Penger

Denne leseren brukte en times bytte banker og lagret $ 1,240

Denne leseren brukte en times bytte banker og lagret $ 1,240

Jeg har vært en stor fan av The Penny Hoarder helt siden jeg oppdaget det på Facebook, og har funnet mange kreative måter å tjene og spare både store og små mengder penger. Hvis jeg måtte oppsummere et stort tema jeg har sett konsekvent, er det til Ta regelmessig oversikt over bankkontoer og kredittkort, og alltid være på utkikk etter bedre priser, kampanjer og tilbud.

Jeg har lenge hatt mening om å endre over bankkontoen min. Jeg pleide å ha sjekker og sparekontoer med en liten samfunnsbank som tilbyr høye renter og fordeler, men siden People's United kjøpte dem, har jeg blitt rammet med tonn månedlige gebyrer: et månedlig vedlikeholdsgebyr, pluss minibankavgifter belastet av både minibanken og folket.

Jeg har også hatt en avkastningskonto med American Express i mange år, som jeg åpnet da de hadde tilbud på 4% -5%. Nå tjener kontoen en svak 0,9%, og etter litt forskning skjønte jeg at jeg kunne gjøre mye bedre.

Til slutt åpnet jeg et Chase Safir Preferred-kort omtrent seks måneder siden for å dra nytte av et bonustilbud på 40 000 poeng (som oversettes til $ 400 kontant tilbake). Kortets belønninger er OK, men det er bedre tilbakebetalingskort der ute, og jeg ønsket å lukke det før selskapet begynte å lade meg $ 95 årsavgift de hadde frafallet det første året.

Etter å ha surfet Penny Hoarder i et par timer en ettermiddag, kom jeg med en plan som ikke bare vil spare meg $ 10- $ 15 per måned i avgifter, men vil faktisk generere en estimert $ 1 240 i interesse og belønninger årlig. Slik planlegger jeg å endre min økonomiske strategi.

Flytt Mine sjekker og sparekontoer

Jeg lukkte folks United-sjekker og sparekontoer og flyttet dem til Santander. Santander er ekstra 20 sjekkkonto gratis med et direkte innskudd på $ 1500 per måned.

Plus, hver måned kan du tjene opptil $ 20 i bonuser som er deponert på en koblet sparekonto. Den første bonusen er $ 10 for ditt direkte innskudd på $ 1500 eller mer, og den andre bonusen er $ 10 for å fullføre to online-betalinger via Santander's portal.

Ved å flytte kontiene til Santander lagret jeg ikke bare $ 10- $ 15 i månedlige avgifter, men jeg vil tjene $ 240 per år i bonuser.

Totalt årlige bonuser: $ 240

Åpne en Kasasa-konto

Jeg flyttet mine besparelser fra American Express til to Kasasa Cash-kontoer. Kasasa er et program jeg lærte om på The Penny Hoarder, som hjelper samfunnsbankene å bli konkurransedyktige med større nasjonale (og internasjonale) banker. Vilkårene varierer fra bank til bank, men generelt må du registrere deg i nettbank og foreta 12 debetkort per måned for å kvalifisere for høyere rente pluss andre fordeler som refusjoner for ATM-gebyrer belastet av andre banker. Hvis du savner en måned, får du en lavere rente, men uansett hva, Kasasa-kontoene er generelt gratis.

Jeg fant en Kasasa Cash-konto hos et lokalsamfunn som tilbyr 2% rente på saldoer opp til $ 10.000. De tilbød også en gratis Kasasa sparekonto med 1% rente på saldoer opp til $ 50.000. Balansen på American Express-kontoen min var rundt $ 18 000, så jeg flyttet $ 10 000 til den nye Kasasa-kontoen min og $ 8 000 til besparelser. Jeg setter opp et lite ukentlig direkte innskudd på kontoen for beløpet jeg vanligvis budsjetterer som utgifter, for å sikre at jeg får de 12 debetkorttransaksjonene i måneden uten å røre på $ 10 000 i besparelser.

Total årlig rente: $ 280

Prøv Kredittkortarbitrage

Jeg åpnet et nytt kredittkort for å prøve denne kredittkortarbitrage-strategien, også kalt "stoozing", jeg leste om på The Penny Hoarder. Kredittkortarbitrage er når du bruker kredittkortselskapets penger til å tjene renter og andre belønninger ved å utnytte 0% rente- og bonustilbud. I stedet for å betale saldoen hver måned, tar du pengene og legger det inn i en avkastningskonto med høy avkastning.

Jeg åpnet et Citi dobbeltkontant-kort, som ikke har noen interesse for de første 15 månedene og ingen årlig avgift, og tilbyr 1% kontant tilbake når du kjøper og 1% tilbake når du betaler det. Jeg flyttet hver automatisk betaling jeg kunne over til dette kortet (treningsmedlemskap, kabel, etc.), pluss jeg planlegger å bruke dette kortet for hvert kjøp bortsett fra de 12 månedlige debetkorttransaksjonene som kreves for å tjene renter på min Kasasa-kontokonto.

I stedet for å betale balansen i sin helhet hver måned, slik jeg vanligvis gjør det, vil jeg flytte pengene inn i Kasasa Savings-kontoen min, hvor den vil tjene 1% interesse. Ved utgangen av den 15-måneders rentefrie perioden betaler jeg balansen helt ut av min sparingskonto. Eventuelle penger igjen vil være min å beholde.

Jeg anslår at mine årlige utgifter skal være $ 24.028 og ved 3% (1% rente + 2% kontant tilbake), vil jeg tjene $ 720. Jeg lukkede også Chase Sapphire Rewards-kortet jeg hadde åpnet for å dra nytte av en kampanje, og lagret $ 95 avgiften jeg ville blitt belastet senere i år.

Sum inntjening (rente + kontant tilbake): $ 720

Grand Total: $ 1,240

Jeg har ofte hørt folk klage over at det er for vanskelig eller tidkrevende å bytte banker, men jeg gjorde flertallet av arbeidet online på en time eller så. For opptil $ 1200, er det definitivt verdt innsatsen!

Din sving: Hvor mye har du tjent eller spart ved å bytte til en ny bankkonto eller et kredittkort?

Kerrie Urban er en vanlig leser av The Penny Hoarder og elsker å finne gode tilbud. Hun blogger også på Belønningen Ninja.

Skrive Inn Din Kommentar