Penger

Denne kvinnen nekter å betale barnevakt $ 15 per time. Er du enig?

Denne kvinnen nekter å betale barnevakt $ 15 per time. Er du enig?

Når jeg babyer i midten og videregående skole tidlig på 2000-tallet, Jeg tjente $ 4- $ 5 i timen.

Selv om lønnen var bra som en 14 år gammel, har det ikke akkurat fristet meg til å komme tilbake til biz.

Men jeg begynner å tro at jeg skulle hente mitt gamle yrke ... tilsynelatende går prisen for barnevakt er nå $ 15 i timen.

Og forfatter og mor til to Holly Johnson mener det er latterlig.

Hun diskuterer henne nektet å betale barnevakt $ 15 i timen i et innlegg for The Simple Dollar - og folk har mye følelser om det.

Hvor mye bør du betale barnevakt?

Da Johnson først flyttet til Central Indiana, ble hun sjokkert av antall potensielle barnevaktere som sitert henne en pris på $ 15 i timen.

"De fleste av videregående barn i området sannsynligvis gjør minimumslønn, som for tiden sitter på $ 7,25 per time," skriver hun.

"Hvorfor ville en barnevakt jobb - som nesten alltid er en cushier-konsert enn a hurtigmat eller detaljhandel jobb - skal [sic] betale dobbelt så mye? "

Hun har flere grunner til sin mening, inkludert det faktum barnehage lærere, som trenger en fireårig grad og lisens, tjene ca $ 16 i timen.

Beyond Babysitter Lønner

Kommentarene til Johnsons innlegg har spredt seg inn i en større samtale om minimumslønn, rimelig barnehage - og til og med kjønnslønnsgapet:

"Hvis du ikke har råd til å betale en sitter en respektabel lønn på $ 15 / time - som er standard over hele landet og høyere i storbyer, bør du heller ikke gå ut, flytte nærmere familien som vil gjøre jobben gratis, eller start en samarbeid med vennene dine hvor du handler sitter timer med hverandre, "skriver Kate Vrijmoet.

"$ 60 for en fire-timers dato er ikke for mye å be om å vurdere jobben, er å sørge for at barna dine ikke dør i ditt fravær," skriver Daniel Yowell.

Å citere andre karrierer som er under betalt, er på ingen måte et overbevisende argument (og viser til enhver tid en bekymring for at arbeidstakere blir grovt underbetalte i dette landet). "

Johnson skriver generelt:

"Jeg er ikke imot å øke minimumslønnen, og det betyr ikke å bety det! På $ 7,25 er det ekstremt bak tiden, og det må endres. "

Men jeg føler heller ikke at en tenåring trenger å tjene en "levende lønn'I fire timer med barnevakt. Voksne, ja, men ikke tenåringer som bor komfortabelt sammen med sine familier og bare lærer å jobbe for første gang. "

Selv om jeg forstår hvor kommentatorene kommer fra (og definitivt tror lærere skal betales mer), er jeg enig med Johnson på denne: $ 15 en time virker som en forferdelig masse å betale en tenåring som fortsatt lever under foreldrenes tak.

Det er en viktig jobb, ja, men mange voksne som støtter sine egne familier tjener ikke så mye.

Og å lage $ 15 en time som en high school student kunne sette dem opp for skuffelse nedover veien.

"Hvilken melding sender vi barn når vi betaler dem virkelige lønninger til barnevakt våre barn?" Spør Johnson. "I mine øyne setter vi opp for urealistiske forventninger til hva deres arbeid er virkelig verdt."

Din sving: Tror du at tenåringsepersoner fortjener en "levende lønn"? Hvor mye betaler du din?

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar