Banker

Hvordan deklarerer konkurs påvirker livsforsikringsfrekvensen

Hvordan deklarerer konkurs påvirker livsforsikringsfrekvensen

Gjeld er en del av livet, men når gjeld bryr seg utover kontroll til et punkt der du ikke lenger kan tilbakebetale, er arkivering for personlig konkurs en vei ut. Men før du arkiverer for konkurs, er det viktige konsekvenser du bør vurdere, spesielt fakta knyttet til livsforsikringspremier.

Konkurs og livsforsikring

Hvis du eier en eksisterende livsforsikring, blir den vanligvis uberørt av konkursretten, for å beskytte mottakerens interesser. Hvis du eier en permanent livsforsikring, får du lov til å beholde en del av kontantverdien som har akkumulert på den. Hvor mye du får beholde, avhenger av hvor du bor, fordi reglene er forskjellige fra stat til stat. Hvis du har tatt ut en livsforsikring på noen andre som din ektefelle eller barna dine, må du overgi det samme til retten.

Konkurs vil påvirke livsforsikringsrenten.

De fleste arkiverer konkurs fordi de tørker skiferene rent og hjelper dem til å begynne igjen. Det er allment kjent at en dårlig kreditt score vil påvirke livsforsikringspremienes priser negativt. Men vil konkurs forbedre situasjonen? La oss undersøke konkursene av konkurs på livsforsikringspremie.

Hvis du allerede er i dyp gjeld, er det fornuftig å fil for konkurs. Å kjøpe livsforsikring med dårlig kreditt score er ikke en god ide på grunn av de ublu premiene du vil bli belastet, noe som igjen vil forverre din økonomiske situasjon. For noen i denne situasjonen er det fornuftig å førstegjøre konkursfil, og vent litt før du søker om livsforsikring.

Det vil definitivt ikke være lett da også, fordi livsforsikringsselskaper ser konkursen din som mangel på selvbeherskelse, og er uforsiktig med økonomien din. De har derfor forbehold om muligheten til å betale premier. Det tar vanligvis rundt 7 til 10 år til kredittrapporteringen din slutter å reflektere konkursen din.

Kjøper en livsforsikring etter konkurs

Siden livsforsikring er et kjøp som aldri kan bli avbrutt, venter på et tiår til kredittoppgaven din slutter å reflektere konkursen din, er definitivt ikke tilrådelig.

Det bedre alternativet er å kjøpe en 10-årig livsforsikring. Du vil betale høyere premier, og det kan vise seg å være ganske kamp, ​​men det er bedre enn å sette familiens velferd i fare. De første årene på en policy er de dyreste for et livsforsikringsselskap, og deres høye kostnader foran dem gjør dem svært forsiktige når de godkjenner politikk. Som en person med dårlig kreditt historie, vil du bli ansett som en risikabel kunde.

Den gode nyheten er at noen av de beste begrepet livsforsikringsselskaper der ute, hvem vil se positivt på saken din hvis de vet at konkursen din er fullstendig utladet. Nøkkelen er å finne slike selskaper. Heldigvis, med adventen av en rekke online livsforsikrings tilbudsleverandører, er det ikke vanskelig å identifisere slike selskaper. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut deres nettformular så nøyaktig som mulig. Ikke glem å klikke "Ja" når du blir spurt om du har innvilget konkurs de siste 5 årene. Basert på informasjonen du sender inn, vil du bli gitt sitater fra selskaper som ser mest gunstig ut på konkursen din og på annen informasjon du har sendt inn. Disse sitatene er objektive, ekte og korrekte fordi de er valgt blant hundrevis av retningslinjer og reflekterer informasjon i sanntid.

Konkurs kan være en svært vanskelig opplevelse, og du kan bli fristet til å vente en stund før du får livsforsikring. Du vil imidlertid risikere at familien din går gjennom alvorlige økonomiske vanskeligheter. Når konkursen din er tatt av kredittrapporten din, kan du be livsforsikringsselskapet om å gjennomgå retningslinjene dine, slik at du kan kvalifisere for lavere premier.

Skrive Inn Din Kommentar