Penger

50 Frugal måter å få gratis møbler for ditt hjem

50 Frugal måter å få gratis møbler for ditt hjem


Du kan spare penger på møbler ved å handle i butikkbutikker eller verksted. Men hva om vi fortalte deg hvordan du får gratis møbler?

Ikke kjøp noe før du har prøvd noen av disse gratis møbler ideene!

1. Spør dine venner

Når du leter etter gratis møbler eller husholdningsartikler, er det best å starte med folk du kjenner.

Du vil bli overrasket over hvor mange venner som har ekstra endebord, lenestoler eller støvsugere som tar opp plass.

2. Spør dine venner om å spørre sine venner

"Kjenner du noen som kanskje ser ut til å bli kvitt noen gamle møbler?"

Dine venner kan kjenne kolleger eller andre venner som flytter, gifter seg eller ser ut til å offload noen gamle eiendeler.

3. Opprett et register

Registre er ikke bare for bryllup og baby shower.

Butikker som Bed Bath & Beyond tilbyr muligheten til å opprette "housewarming registries", som er akkurat det de høres ut som. Det er tradisjonelt å ta med en gave til en innflytelsesfest.

hvis du planlegger å flytte, sette opp et register, kaste en fest og invitere dine venner.

(Og hvis du føler deg veldig strategisk, legg til disse pengene sparer elementene i registeret ditt mens du er på det!)

4. Lag en Amazon-ønskeliste

Hvis du oppretter og deler en Amazon-ønskeliste, kan venner og slektninger handle fra det til kommende bursdager og helligdager. Folk elsker muligheten til å kjøpe deg noe du virkelig vil ha eller trenger, så gi dem beskjed om bokhylle eller lampe som du har øye på.

5. Be om gavekort

Når folk spør hva du vil ha til neste bursdag eller ferieoppgave, fortell dem at du håper å kjøpe noen nye møbler, og at du vil elske gavekort til en bestemt møbelbutikk eller boksbutikk.

6. Søk ditt hjem for gamle gavekort

Mens vi snakker om gavekort, har du sannsynligvis minst en gjemning et sted du ikke har brukt. Sjekk lommeboken, skrivebordet ditt og eventuelle søppelpostkasser hvor du kanskje har stashed en.

7. Bli med et kjøp ingenting gruppe

Kjøp ingenting-prosjektet hjelper folk til å koble til og gi eller bytte varer etter behov. Bli med en Kjøp ingenting gruppe i ditt område (de opererer via Facebook) og spørg gruppen om de har noen av møbler du måtte trenge.

Mange mennesker lister elementer som de ønsker å gi bort, så du kan også bla disse oppføringene og se om noen inkluderer møbler.

8. Søk Facebook Lokale Grupper

Vi har skrevet om Facebook Lokale Grupper før; de er gode steder å holde salg av virtuelle verksteder og selge eller bytte ut uønskede klær eller møbler. Mange mennesker vil prøve å selge sine møbler, men det er verdt å sjekke for å se om noen gir ting bort.

Noen ganger hale bort den gamle sofaen er betaling nok!

9. Legg inn din forespørsel til sosiale medier

Hopp på Twitter eller Facebook og spør "har noen en queen size-seng ramme de ser ut til å bli kvitt?"

Noen ganger er alt du trenger å gjøre, å fortelle sosiale medier at du beveger deg (eller blir gift / har en baby) og folk vil svare med "vil du ha min gamle sofa / blender / stash av klut bleier?"

10. Sjekk Freecycle

Freecycle er mye som Kjøp ingenting prosjekt; Det er et fellesskap designet for å hjelpe folk å gi uønskede gjenstander til noen andre gratis. "Søk Freecycle for et lokalt forum og se hva som er tilgjengelig. Hvis du ikke finner noen som tilbyr møblene du trenger, gjør du en "ønsket" liste og se om noen reagerer.

11. Prøv FreeGive

FreeGive er et britisk nettsted som Freecycle som kobler folk med ting til folk som trenger det. Søk etter en FreeGive-gruppe i nærheten av deg og se hva som er tilgjengelig.

12. Besøk Preloved

Det er mange gode gratis møbler steder for britiske innbyggere. Preloveds oppdrag er å dele "Second of Second Hand", og nettstedet inneholder en stor "Freeloved" -del for å sprede den glede.

13. Sjekk SnaffleUp

SnaffleUp er et annet britisk nettsted som tilbyr gratis møbler. Faktisk er alle sine oppføringer gratis, fra sofaer til elektriske teakettler. Det er et flott sted å starte hvis du ønsker å sette ut leiligheten din.

14. Søk Gumtree

Vi har enda et britisk nettsted for deg: Gumtree. Det er en annen klassifisert annonseplass med en stor, gratis seksjon hvor du kan finne møbler, hvitevarer og mer.

15. Besøk en gratis butikk

Disse butikkene er akkurat det de høres ut som; Alt er tilgjengelig gratis, og lånetakerne oppfordres til å ta det de trenger. Det er Warren Wilson College Free Store i Asheville, North Carolina, og Portland Free Store i Portland, Oregon, for å nevne noen. Det kan være en Free Store i ditt område - og hvis det ikke er det, kan du kanskje starte en.

16. Be om Salvation Army Gratis Møbler Kuponger

Frelsesarmeen tilbyr møblerkuponger til personer i ekstremt behov. Hvis det er deg, nå ut til din lokale gren og se om de kan hjelpe.

17. Se etter Møbelbanker

Møbelbanker tilbyr også møbler til mennesker i nød. Start med denne listen med møbler banker og se hva som er tilgjengelig i nærheten av deg.

18. Søk Craigslist

For mange er Craigslist det første stoppet på deres gratis møblertur.Søk etter gratis møbler, eller søk etter annonser som sier "OBO" (som står for "eller beste tilbud") og spør om de er villige til å akseptere et "gratis" tilbud. Som nevnt tidligere, Noen mennesker er bare takknemlige for at du skal dukke opp og ta den gamle armoeren av hendene sine.

19. Se på Kijiji

Hvis du er kanadisk, kan du kanskje allerede være kjent med klassifisert annonseplass Kijiji. Hvis ikke, er det på tide å se hvilke gratis møbler folk tilbyr. Kijiji opererer utenfor Canada, men det går av et annet navn - som bringer oss til ...

20. Ebay Classified Ads

Hvis du ikke bor i Canada, vil du kjenne Kijiji med sitt andre navn: Ebay Classified Ads. Disse annonsene forbinder kjøpere og selgere over hele verden. Se etter "OBO" -oppføringer, spesielt de som sier "må selge av", og spør om selgeren er villig til å gi bort møblene.

21. Les avisens klassifiserte annonser

Noen ganger er de beste tilbudene i ditt lokale papir. Ta tak i en utskriftskopi, eller sett opp de elektroniske rubrikkene.

22. Besøk Reddit

Det finnes mange måter å score gratis møbler på Reddit-fora, enten du søker Barter, Recycle eller til og med Gift Card Exchange. At Amazon gavekort kan bli omgjort til møbler, tross alt!

23. Nå ut til dine onlinefora

Hvis du regelmessig bruker på et nettforum, kan det være en del for medlemmer å selge eller bytte artikler. Hvis ikke, gå til hvilken sektion som passer best for din forespørsel, og la forumvennene dine vite at du leter etter gratis møbler.

24. Se til kirker

Kirker arrangerer noen ganger Free Store-arrangementer, hvor de samler gjenstander fra menigheten og tilbyr dem til folk som trenger dem. Hvis du allerede er medlem av en kirke, ikke vent på Free Store Day. I stedet, spør ditt kirkesamfunn hvis de kan hjelpe til med å finne det du trenger.

25. Se etter Spring Cleanup Events

Noen lokalsamfunn holder Spring Cleanup-arrangementer der folk inviteres til å ta med varer de ikke lenger ønsker å parkere eller andre sentrale steder. Disse hendelsene har generelt gratis, brukte møbler.

26. Lånemøbler

Noen ganger vil venner låne deg møbler til du har lagret nok til å kjøpe din egen. Andre kan ha møbler som sitter i en lagringsenhet de vil være mer enn glade for å la deg låne - og kanskje aldri vil ha tilbake!

27. Ordne din egen bytte

Bytt lampen din til vennen din. Du får begge nye lamper! Denne typen bytte fungerer best hvis du er på forhånd om det: la vennene dine vite at du har et element du vil bytte, og se om de tilbyr deg noe som er verdt å bytte.

28. Ordne din egen barter

En bytte er en lampe for en lampe, eller en lampe for en bordstol. En byttehandel er når du tilbyr å rake vennens blader hver helg i bytte for et middelsett. Hvis du har en venn som har en gårdsalg, og du vet at du ikke har råd til det nydelige eikebordet, tilbyr du byttehandel i stedet.

29. Besøk Yard Salg på slutten av dagen

Siden jeg nevnte verftet salg, la oss snakke strategi. På begynnelsen håper folk å kunne selge så mye som mulig.

På slutten av dagen kan de være åpne for tilbudet om å ta sin gamle motorsykkel gratis.

De kan også være interessert i et BOGO-tilbud: "Jeg skal kjøpe den lenestolen hvis du gir meg sluttbordet gratis." Se hva du kan forhandle.

30. Se hva som er på siden av veien

Folk forlater regelmessig møbler ved siden av veien, ofte med et "fri til et godt hjem" tegn knyttet. Vær så god hjemme (og lær hvordan du unngår bedbugs!).

31. Dumpster Dive

Du kan noen ganger finne gode ting i dumpsters - hvis du er villig til å dykke for det.

Hold deg trygg og lovlig.

32. Sjekk College Campuses på slutten av hvert semester

Når elevene går ut av sovesaler, forlater de mange ting bak. Noen av det går i dumpsteren og noen blir stablet opp ved siden av den. Det kan være noe verdt å ta med hjem.

33. Se etter "Heavy Trash Pickup Day"

Gjett hva ofte går i tung søppel? Det stemmer: møbler. Slå søppelbåtene og se hva du kan finne.

34. Nå ut til foreldre og slektninger

Foreldre og eldre slektninger har ofte møbler de er glade for å passere, om de er downsizing eller de gjør det ut av kjærlighet.

Du kan ende opp med å sette klærne i samme kommode du brukte på videregående skole!

35. Nå ut til nygifte

Dette tipset er fra Kate Payne The Hip Girl's Guide to Homemaking, en stor ressurs for folk som innreder et hjem på et budsjett.

Hun foreslår å sjekke med nygifte som kan kombinere to husstander, eller oppgradere sine gamle møbler og apparater med nye ting de mottok som bryllupsgaver.

La dem få vite at du tar den "gamle", og de kan ha "noe nytt!"

36. Sjekk med folk som beveger seg

Enten du er en nær venn eller Facebook-bekjent, når du hører noen, beveger du dem om de blir kvitt gamle møbler.

Nesten alle som beveger seg, har minst ett møbel de ikke vil ha.

Enten det er en klumpet gammel sofa eller et oppskåret salongbord, gi det uønskede elementet et nytt hjem.

37. Spør din leilighetens tidligere leietaker

Hvis du har muligheten til å møte leiligheten din tidligere leietaker før du flytter inn, la dem få vite at du vil gjerne holde møbler som de ikke vil ha.

38. Spør din utleier

Mange flytter ut av leiligheter og forlater møbler. Fortell utleien din at du vil ha denne kasserte møbler, og du kan ende opp med en leilighet full av ting.

39. Opprett et flyttebibliotek for leilighet

Noen leiligheter har allerede leietakerstavler hvor folk kan legge igjen notater som "Utflytting: Loveseat fri til godt hjem". Hvis leiligheten din ikke har et oppslagstavle, kan du se om du kan sette opp en gang i nærheten av postkassene eller et annet sentralt område.

40. Upcycle dine egne ting

Ja, du kan lage en bokhylle ut av en stige. Fikk du bøker? Snu dem i bordben. Bli kreativ forvandle ting til møbler du trenger.

41. Løs opp dine gamle ting

Fest nattbordets knuste ben. Sett en ny glidelås på din falmede sofa. Unclog vakuumet.

Jo flere ting du retter, desto mindre må du kjøpe.

42. Vert for en DeClutter Event

Cozi foreslår å komme sammen med en vennegruppe og være vert for en DeClutter Event: hver venn samler gjenstander som cluttering deres hjem, så blir alle til å velge alt de finner nyttige.

43. Gjør KonMari med en venn

KonMari er rengjøringsmetoden hvor du fjerner alt fra hjemmet ditt som ikke gir deg glede.

Samarbeide med en venn og gjør KonMari sammen - se om de kaster bort noen gledelige møbler.

44. Se etter BOGO-kuponger

Møbelforhandlere tilbyr noen ganger BOGO-kuponger, så hold øynene åpne. Du kan få to hvilestoler til prisen av en hvis du er villig til å vente på den flotte kupongen!

45. Se etter kontantkuponger

Hvis du ikke ser noen BOGO-kuponger, kan du også bruke kontantkuponger.

Kohl tilbyr Kohl's Cash kuponger hvis du kjøper Kohls produkter - og de kupongene kan ofte brukes på møbler.

Target tilbyr en lignende avtale med Target Gift Cards, samt andre butikker.

46. ​​Sjekk ut Freebie-nettsteder

Vi viser jevnlig de beste freebies som er tilgjengelige, så følg oss på Facebook eller Twitter for de siste nyhetene. Du må være kreativ med denne; Du kan ikke få en ledig sofa, men du kan score noen ny veggtekst hvis du går til Michaels gratis papirverksted.

47. Se etter spesialiserte freebies

Er du en ny mor? Vi har ressurser på hvordan du får gratis babyutstyr, inkludert pleieputer. Når du leter etter gratis møbler, ikke bare søk "gratis møbler." Søkeord som "freebies for foreldre."

48. Tjen gavekort

Vi har så mange artikler om å tjene gavekort som vi ikke engang vet hvor du skal begynne.

Tjen $ 250 i gavekort gjennom Hallmark Crown Rewards, eller ved å se videoer på Swagbucks.

Jo flere gavekort du samler, desto flere møbler kan du kjøpe.

49. Oppgi konkurranser

Du vil aldri vinne hvis du ikke kommer inn.

Det finnes dusinvis av møbler konkurranser tilgjengelig online, så gjør noen søk og begynn å fylle ut applikasjoner.

Husk å se etter konkurranser som tilbys av anerkjente forhandlere, uten kjøp nødvendig.

50. Bli en produkttester

Det er mulig å bli en produkt tester for møbler elementer; denne familien testet en Thomas Tank Tank Engine seng og måtte beholde den.

For å bli en tester trenger du to ting: En sterk online personlighet (forhandlere liker å vite at du vil dele anmeldelser av deres produkter på nettet og på sosiale medier), og en vilje til å bruke tid på å jakte på de gode produkttestmulighetene.

Din sving: Har du brukt noen av disse metodene for å få gratis møbler?

Nicole Dieker er frilansskribent med fokus på personlig økonomi og personlige historier. Hennes arbeid har dukket opp i The Billfold, The Toast, Yearbook Office, The Write Life og Boing Boing.

Skrive Inn Din Kommentar