Penger

5 måter å leve riktignok i de 10 fattigste amerikanske statene

5 måter å leve riktignok i de 10 fattigste amerikanske statene


Hvordan "vellykket" er staten din sammenlignet med andre?

Det er et tøft spørsmål å svare, men GoBankingRates rangerte alle 50 delstater og Washington, D.C., fra de fleste til minst vellykkede, med tanke på gjennomsnittlig inntekt, fattigdomsgrader, klassedistribusjon og antall millionærer og milliardærer.

Noen ting overrasket oss: Oregon ble rangert helt ned på nummer 37, New York er bare 13, og California har flere milliardærer enn Empire State. Men samlet kan du ikke være sjokkert over å finne ut hvor staten din faller.

Som vår titt på inntjeningen til topp 1% i hver stat, viser suksesskartet åpenbare regionale ulikheter i USA

Enkelt sagt: Dette er et annet kart for å bevise at sørlige stater lager mindre penger enn andre.

Bunnen 10, fra minst til mest vellykkede, er for det meste i sørøst eller sørvest:

 1. Mississippi
 1. New Mexico
 1. vest.virginia
 1. Arkansas
 1. Kentucky
 1. Alabama
 1. Sør-Carolina
 1. Louisiana
 1. Tennessee
 1. Arizona

Topp 10, fra mest vellykkede, domineres av Nordøst:

 1. Connecticut
 1. Maryland
 1. New Jersey
 1. Massachusetts
 1. New Hampshire
 1. Washington DC.
 1. California
 1. Alaska
 1. Norddakota
 1. Virginia

Hvordan bli mer vellykket

Denne listen gir absolutt gode braggingrettigheter ... hvis staten din kommer framover. Men hva kan du gjøre hvis det ikke gjør det?

Som GoBankingRates påpeker, vil det ikke bli mer vellykket å flytte til en vellykket stat. Du kommer ikke til å bli rikere bare ved å forlate Mississippi for Connecticut.

Det antyder: "Bor i en stat som tilbyr familier et rikere liv og skryter en god andel av folk som trives økonomisk, kan hjelpe deg med å oppnå den økonomiske suksessen du alltid har ønsket."

Det er et godt poeng. Du kan sikkert dra nytte av å omgir deg med mer vellykkede mennesker. Men selv det er en strekning.

Ærlig er det ikke et hemmelig magisk knep å bytte plassering for å oppnå økonomisk suksess. For å lykkes, må du sannsynligvis jobbe hardt og bruke pengene dine klokt, uansett hvor du bor.

Hvis du befinner deg i en stat med høy fattigdomsfrekvens, en dominerende lavere klasse og ikke en milliardær i navnet, må du ikke bekymre deg. Vi har noen tips for å leve et rikt liv uten å stole på lokalsamfunnet og økonomien.

Og hvis du bor i en mer vellykket tilstand, send disse videre til dine sørlige venner:

1. Finn et selskap som tilbyr arbeidsmuligheter fra hjemmet

Når du jobber hjemmefra, trenger du ikke å være knyttet til økonomien i ditt område. Dra nytte av pengene som strømmer gjennom andre stater.

Tonnevis av selskaper tilbyr jobb-hjemme-muligheter - her er 125 av dem.

Finn et selskap fra en "mer vellykket" tilstand med åpninger for eksterne arbeidstakere. På denne måten kan du faktisk dra nytte av en potensielt lavere levekostnad i staten din og strekke din lønn langt lenger enn hvis du bodde i samme tilstand som bedriften din.

Hvis du ikke har jobbet hjemmefra før, kan du ha litt læringskurve. Du må kunne styre din egen tidsplan, overleve uten arbeidsplasskompanjonskap og unngå å bli distrahert av skittent vaskeri.

Sjekk ut disse 12 bloggene for å finne tips og fellesskap for å støtte din innsats.

For å finne eksterne jobber, følg disse seks Twitter-kontoene og disse 13 jobbsider.

Også som The Penny Hoarder Jobs på Facebook for å være den første som vet om andre morsomme og interessante jobb-hjemme-jobber.

2. Start en sidekast

Hvis du ikke vil jobbe for en ekstern arbeidsgiver, eller du er fornøyd med jobben du har, kan du vurdere måter å tjene ekstra penger på siden.

Start en sideløsning som utfyller dagjobben, eller prøv noen av disse smarte måtene å tjene penger hjemmefra.

En Internett-bedrift eller sidestrøm er en smart måte å bygge den karrieren du ønsker, uavhengig av hvor du befinner deg.

Det vil ta tid å utvikle, men å starte en blogg kan være en morsom og kreativ måte å generere passiv inntekt når du har bygget et publikum. Hvis du ikke har mye penger å sette inn i det, kan du starte en blogg på et budsjett med disse 30 gratis eller billige verktøyene.

Hvis det ikke er noe du skriver, start en Internett-bedrift i et annet område. Gjør håndverk til å selge på Etsy, kjøp og videreselg varer gjennom Fulfillment by Amazon eller kapitaliser på din plassering og selg løvverk!

Hvis du er villig til å sette i arbeidet, trenger du ikke massevis av kapital for å starte en liten bedrift. Les disse eksemplene av gründere som lanserte med mindre enn $ 100, bare $ 50 og til og med null dollar.

Foretrekker å holde seg utenfor datamaskinen? Slik kan du jobbe for deg selv, selv om du hater internett.

3. Begynn å investere bare noen få dollar

Uansett din lokale økonomi, har du mulighet til å dyrke pengene dine ved å investere det - selv om du ikke har mye å begynne med.

Først, hvis du er ansatt og har mulighet til å bidra til en arbeidsgiver-sponset 401 (k), anbefaler vi at du gjør det. Det er som å få en 3% økning og vil bidra til å sikre din fremtid.

Hvis du ikke har det alternativet, her er fem andre pensjonskonto du kan bidra til, og 12 måter å overbelaste besparelsene dine med opp til $ 5000 i år.

Utover pensjonering er det mange måter å dyrke penger på, selv om du bare har noen få dollar å investere.

Clink-appen vil automatisk investere penger fra bankkontoen din, så lite som $ 1 per dag.

Hvis du vil gå enda lavere, prøv Acorns. Denne appen automatiserer automatisk opp kreditt- eller debetkortkjøp til nærmeste dollar og investerer din digitale endring. Jeg gjorde matte og fant at jeg kunne sette bort $ 420 i digital endring i år uten å tenke på det selv.

Her er noen fulle ting du kan investere i for under $ 100 - fra band til skattejegere til virkelig, egentlig billig land - og tips hvis du vil sette pengene inn i aksjemarkedet.

Hvis du lurer på hvor langt bare $ 100 kan gå i ulike investeringer, gjorde vi det matte for deg også!

4. Lev Frugally (Uten Klippkuponger)

Hvis du bor i et fellesskap uten mye formue, er frugality sannsynligvis ikke et nytt konsept. Men vi håper det betyr ikke at du ofrer et rikt liv!

Hvis du vil spare penger og fortsatt leve et liv du vil elske, her er noen av våre favoritt sparsomme tips:

 • Bruk disse tipsene for husrengjøring som sparer penger uten å sette massevis av tid og krefter inn i DIY forsyninger.
 • Ikke unn deg reise! Gjør det på et budsjett med disse enkle hackene.
 • Følg mine tips for å administrere penger på mindre enn 15 minutter i måneden.
 • Hvis du kjøper et nytt hjem, sjekk ut disse 10 tipsene for å spare penger på boliglånet ditt - eller kjøp penger!
 • Prøv disse fem strategiene for å spare penger på din neste bil og se på de bilene som er billigst å vedlikeholde.
 • For å spare penger på verktøy, prøv disse 23 kreative måtene å kutte dine regninger.
 • Kutte underholdningskostnadene ved å kaste kabelen og bruke disse tipsene for å se dine favoritt TV-programmer uten den.
 • Spar penger på mobiltelefonen din ved å få en gratis telefonplan gjennom FreedomPop eller FCCs Lifeline-tjeneste.

Fortsatt tror det ikke kan gjøres? Les om hvordan denne hjemmeværende moren på fire hjelper familien til å leve rikt på et budsjett på 36 000 dollar.

5. Finn en god høyskole, selv om det er ute av staten

Tror du - eller barna dine - vil bli sittende fast med dårlig utdanning fordi du bor i en underparatestatus? Tenk igjen.

På grunn av behovsbaserte tilskudd, kan høyskoler som Princeton eller Harvard faktisk være rimeligere enn du tror. Ikke vær redd for å sette ambisiøse mål.

Du kan også finne hjelp med å betale for en god utdanning ved å søke stipend. Det er sannsynligvis mye der ute som du ikke har tenkt på:

 • Sjekk ut vår liste over 100 studiestipendier ...
 • Ikke glem disse 100 merkelig høyskole stipend!
 • Disse ni høyskolene vil til og med dekke din fulle undervisning.

Din sving: Hvor faller staten din på listen? Hvordan lager du din egen suksess der?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).


Skrive Inn Din Kommentar