell. For de fleste, endelig Å forlate arbeidet for godt er resultatet av en langsom klatring - en klatring der spesifikke trekk er gjort for å sikre at økonomiske ressurser er tilstrekkelige - og gjemt bort et sted trygt.

Hvis du er på gjerdet om pensjonering og ganske sikker på at du er klar, er det nå på tide å begynne å sette ting i bevegelse. Med noen få smarte skritt kan du ikke bare bevise at du er klar til å gå på pensjon, men sørg for at pensjon er faktisk hyggelig og fri for bekymring og stress.

Er pensjonisttilværelse på din agenda i år? Her er seks viktige handlingstiltak for å ta i dag:

# 1: Identifiser pensjonsmålene dine og vurder inntektene dine.

Åpenbart er de største bekymringene mest pensjonister ansiktet om de har nok penger til å leve på. Hvor mye penger vil du få i form av pensjonsuttak, pensjoner eller trygdeordninger? Hvor mye penger har du stanset i banken, og hvor lenge varer det?

I tillegg til å telle opp pensjonsinntektene bidrar det til å liste opp pensjonsmålene dine. Har du råd til å realisere drømmene dine i pensjon?

"Å identifisere målene dine vil hjelpe deg med å bestemme hva målinntektene dine burde være for å oppfylle målene dine," sier Orange County Financial Advisor Tony Montenegro. Med et håndtak på inntektene dine og pensjonsmålene dine, kan du avgjøre om besparelsene dine er nok til å gjøre den type pensjon du ønsket for en realitet.

# 2: Lag en handlingsplan for pensjon.

"Utvikle en personlig finansiell plan," sier California Financial Planner Joseph A. Azzopardi av The Well Planned Retirement. Ideelt sett vil du ha flere inntektsstrømmer som gir deg en komfortabel pensjon, men også så få utgifter som mulig.

Som Azzopardi noterer, er det for enkelt å overse de små tingene som kan få stor innvirkning på våre økonomiske liv i det lange løp. "Skatter, inflasjon, levetidsforutsetninger, medisinsk behandling og eiendomsplanlegging er de vanligste elementene jeg ser klienter overse når man vurderer pensjonsplaner."

Selv om det er mulig å arbeide gjennom inntektene og målene dine selv, kan du sette deg ned med en finansiell planlegger et smart trekk når du nærmer deg pensjonering. Hvis du er usikker på at pengene dine varer, kan en finansiell rådgiver gi deg et definitivt svar.

# 3: Ring ned dine utgifter.

Vårt andre tips går hånd i hånd med vår første. Når du vurderer hvor mye penger du må bruke i pensjon, er det like viktig å skape et budsjett som faktisk fungerer. Derfra kan du sammenligne dine planlagte månedlige utgifter til din inntekt. Og hvis tallene ikke stemmer overens, og du forventer en kontantbrist i pensjon, må du finne måter å ringe utgifter tilbake.

"Mange mennesker vet fortsatt ikke nøyaktig hvor alle pengene sine går, men det er et kritisk og enkelt første skritt for enhver førtidsmann," sier Shane Sullivan, finansplanlegger i Texas, om å unnslippe finansiell tyngdekraft.

Mens budsjettering kan høres komplisert, er det bare så vanskelig som du gjør det. For å lage et enkelt startbudsjett, ta et ark og opprett to kolonner. Skriv alle inntektsstrømmene dine på den ene siden av siden og alle dine faste, estimerte og svingende utgifter på den andre. Sammenlign tall (inntekt vs utgifter) for å se hvor du står. Deretter ser du etter utgifter du kan kutte når du går på pensjon.

Sullivan foreslår også å leve på "pensjonsbudsjettet" i noen måneder før du trekker avtrekkeren.

"Det kan være noen ubehagelige tilpasninger du må forberede deg på for å være sikker på at du er klar til å gå, sier han.

# 4: Ring ned din investeringsrisiko.

Ifølge Colorado finansrådgiver Matthew Jackson fra Solid Wealth Advisors, må fremtidige pensjonister ta en nærmere titt på sine investeringer innen få år med pensjonering. På den måten kan de overgå minst noen av deres pensjonsoppsparing fra akkumuleringsstrategier, som ofte innebærer risiko og usikkerhet, til bevaringsstrategier som er ment å bevare kapital.

Kanskje du vil kjøpe en livrente for garantert inntekt, eller bare flytte mesteparten av investeringene fra høyrisikofond til nye opsjoner med mindre risiko og volatilitet.

"Å være tungt investert i aksjemarkedet kan være en oppskrift på katastrofe hvis det er en uforutsette korreksjon i markedet," sier Jackson. "Og ingen ønsker å gå tilbake til jobb på grunn av tap av pensjonsbesparelser."

Mens ingen av oss har en krystallkule, har vi muligheten til å sikre eiendeler fra store tap. "I dag og år trenger du ikke å ofre god retur for sikkerhet," sier han.

"Det er mulig å sikre en stor del av besparelsene dine og fortsatt ha en god avkastning."

# 5: Lag en plan for din tid.

Mens noen antar at pensjonering vil være absolutt lykke, finner mange nye pensjonister at de har for mye ledig tid på hendene, sier Albuquerque Financial Planner Jose Sanchez.

Noen ganger forlater arbeidet et "uventet tomrum" som kan gi nye pensjonister deprimert og engstelig for noe å gjøre.

"Ikke la suksessen med pensjonering være en tom seier," sier Sanchez. Etter at den første spenningen i pensjonen dør, trenger du noe å gjøre.

Å planlegge en pensjon som gir livet ditt med substans, bør du komme opp med en liste over aktiviteter for å dykke inn. Spør deg selv, "Hva drar jeg til?"

Kanskje du kan jobbe på et lidenskapsprojekt deltid, frivillig for en sak du bryr deg om, eller perfeksjonere en ny hobby. Uansett hva du bestemmer, må du sørge for at du planlegger aktiviteter som gir pensjonsmiddelet ditt.

Du har hele tiden i verden nå. Hva vil du gjøre med det?

# 6: Lær om sosial sikkerhet og Medicare.

Som tilnærming til pensjon er det viktig å få et håndtak på hvilke fordeler du kan kvalifisere for. Opprett en konto på www.socialsecurity.gov og begynn å bli kjent med nettstedets fordeler kalkulatorer.

"Og mens du er der, husk å skrive ut avregningsoppgaven din," sier finansplanlegger Benjamin Brandt av pensjonspensjon. Pensjon starter i dag Radio. "Papirklæringer stoppet i midten av 2011 og startet opp igjen i september 2014."

Har du pensjon eller andre arbeidsgivere? Sjekk på din spousal og helseforsikringsrelaterte alternativer. I mellomtiden er det like viktig å lære om Medicare Supplement planer og alternativene dine der du nærmer deg 65 år.

"Å vite fordelene dine er et viktig skritt for å bygge en omfattende pensjonsinntektsplan, sier Brandt. Selv om du ennå ikke kvalifiserer, er det viktig å vite hvordan alle pensjonsytelsene dine vil fungere sammen i de kommende årene.

Som alltid er den beste måten å planlegge på å planlegge fremover.

Dette opprinnelig oppstod på amerikanske nyheter.

Skrive Inn Din Kommentar