Liv

Hvordan få et DUI i College kan ødelegge ditt College Life

Hvordan få et DUI i College kan ødelegge ditt College Life

Flertallet av studenter bruker mesteparten av dagene til klasser og treffer bøkene. Noen kan også jobbe deltid mens de går på skole. Det er mye stress mellom lange timer å gjøre lekser og trykket for å lykkes, få en god jobb, og tjene penger. Selvfølgelig opplever mange studenter også økonomisk stress som de prøver å komme seg gjennom college uten å gå for langt i gjeld.

Enveis studenter lindrer ofte noe av at stresset er å gå ut med venner eller gå på fest. Mens det ikke er noe galt med det, gjør noen studenter dårlige valg som drikking og kjøring.

Jeg forstår. Du kan ikke tenke mye på å drikke og kjøre. Du kan hevde at du bare hadde noen øl, og at du spiste litt mat og ventet litt, så du kjører fint hjem. Kanskje du er. Men hvis du ikke er og du blir trukket av en politimann, får du sannsynligvis et DUI. Og en DUI kan ødelegge ditt collegeliv.

Hva å gjøre hvis du belastes med DUI

Det første du må gjøre etter at du er belastet med DUI, er å finne en advokat. Hvis du bor i den gylne staten, kan en California DUI advokat for eksempel bidra til å minimere noen av effektene du er sikker på å føle. Å få en DUI som studenter kan påvirke deg på en rekke negative måter.

Hvordan en DUI kan påvirke deg

Generelt rapporterer politiet DUI til høgskolen. Som et resultat kan du miste stipendfinansieringen din hvis du for tiden er på stipend. Du kan også miste huset ditt hvis du bor i campushus. Mest alvorlig av alle, du kan bli utvist fra college. Igjen, en DUI advokat i California (hvis det er der du bor) kan bidra til å minimere noen av disse konsekvensene eller i det minste gi deg ditt beste skudd.

Dessverre er fallout fra en DUI ikke begrenset til konsekvenser på college. Hvis du forfølger en karriere som krever en lisensavtale som å være advokat eller sykepleier, kan du kanskje ikke fortsette å forfølge den grad.

Selv om du ikke forfølger en karrierebane som krever en lisens, kan det hende du finner det vanskeligere å få en jobb når du har en DUI på posten din. Hvis du for eksempel vil være lærer, kan du diskvalifiseres umiddelbart. Det samme gjelder for statlige arbeidsplasser.

Selvfølgelig har vi ikke engang nevnt at du sannsynligvis vil miste dine kjøringsrettigheter, og at du kan møte fengselstiden eller en betydelig bot.

Høyskolestudenter feirer å frigjøre litt stress er ikke noe nytt. Vi har alle gjort det. Imidlertid kan beslutningen om å kjøre etter å ha drukket alvorlige konsekvenser. Du kan stå over fengselstiden, miste stipendiet ditt, og må endre karriereveier, ettersom du kanskje ikke lenger kan forfølge karrieren du er mest lidenskapelig om.

Hvorfor ta sjansen? Bare ta deg tid til å ri med en utpekt sjåfør eller ring en drosje. Din fremtidige selv vil være så glad du gjorde.

Skrive Inn Din Kommentar