Penger

Fikk tonn tomme flasker (på en eller annen måte)? Hvordan selge dem på Ebay

Fikk tonn tomme flasker (på en eller annen måte)? Hvordan selge dem på Ebay

I huset mitt hopper to ting opp raskere enn jeg kan håndtere dem: pizza bokser og vinflasker.

Jeg pleide å pliktige marske dem ned til resirkuleringssenteret hver uke. Men det viser seg at jeg har kastet bort en mulighet til å tjene penger!

Jeg har ennå ikke funnet en måte å tjene penger på pizza-boksene, men Jeg har oppdaget disse vinkurkene og tomme vinflasker kan bli til store penger.

Vi vet alle at mange stater lar deg slå glassflasker på resirkuleringssenteret for litt penger. Faktisk, når jeg ser på baksiden av den nylige, ennå ikke-kasserte flasken, ser jeg at Maine betaler 15 cent og Iowa betaler 5 cent per flaske.

Ikke verst. Men jeg har funnet ut hvordan jeg får nesten 75 cent per flaske - og jeg bor i Florida, som ikke har noen flaskeutvekslingsprogram.

Hva å gjøre med vinkorker og flasker Du har blitt spilt opp

Hva er hemmeligheten min? Slik fungerer det ...

1. Samle og rengjør flasker

Vinflasker vil bare selge hvis de er rene, så skrubbe dine med varmt vann og såpe.

Du kan legge merke til på. Mange mennesker som kjøper tomme vinflasker, er crafters som kanskje vil beholde etiketten.

Lagre dine rene flasker til du har minst et dusin før du noterer dem for salg. Hvis familien din er noe som min, tar det ikke for lang tid.

2. Sett opp vinkorkene og -flaskerne separat på Ebay

Ebay er et flott sted å selge vinflasker og korker.

Du vil dele korkene og tomme flasker i to separate auksjoner slik at du kan tjene mest mulig penger. Jeg har lagt merke til at vinflasker vanligvis selger i mange 10 eller 12.

Auksjoner for vinkurker selger i mange så små som 20 og så store som 500.

Vinflasker selger vanligvis for rundt 50 cent per flaske, men flinkere flasker kan hente nær $ 5,00 hver (hint: Koboltblå flasker!). Vinkorker selger imidlertid vanligvis for ca 10 cent hver.

3. Send dine flasker eller kork til deres nye, lykkelige eier

Pass på at du tydelig angir i auksjonen hvor mye frakt vil koste. Vinflasker er tunge. Du vil ikke bli sittende fast med en heftig fraktregning.

Jeg anbefaler å se på andre auksjoner for å få en ide om hva folk tar betalt for frakt.

Pass også på at du pakker vinflasker til å sende trygt. Selgere er vanligvis ansvarlige for flasker som bryter på grunn av dårlig emballasje.

Hva annet kan du selge på Ebay?

Du kan bli overrasket over hva du har lyst rundt huset ditt at samlere og crafters er villige til å kjøpe for en pen penny. Her er 25 ting du kanskje ikke forventer at du kan selge på Ebay ... fra pinjekegler til proteser!

Skrive Inn Din Kommentar