Penger

Denne fyren gjorde $ 30 000 i fjor salgsmateriale fra loppemarkeder

Denne fyren gjorde $ 30 000 i fjor salgsmateriale fra loppemarkeder

Rob Stephenson kaller seg Flea Market Flipper.

Selv om det kanskje ikke er den mest glamourøse sidebedriften, han tjente $ 30.000 i fjor jobbet 10-15 timer i uken.

I det siste kan en gjennomsnittlig måned hente $ 3.500, og hans beste måned toppet $ 10.000 i fortjeneste.

Stephenson er en eiendomsinspektør om dagen, men du finner ham i Orlando, Florida, loppemarked hver helg, på jakt etter neste lønnsomme "flip".

Han er også en vanlig hos de lokale butikkene, som leverer en jevn strøm av lager.

Stephenson gjør de fleste av sine avtaler innen 10 miles fra hjemmet, men han av og til finner seg selv kjører opptil to timer for et lønnsomt element han fant online.

Vil du gi det et skudd for deg selv? Slik kommer du i gang med "loppemarkedssvippe."

Slik finner du gjenbruksprodukter

For å komme i gang, er det første du trenger å selge.

For å kilde sin beholdning, har Stephenson noen favorittsteder - i tillegg til det lokale loppemarkedet.

Blant dem er classifieds nettsteder og apps som Craigslist, OfferUp og Let Go.

Mens Craigslist er svært konkurransedyktig på grunn av sin popularitet, forklarer Stephenson at det fortsatt kan være noen gode funn hvis du oppfører deg raskt.

Så hva ser han etter?

"Jeg ser etter merkelige elementer," han sier. "Jeg ser etter rare ting."

Stephenson kjøpte en gang et prostetisk ben for $ 30. Han solgte den på eBay neste dag for $ 1000.

En manns søppel er en annen manns skatt, ikke sant?

Det er grunnlaget for denne forretningsmodellen: Å finne unike eller undervurderte produkter og videreselge dem for profitt.

Han foreslår at du søker Google for vanlige eller sesongmessige markeder i ditt område, samt de nyere online markedsplassene.

På OfferUp fant han en high-end motorsykkel brukt i fysioterapi kontorer.

Han oppdaget disse syklene i ny stand, ofte solgt for $ 6000 til $ 7000, og tilbød $ 200 for det - litt mindre enn hva selgeren spurte. Selgeren avtalt, og Stephenson solgte den for $ 2.800.

Finner at disse er sjeldne, men maler bildet av hva som er mulig hvis du hele tiden er på utkikk etter potensielle avtaler. Jo mer unikt eller spesialisert et element er, desto større er profittpotensialet.

For eksempel er markedet for brukte iPhones ganske veletablert og effektivt - alt salg vil svekke seg mot gjennomsnittsprisen.

Med "odde ting", sier Stephenson, er det flere ineffektiviteter og profittmuligheter. Målet er å selge varer raskt, men han innrømmer at de sitter i garasjen og samler støv i flere måneder.

"Jeg vil bare bare holde varen til den selger for det jeg leter etter," forklarer han. "I år solgte jeg en Gagglia Cappucino-maskin som jeg hadde satt i våre garderobeskap i over et år, men det gjorde meg $ 1000 etter at jeg støvet av det.

Hva du bør vurdere før du kjøper noe

Bortsett fra å se etter "merkelige" elementer, forsøker Stephenson å finne så mye informasjon om et produkt som han kan.

Siden det vanligvis ikke er noen strekkoder å skanne, betyr det vanligvis å sjekke et merkenavn og modellnummer, hvis det er aktuelt.

Du kan prøve å spørre selgeren for litt bakgrunn på varen, sier han, men ofte vet de ikke mer enn deg.

Spesielt på loppemarkeder,

"De selger sannsynligvis gjenstanden også, fra en lagringsauksjon eller eiendomssalg eller noe sånt," forklarer Stephenson.

Hvis det virker som om denne virksomheten er avhengig av å utnytte folk eller rive dem av, legger han til at selgerne også sannsynligvis selger varen til en fortjeneste, og ville ikke være enig i en avtale dersom det ikke var i deres beste interesse.

Bevæpnet med hvilken informasjon han kan hente fra selgeren og fra selve gjenstanden, gjør Rob noen grunnleggende undersøkelser på gratis eBay-appen for å se lignende gjenstands salgspriser.

"Jeg vil generelt ikke kjøpe noe jeg ikke kan selge for mer enn $ 100, og et typisk kjøp er alt fra $ 10 til $ 40, "forklarer han. "Min kone starter i denne virksomheten som selger babyartikler, og hun vil ikke kjøpe noe for mer enn $ 3."

Loppemarkedsklipping kan være ganske rimelig å komme i gang med, og det er en bedrift med svært lite overhead. Hvis du kan slå $ 40 til $ 100 hver helg, multipliserer du pengene dine mye raskere enn på en sparekonto eller fond.

Når det gjelder å fikse ødelagte gjenstander, sier Stephenson, "Jeg er alltid på utkikk etter gjenstander som ikke trenger reparasjon, men flertallet av rehabilitering jobber jeg selv. Jeg bruker kraften til YouTube for å finne ut hvordan du kan fikse noen ting. "

Han sier at verktøyene han bruker oftest er et multimeter for å teste elektronikk, et målebånd for dimensjoner og Magic Eraser for å rydde opp merkene.

"Ærlig talt er det viktigste verktøyet jeg bruker ved kjøp og salg, sannsynligvis min smarttelefon," Stephenson sier.

Tjene penger med inventar: Selger på eBay og overalt

Selvfølgelig er det ikke poenget å kjøpe tilfeldige gjenstander og lagre dem i garasjen din.

Du blir bare betalt når varen din selger.

Stephenson bruker Craigslist, OfferUp, Let Go og eBay for å selge sin beholdning, men sier salg på eBay er hans favoritt.

"Med eBay kan du nå et landsdekkende eller verdensomspennende publikum av kjøpere," forklarer han.

Når han lager sine oppføringer, vil han sette prisen på eller rundt den projiserte verdien av elementet han fant under sin undersøkelse.

Han unngår auksjonslister i favør av "Kjøp det nå" oppføringer.

"Hvis jeg kan få 7-10 personer til å se på eBay, vet jeg at jeg har priset riktig og det vil vanligvis selge," sier Stephenson.

Hvis varen ikke har solgt etter 30 dager, senker han prisen og gjentar prosessen.

Vil du prøve å flippe?

Stephensons råd for folk som kommer i gang i denne virksomheten, er konsekvent og investerer tiden hver uke i produktsourcing.

"Hvis du ikke er ute etter å finne tilbud, tjener du ikke penger," sier han.

Din sving: Vil du prøve å løpe loppemarked? Har du noen gang kjøpt og solgt et produkt fra Craigslist eller en annen markedsplass?

Nick Loper hjelper folk å tjene penger utenom dagjobben. Han er forfatter, online entreprenør og livslang student i spillbransjen. Hans siste rolle er som Chief Side Hustler på SideHustleNation.com, et voksende samfunn og ressurs for aspirerende og deltidsansatte.

Skrive Inn Din Kommentar